Hooajal 2010/11 oli Matt Bonner NBA parima käega kaugviskaja - ta tabas kolmepunktiviskeid 45,7% täpsusega.Foto: RONALD MARTINEZ
Korvpall
7. jaanuar 2017, 10:00

NALJAKAS VIDEO | Kahekordne NBA tšempion lõpetas karjääri humoorika videoga

Pikalt San Antonio Spursis mänginud korvpallur Matt Bonner otsustas eile 36aastasena karjäärile joone alla tõmmata ning andis sellest teada humoorika videoga.

Punajuukseline Bonner on NBA sõprade seas tänu oma heale huumorisoonele ja tema mitmele hüüdnimele (Red Mamba, Red Rocket - toim.) heas mõttes legendaarne mängija. Oma nime on Bonner ajalooannaalidesse jätnud ka kahe NBA tiitliga, mille ta võitis just Spursiga.

Hooajal 2010/11 oli Matt Bonner NBA parima käega kaugviskaja - ta tabas kolmepunktiviskeid 45,7% täpsusega. Foto: RONALD MARTINEZ

Keskmise punktisaagi poolest jäi Bonneri mängijakarjääri parimaks hooajaks 2003/04 hooaeg Itaalias Sitsiilia Messina klubis. Ameeriklane kogus Saapamaal 19,2 punkti ja 9,3 lauapalli mängu kohta, NBAs ta emmas-kummas kategoorias kahekohaliste arvudeni ei jõudnud.

Küll osales hea kaugviskajana tuntud Bonner 2013. aastal NBA kolmepunktiviskevõistlusel. Ta jõudis finaali, kus jäi 20:23 alla Cleveland Cavaliersi staarile Kyrie Irvingule.

Suur võileivasõber Bonner jäi pärast mängijakarjääri lõppu San Antoniosse ja korvpalli juurde. Nimelt töötab mees Spursi jaoks teleanalüütikuna.

Bonneri hüvastijätu video: