Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. jaanuar 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 17. jaanuar (12)

Jäär

Kuni kella üheni päeval pane rõhku tööle, süsteemile, millegi korrastamisele. Pärast seda keskendu suhetele – sinu ja teiste vahel võib olla palju erinevaid tundeid ja peegeldusi.

Sõnn

Väga soodne päev kõige laiemas tähenduses. Tegutse ja ära maga maha oma võimalusi! Kõige paremini peaks edenema selline tegevus, kus on ühendatud mänguline ja vaimne tegevus.

Kaksikud

Keskendu muutustele – mõtle, mida peaksid muutma, et tunneksid suuremat rahulolu ja mis võimaldaks vältida rutiini. Õhtu sobib selleks, et koos perega midagi huvitavat ette võtta.

Vähk

Valitsev planeetide seis peaks mõjuma sulle igas mõttes kontsentreerivalt. Nüüd on kerge aru saada sellest, mis on tegelikult tähtis ja mis puhas butafooria.

Lõvi

Ennelõunane aeg soosib asjalikke tegemisi – intensiivse iseloomuga tööd, koristamist, millessegi süvenemist. Päeva teises pooles on olulised uued muljed, kohtumised, erinevad infovoolud.

Neitsi

Kuu liigub kuni kella 13.16-ni veel Neitsis. Kuni selle ajani on sinu mõju inimestele igati positiivne – saad kergesti kontakti ka nendega, kellega see tavaliselt ei õnnetu. Sinu ja teiste vahel on palju positiivset energiat.

Kaalud

Peaksid olema otsustavam ja konkreetsem. Kui keegi teeb sulle mõne huvitava ettepaneku, siis mine sellega mõistuse piirides kaasa, kuid samas säilita ikka ka kriitikameel. 13.16 – Kuu Kaaludes

Skorpion

Õhtusel ajal peaksid oma otsustes ja uute plaanide seadmisel olema hoolikas. Võimalik, et oled midagi olulist märkamata jätnud. Ära tegutse puuduliku info või lihtsalt mittetõese informatsiooni alusel!

Ambur

Ühistegevus ja meeskonnatöö võib olla nüüd äärmiselt efektiivne ja viljakas. Oskad oma ideid niimoodi serveerida, et need tunduvad olevat ka teiste ideed. Samas mitte riskida!

Kaljukits

Täna mõjud sa kui isiksus – sinus on midagi sellist, mis hakkab silma. Seda enam jälgi seda, et sa hakkaksid silma ikka millegi positiivse, mitte negatiivsega. Ehk siis ole ikka valge, mitte must lammas!

Veevalaja

Sul võib olla küll suurepäraseid mõtteid, kuid paraku puudub sul oskus nendega midagi mõistlikku peale hakata. Sa pane oma mõtted kirja, ära asu neid kohe teoks tegema.

Kalad

Taevamuster muudab sind tundlikuks ilu müstiliste aspektide suhtes. Näed seda, mida tahad ja soovid näha. Sellised roosad prillid on täitsa armsad – kui sa ei lase end neist liiga pimestada!