Phoenix Sunsi liider Devin Booker viskas teist mängu järjest 39 punkti.Foto: Reuters / Scanpix
Korvpall
15. jaanuar 2017, 09:04

Phoenix Sunsi ekstaasis peatreener: võiksime Mehhikosse mängima jäädagi!

Phoenix Sunsi korvpallimeeskond pidas kaks NBA mängu järjest Mexico Citys ning peatreener Earl Watson naljatas pärast läinud ööl peetud kohtumist San Antonio Spursiga, et vähemalt Devin Bookeri meelest võiks võõra riigi pinnale mängima jäädagi.

"Booker tahab siia jääda ja ka esmaspäeval Utah'ga siin kohtuda. Ta viskab siin keskmiselt 39 punkti mängus. Nii et püüame võimalikult kiiresti mängupaiga ära muuta," muigas Watson.

Booker viskas nimelt teist mängu järjest 39 punkti ning kui neljapäeval pidi Suns tunnistama Dallas Mavericksi paremust, siis läinud ööl alistati liidrite sekka kuuluv San Antonio Spurs 108:105. Ning seda vaatamata asjaolule, et kaotajate ridades leidus Bookeriga samaväärne tegija - Kawhi Leonardi arvele jäi 38 silma.

Mängu jälgis üle 20 500 pealtvaataja, mõlema meeskonna toetajad jagunesid umbes pooleks ning ka Spursi peatreener Gregg Popovich jäi õhtuga rahule, lootes, et publik nautis pakutut.

Teiste läinud ööl peetud mängude tulemused: LA Clippers - LA Lakers 113:97, Chicago - New Orleans 107:99, Washinton - Philadelphia 109:93, Utah - Orlando 114:107.