Talisport

Venemaa dopingusuusatajate nimed teada! Mehed nimetavad Tour de Ski'lt eemaldamist karjuvaks ebaõigluseks (5)

LISA KOMMENTAAR

G28. detsember 2016, 12:01
Puhas poliitika spordis! Tavaolukorras ei saaks ju olla nii rumal, et sedasi dopinguproove võtta ja nendega toimida!
Cac28. detsember 2016, 11:23
Kogu see värk hakkab üha halvemini lõhnama, ka probleemide lahendajate poolt - asi on õiglasest ja ühetaolisest dopinguvastasest võitlusest tundub, et suht kaugel - keegi saab positiivse ababoolse steroidi proovi eest mingid kuud võistluskeeldu, aga keegi saab aga mingite uduste kellegi poolt proovide avamise kahtlustuste eest (kusjuures pole teada ega tõestatud kas proovid olid positiivsed või mitte) aga laksust ja kohe võistluskeelu, kusjuures täiesti suvalise pikkusega ehk lihtsalt keelatakse ära ei tea mille eest ja ei tea kui pikaks ajaks ... Täielik ajuvabadus, kui asju vaadata ühetaolise ja õiglase juriidiliselt pädeva kohtlemise valguses. Pole mingi probleem selliseid sanktsioone vaidlustada kohtus ja seda ka võita.
wissmar28. detsember 2016, 06:43
see VASA värk hakkab ammu juba üle viskama,haiged enda dopingutega -tehku proovid enne starti ära mite aga mitu aastat hiljem
villi28. detsember 2016, 06:27
mäletan et paar aastat tagasi kadusid Norras mingid dopinguproovid siis nagu vaikiti see maha,nüüd on mingid kahtlused ja võetakse kohe rajalt maha aga kus on faktid,nagu oli see Fancy Bears-il.
Spetsialist28. detsember 2016, 00:35
Miks neid proove alles nüüd avatakse? Tehku testid kohe pärast võistlust ära ja kui on tegemist ebaausa sportlasega siis saaks medalid kohe järgmisele "puhtale" anda.