Klavani eilne esitus Southamptoni vastu tema Inglismaa karjääri parimate sekka ei kuulunud.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
12. jaanuar 2017, 16:17

KOLMAS POOLAEG | Klavanit ja Liverpooli ootab lahing võimsa Man Unitediga, saates erikülaline! (1)

Õhtulehe jalgpallisaates "Kolmas Poolaeg" räägivad ajakirjanikud Kaarel Täll ja Ott Järvela ning Eesti koondislane Markus Jürgenson hetke põnevamatel jalgpalliteemadel.

Muidugi on jutuks Ragnar Klavani koduklubi Liverpooli olukord – kolm mängu võiduta püsinud meeskonda ootab pühapäeval matš üheksamängulist võiduseeriat eviva Manchester Unitediga. Kuidas on Jose Mourinho saanud Punased Kuradid toimima ja milles peitub Liverpooli võimalus?

Peatutakse põgusalt ka FIFA aasta auhindade teemal ning Jürgensoni sunnitakse õigeks kuulutama kas Klavani või koondise peatreeneri Martin Reimi valik.

Saate teises pooles vesteldakse novembri lõpus FC Florast lahkunud Jürgensoniga argisematel teemadel – milline näeb välja elu jalgpalluril, kellel parajasti koduklubi ei ole? Kuidas on lood tervisekindlustusega? Kas töötukassas on end arvele võetud? Kuidas käib enese vormis hoidmine?

Jutuajamise alguses meenutati ka matši, kus kaks tänases saates osalenud meest omavahel mõne aasta eest jalgpallimurul mõõtu võtsid. Asitõendina uuriti mängu ajal tehtud fotot ja õhku jäi küsimus: kuhu jookseb Markus Jürgenson?

2013. aasta karikamäng FC Reaali ja FC Flora vahel. Foto: Facebook/FC Reaal