Ragnar Klavan sai täna taas võimaluse, kui kuulus Manchester Unitedi vastu Liverpooli algkoosseisu. Foto: Reuters / Scanpix
Spordivaria
15. jaanuar 2017, 22:17

NII SEE JUHTUS | Klavan taas platsil, Must kodus võidukas, Nurmsalu vinge võistlus, rahvas mälestab legendi (2)

Nädala viimane päev on kätte jõudnud ning sporti tehakse naljaga pooleks öelduna rohkem kui vaja. Lisaks traditsioonilistele talispordivõistlustele kohtub Liverpool õhtul Manchester Unitediga - kas mänguvõimaluse saab ka Ragnar Klavan? Eesti käsipallikoondisel on Ankaras veel võimalus murda EM-sarjas edasi. Sulgpallur Raul Must aga üritab kodupubliku silme all pärast pikki aastaid üritamist võita EK-etappi, BC Kalev/Cramo võõrustab Ühisliiga üht tippklubi Krasnodari Lokomotiv-Kubani - sporti saab nautida nii teleri vahendusel kui ka kohapeal. Esmalt aga - kelle kodukandis olud vähegi lubavad - võib suusad välja võtta ja päeva hakatuseks ise ühe tiiru värskes õhus teha!
22:14
SPORDISÕBER

Nende meenutustega legendaarsest Lembitu Kuusest ka tänaseks lõpetame. Homsest juba uus spordinädal ja uued sündmused. Seniks teile kõike hea ja paremat!

22:13
LEMBITU KUUSE
22:10
AUTO-MOTO
21:36
JALGPALL
21:04
JALGPALL


20:38
JALGPALL



20:01
JALGPALL
19:57
JALGPALL

See Malmöst pärit 35-aastane mees ei kavatse niipea väsida


19:51
JALGPALL

MÄNG LÄBI! Liverpool tuleb Manchesterist tagasi 1:1 viigiga. Klavanilt 90 minutit, mis on väga kõva sõna. Jalgpallimaailmas on vähe suuremaid mänge, kui Manchester United vs Liverpool!


19:42
JALGPALL

1:1! Rooney tsenderdab ja Fellaini lööb peaga posti. Jätkuolukorras leiab tsenderdus Zlatan Ibrahimovici, kes peaga palli lati alla saadab.

19:38
JALGPALL

Kas ka kuulus Zlatan leiab end päeva lõpuks Klavani taskust?


19:36
JALGPALL

Mourinho saab väljakule Fellaini. Treener mängib fännide närvidega...



19:33
JALGPALL

Mängitud 75 minutit. United on ligi 60 protsenti mänguajast palli vallanud, kuid raamide vahele suunatud lööke on suudetud teha vaid kaks. Neil kahel juhul on Mignolet suurepärase tõrjega hiilanud. Liverpool on värava suunas saatnud kolm palli.

19:23
JALGPALL

Vahetusest sekkunud Coutinho ja Firmino suurepärane koostöö päädib peaaegu seisuga 2:0. De Gea arvab teisiti ja Liverpooli üheväravaline edu püsib

19:17
JALGPALL


19:13
JALGPALL

United on teisele poolajale isukalt peale tulnud. Kui nii edasi, siis viigivärav ei lase ennast kaua oodata. 


19:03
JALGPALL

Teine poolaeg, LÄKS! United võtab Carricku puhkama, väljakule astub Rooney.


18:56
KORVPALL
18:48
JALGPALL

Manchesteris mängitakse rabedat ja veidi kaootilist jalgpalli, kuid poolajale minnakse eestlasi rõõmustava seisuga.


18:36
JALGPALL


Loe rohkem