Korvpall

Rakvere Tarvas sai Tartu Ülikoolilt häbistavalt suure kaotuse (3)

LISA KOMMENTAAR

TO Aksel15. jaanuar 2017, 08:12
Millega Palmse Metall võitles?! Kaitses ei pingutatud grammigi ja rünnakul käis mingi Posti mega isetsemine. Rakverel oleks aeg järgmine hooaeg rongilt maha minna ja koguda rasva ja uuesti 2 aasta pärast liituda meistriliigaga.
jj15. jaanuar 2017, 07:59
häbi olgu häbistada.
Tilluke Eesti oma paljude võistkondadega ja lühikeste pinkidega. Spordile kulutatavat raha tuleks hakata targemini kasutama nii, et lapsed mängiksid jalkat igal vabal maalapil, et korviröngad meelitaksid lapsi õue mitte niisama ringi kondama vaid arukalt aega veetma.
Kui tulevad EM; MM; OM, saadame sinna suured võistkonnad, ja esindused. Kogu meedia lärmab enne igat võistlust suurtest võitudest ja imelistast tulemustest, kuid lõpuks on selle lärmi peale vaid
tühjad peod ja sportlased tambitakse maha, häbivääristatakse.
Häbi olgu sporditegelastel, kes ei saa aru, mida vajab väike Eesti- ja milleks kulutada meie mõistes kolossaalsed summad ennustamise ja lärmi peale.Kas vajab üht medalit aastas või vajab sportlikke noori, kellest ei ole küll niipea maailma tippe oodata, kuid kes loovad selleks võimalused tulöevikus.
Ametnikke on palju, aga aru vähe.
Saadame siis igale võistlusele suured võistkonnad, kes peaksid ka suurtele riikidele hirmu nahka ajama.
Aksel14. jaanuar 2017, 20:35
Mis siin nii häbiväärset ... Tartul mänge vähe, igat mängu võetakse isuga, Tarval jälle rasked ajad. Aga Tarva auks võib öelda et võideldi vaatamata kõigele. Küll Tarva noored veel sisu näitavad