Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
16. jaanuar 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 16. jaanuar (12)

Jäär

Kuu ja Marsi opositsioon võib muuta sind närviliseks ja eriti just pisiasjade kallal norivaks (Kuu on nimelt Neitsis). Seega püüa olla sallivam ja ära tegele juuksekarvade poolitamisega!

Sõnn

Sul tuleb nüüd oma vahendeid ja ressursse kellegi teisega jagada. Sinu suhe kas kollektiivi või sõpruskonnaga võib olla pingeline – süütud vaidlused võivad viia suurema lahkhelini.

Kaksikud

Kui su bossil pole närvid mitte kõige paremas korras, siis püüa teda täna mitte ärritada. Isegi kui tööd parajasti pole, tee bossi juuresolekul asjalik töötegemise nägu pähe.

Vähk

Püüa täna oma sõnu rohkem valida – võimalik, et ütled kogemata midagi sellist, mis mõjub kellelegi sinu ümbruses solvavalt. Hilisõhtusel ajal võid aga ise olla kergesti solvuv.

Lõvi

Täna võib raha ja asjade või millegi kasutamise-omamise pinnalt pingeid tekkida. Ei ole mõistlik ei võtta ega anda laenu ega sõlmida ka materiaalselt siduvaid lepinguid.

Neitsi

Neitsis liikuv Kuu moodustab opositsiooni Marsiga. See võib muuta sind vaidlushimuliseks ja eriti just pisiasjade kallal norivaks. Näed palki teiste silmis, pindu enda silmas aga mitte. Kuid energiat sul jätkub!

Kaalud

Võid tunda ka kiusatust kellegi vastu avalikult või siis salaja tegutseda. Selle asemel õpi end rohkem tundma - näiteks tee mõned testid. Ära une ega ka toiduga koonerda!

Skorpion

Kosmogramm võib tekitada sinu ja teiste vahel lahkarvamusi ja vaidlusi. Sinu suhtes võidakse kasutada jõuvõtteid ja survemeetodeid. Ka sa ise võid olla liiga domineeriv ning kalduda äärmustesse.

Ambur

Ole täna oma tööposti otsas viks ja viisakas – kui bossil pole hea tuju, võib temast kõike uskuda. Jõud, millele oled sunnitud alluma, on tugevad ja püüavad sulle mingil viisil survet avaldada.

Kaljukits

Ajahetk suurendab sinu ambitsioone ja muudab sõjakaks – eriti just sõnade ja ütlemiste tasandil. Ka võid nüüd rohkem kokku puutuda ootamatuste või veidrate sündmustega sotsiaalses plaanis.

Veevalaja

Nii nagu Lõvilgi, on ka sinul täna tõenäolised raha ja asjade pinnalt tekkivad konfliktid. Võlad-laenud pole soovitavad, samuti ei maksaks hankida kallist tehnikat, ehteid ega ka riideid (kaotamise ja rebenemise oht)

Kalad

Inimesed sunnivad sind neile teisiti reageerima, kui sa seda ise sooviksid. Sa ei saa ignoreerida kedagi, kes sinu poole pöördub. Sind sunnitakse konkreetsusele ja selgusele, pead olema valmis kindlaks seisukohavõtuks.