Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
18. jaanuar 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 18. jaanuar (12)

Jäär

Marss on korraga nii kvadraadis Saturniga kui ka kvinkunksis Jupiteriga. Esimene aspekt mõjub distsiplineerivalt ja kitsendavalt, teine vabastavalt ja avardavalt. Leia nende vahel tasakaal.

Sõnn

Päeva esimeses pooles võib töö sinu käes lausa lennata, ent päeva teine pool võib esile tuua tüütuid detaile või probleeme, millega pead rinda pistma. Õhtul tasuks loomadega ettevaatlik olla.

Kaksikud

Oled üsna edevas meeleolus ja üritad muljet avaldada – ning see peaks ka õnnestuma. Eriti siis, kui sul on teistele midagi öelda. Aga kui sul ikka midagi olulist öelda pole, kasuta ära võimalus vait olla...:)

Vähk

Täna võivad mingil viisil olulised olla minevikuga seotud suhted. Või sa lihtsalt mõtled mõne vana suhte ja sellega seotud mälestuse peale. Õhtusel ajal võib keegi sulle mingeid tingimusi esitada.

Lõvi

Päeva teises pooles tuleks olla hoolikas ümberkäimisel tähtsate paberite ja failidega. Võid kogemata mõne faili teise ilma saata või kallad olulise dokumendi kohviga üle. Ka liikluses tuleks silmad lahti hoida.

Neitsi

Kui suudad vältida liialdusi ja eriti raha ja muude vahendite raiskamist, siis oled võitjate poolel. Äris aitab sind hetkel su oskus naeratada ja inimestele meeldida, kuna oled siiras ja vahetu.

Kaalud

Kuu liigub Kaaludes ja moodustab päeva teises pooles kvadraadi Pluutoga. Mis võib tähendada seda, et sinu eneseväljendus võib kedagi häirida või siis vastupidi – keegi võib sulle oma tunnetega „sisse sõita”

Skorpion

Oled endasse süüvinud ning seetõttu ei istu sulle suuremas seltskonnas viibimine. Mida enam omaette oled, seda parem. Vaikuses ja rahus võib tulla mõni suurepärane mõte.

Ambur

Võnked mõjuvad soodsalt igasugusele meeskonnatööle. Ühiste jõududega võite saavutada suurepäraseid tulemusi. Samas võib tunda anda lõhe sinu koduse olukorra ja sotsiaalse tegevuse vahel.

Kaljukits

Jätkuvalt tuleks püüda positiivset, mitte negatiivset tähelepanu. Õhtune aeg võib võimendada perekondlikke pingeid. Ürita olla sallivam ja vähem kriitiline

Veevalaja

Sul on häid mõtteid – su aju töötab väga efektiivselt. Ka unes – seega kirjuta öösel nähtud pildidraama üles, see võib sulle anda võtme mõne probleemi lahendamiseks!

Kalad

Kalades liikuv Marss on mõjutatud kahe vastandliku jõu – Saturni ja Jupiteri poolt. Ühelt poolt võid tunda, justkui pidur oleks peal. Ent teisalt näed jälle selgelt võimalusi edasiminekuks ja avardumiseks.