Jürgen Klopp ja Jose Mourinho (seljaga). Foto: Phil Noble
Jalgpall
15. jaanuar 2017, 21:33

Jürgen Klopp pärast viiki Manchester Unitediga: see oli metsik ja pingeline lahing (1)

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp teatas pärast 1:1 viigimängu Manchester Unitediga, et viigipunktiga tuleb rahul olla, kuigi mängu käigus ihati enamat. 

"Kui vaadata koosseisu ja erinevaid asjaolusid, siis tuleks mõelda, et punkt Old Traffordilt on väga korralik tulemus," sõnas 49aastane sakslane pressikonverentsil. 

"Aga kahjuks see päris nii pole, sest mehed tegid suurepärase esituse. Olime enamuse kohtumisest paremad. Pärast seda kui nad tõid Fellaini väljakule, jäime veidi raskustesse," kirjeldas Klopp otsustavaid hetki.

"Pall püsis liiga palju meie karistusala lähistel. Ma ei teagi, mis täpsemalt juhtus, aga eksisime palju. Oleksime pidanud palli paremini ära klaarima." 

Üldises plaanis oli aga Klopp pigem rahulolev, kuid väike okas ikkagi hinge jääb. "Kohtumine oli väga pingeline ja käis metsik andmine. Siiski olime mängu võitmas, mistõttu ei jää kohtumisest 100 protsendilist rahulolu." 

Sarnases võtmes kirjeldab mängu ka Unitedi peatreener Jose Mourinho. "Kumbki meeskond ei näidanud täna tippkvaliteeti. Küll aga oli väljakul väga palju kirge, võitlust ja emotsionaalsust.

Meie olime ründavamaks pooleks, nemad kaitsvad. Kuigi nautisin mängu, siis olen loomulikult pettunud, et me kolme punkti ei teeninud."

Portugallane kiidab ka Liverpooli meeskonda, kes nende elu raskeks tegi. "Nad oli kavalad. Nad mängisid kaalutletult, võtsid oma aja ja kontrollisid hästi emotsioone. Nad teadsid, et viimastel minutitel võib raskeks minna."