Max Kruse neli väravat Saksamaa koondise särgis tulid USA, Gibraltari (2) ja Gruusia vastu.Foto: Vida Press
Jalgpall
12. jaanuar 2017, 23:00

Saksamaa vutikoondislane tegi kiirteel avarii, auto läks mahakandmisele

Bremeni Werderi ründaja, Saksamaa jalgpallikoondise eest 14 mängus neli väravat löönud Max Kruse tegi libedal Autobahnil hirmuäratava avarii. Mees ise pääses terve nahaga, ent sama ei saa öelda tema auto kohta, kirjutab AFP.

Kruse postitas oma Facebooki fännilehele video pealkirjaga "Siin ma olen, elus ja terve", kus selgitas juhtunut. "Ma veetsin vaba päeva koos oma perekonnaga Hamburgis ja sõitsin öösel koju tagasi," rääkis Kruse kell neli öösel juhtunud õnnetuse kohta.

"Sõitsin teel olnud jää tõttu välja ja libisesin vastu teepiirdeid. Auto läheb mahakandmisele, aga minu endaga on kõik korras, nii et pole vaja muretseda. Ma saan nädalavahetusel mängida." Vaatamata öisele avariile jõudis Kruse isegi järgmisel hommikul kell 10 alanud Bremeni trenni.

Bundesligas pole Krusel sama palju õnne olnud. Viimati 2015 oktoobris Saksamaa koondise eest väljakul käinud, ent seejärel ööklubis pidutsemise pärast peatreener Joachim Löwilt hundipassi saanud ründaja on tänavu kuues mängus löönud kaks väravat ning Bremen on liigatabelis tagantpoolt neljas klubi. Nädalavahetusel võõrustatakse Dortmundi Borussiat.