Videointervjuu Anastassia KovalenkogaVideo: Video: Geidi Raud
Auto-Moto uudised
31. detsember 2016, 11:02

ÕHTULEHE VIDEO | Anastassia Kovalenko: Kelly Sildaru on hästi hulljulge tüdruk (19)

Eesti parim naisringrajasõitja Anastassia Kovalenko leiab, et tema ja Kelly Sildaru vahel on päris palju sarnasusi. 

Tiheda kalendri kõrval leiab 25-aastane motosportlane aega ka teiste spordialade vaatamiseks. "See aasta jälgisin pingsalt olümpiamänge ja muidugi nüüd hiljuti Kelly Sildaru Dew Touri võistlust. Kui võimalik, püüan alati Eesti spordile kaasa elada."  

Just Sildaru spordiala vigursuusatamine meeldib Kovalenkole ka enim. "See on tegelikult natukene minu moodi. Ta on ka hästi hulljulge tüdruk natukene mehelikul alal. Väga palju naisi ei ole, aga suudab seal samamoodi läbi lüüa ja vahel need trikid, mis teeb, on isegi samaväärsed meestele.

Tema ongi see uustulnukas ja kui näen teda võistlemas, siis alati tunnen ennast ära," võrdleb Kovalenko ennast noore ekstreemsportlasega. "Arvan, et tema tunneb sama, mis mina, kui lähen ringrajale. See on samasugune adrenaliinirohke sport. 

Kindlasti on tema ala üks mu lemmikumaid, aga ka väga paljud teised olümpiavõistlused, mida jälgisin. Näiteks taliolümpial meeldib mulle mäesuusatamine, aga kahjuks pole Eestist meil kedagi." 

Siiski pole adrenaliini täis alad ainukesed, mis Kovalenkole peale lähevad. "Ka sõudepaati vaatasin hoolega. Elasin kaasa ja karjusime perega!"