Doping

Kaks Venemaa laskesuusatajat said võistluskeelu, 29 suhtes algatati uurimine (6)

LISA KOMMENTAAR

Cac23. detsember 2016, 09:55
Suht kummaline on see dopingujaht ainult Venemaa suhets. Pole kahtlust, et sel dopingut tarvitatakse ja, et sellele ka ametlikud võimud kaasaaitavad. Aga selles pole midagi uut. Võib-olla tehakse Venemaal seda robustsemalt, kui mujal ehk väita seda, et nii tehakse AINULT Venemaal on puhas BS. Millepoolest on need riigid paremad või õigemad, kellel antud süsteemi peenlihvi ja tipptasemel varjamiseks on kordades rohkem raha panustada, kui seda on Venemaal.
Kui tahate õiglast ja ausat dopinguvõitlust, siis võtke kõiki ühe puuga ehk nii nagu on. Ehk aeg -ajalt tõmmatakse üks või kaks patuoinast liistule, ohverdatakse suure kisa ja kära saatel ohvrialtaril ja ülejäänud tarvitavad rõõmsalt dopingut edasi ja omavad veel nahaalsust teiste peale näpuga näidata.
Millal see ajuvaba p a s k ükskord ära lõppeb ja keegi astub samme tõesti õiglase ja ausa üleüldise dopinguvastase võitluse tandril.
villi23. detsember 2016, 09:03
järjekordne jama kust aga puuduvad faktid,praegu aitab sellest et naised saunas rääkisid.küllap see on mc lareni vastukäik fancy bears-i häkkimistele kus aga oli kõik paberi peal tõestatud,mida aga kanadalasel ei ole
spordis23. detsember 2016, 07:39
lahmitakse ikka veel täiega ja süütud kahtlusaluseid ei mälesta keegi - ainult Isinbajevale anti kõrge ametikoht, et ta maha rahuneks!
Kristiina22. detsember 2016, 23:40
Ajuvaba,et pole isegi ajutise keelu saanute nimesid? Rõve varjamine on jõudnud ka sporti ja see on jäle. Meie Kiku on eriti jäle juhtum. Loodan,et ta selili pannakse.
näss23. detsember 2016, 08:31
Kullakesed, dopinguvaba tippsporti ei ole juba ammu olemas. Lihtsalt liiga paljusid ei saa korraga vahele võtta, siis kaoks spordiäri üldse. Seepärast tehakse ka spordi kaudu poliitikat, aga pigistatakse muidugi ka vaesemaid ning nõrgemaid, kellest suurt kasu ei ole ja kes vastu ei suuda hakata.
Hoopis suurem UUDIS ON!!!22. detsember 2016, 21:54
Magate v? Isegi AK spordis ei sönagi: ET Täna loobuti Venemaal 2016 laskesuusa MK etappist, lisaks ei toimu Venemaal 2017 juunioride laske suusa MM-i. FIS eesotsas PR. Lewisega teatas täna et hooaja viimane MK etapp mis pidi toimuma Venemaal on seatud küsimärgi alla! St Venemaalt vöetakse iga päev ära suurvöistlusi, meie spordiajakirjanikud ei tea aga midagi, kiidavad et lätlased ei lähe Venemaa MM-ile, mis aga ammu neilt ära vöeti jne....