Kommentaar

Martin Helme | Pagulaspropaganda tungib kooli (142)

LISA KOMMENTAAR

skunks19. jaanuar 2017, 17:21
no nii,pole vaja siin Ekret sõimata ühti.Ekre soovib nagu kõigile teada,et meie jääme eestlasteks ja saaksime omal kodumaal tunda ennast inimestena,kelledel on põhiõigusena olla eestlane kõigi oma kommete ja tavadega.Loen ja vaatan,et oravad kohe sugugi ei jaga matsu,kuigi ka nende erakonnas on omasoo iharaid ja süüdistus saadud teatud noormehel pedofiilina olemas.Millest siin nii väga aru ei saada on see,et vaadates meie rahvaarvu ja sellest lahutada üks punt omasoo iharaid,kas see annab õiguse muuta see haiguslik nähtus normaalseks?Kindlasti mitte! Nendel oleks vajalik meditsiiniline uuring teha ja suunata sunniviisiliselt jämejalga ravile nagu nõuka ajal tehti.Ärge promoge ja suunake lapsi õigelt teelt kõrvale olla mitte normaalne!See on meie rahva häbi ja ühiskonna mooraalitu olemine.Hoiame eestlust ja perekonna õigusi sellisena nagu ikka normaalne ja kombeks.Mees+naine-laps ja nii jäägugi.
EKRE19. jaanuar 2017, 18:00
Soovib, nagu paljudele teada, nõrgestada kõike, mis meid aitab säilitada iseseisvust Kremli vastu. Ma oleks meelsamini omasooihar või pagulane, aga ma ei taha enam elada Kremlist valitsetavas Eestis. Loomulikult peab sellise eesmärgi saavutamiseks kasutama hüüdlauseid, mis kõnetavad paljusid. Tõsirahvuslased kasutavad neid siis, kui sellest võib tõusta kasu, pseudorahvuslased siis, kui neist niikuiniikasu ei ole või siis, kui nende väljahõikamine tekitab Eestile probleeme. Ühest-kahest korrast ei piisa, aga pidevalt asja jälgides saad aru küll, kuhu suunda mäng käib.
Mann19. jaanuar 2017, 17:10
Mis on Helmed valesti öelnud? Mis te väänate? Mängite meediaga kaasa. Lugege ja kuulake ja tehke siis järeldused.
Helmed19. jaanuar 2017, 18:01
On öelnud ka paljusid õigeid asju. Aga nad on seda teinud siis kas ajal või viisil, millal seda ei oleks pidanud ütlema.
Eesti riigi ja iseseisvuse hävitamiseks19. jaanuar 2017, 09:08
ei ole vaja pagulasi, selle töö teevad eestlased ise ära. Lugedes eelnevaid kommentaare - rusikad püsti ja kohe üksteisele kallale kargamas ja vait sundimas. Napilt üle miljoni, kuid käitume nagu oleks mitu miljardit. Vahet pole, mis partei on parajasti võimul ja kelle esindaja kõvemini karjub, kõikide leivanumbriks pidev vastasseisude tekitamine - mehed versus naised, rikkad-vaesed, venelased-eestlased, homod-heterod, noored-vanad, kodakondsed ja hallivatimehed, intellektuaalid-töölised, Eestis töötavad-välismaal töötavad inimesed, usklikud-ateistid. Seda jada võiks lõputult jätkata. Riigimehelik oleks ühte liita kõik eestimaalased, kes hoolivad Eesti riigist. Kahjuks paistab olulisim olevat oma partei võimuloleku kindlustamine mis iganes vahenditega. Nii ongi kõiksugustel veesogajatel omi "uuendusi" hea juurutada...
vana anekdoot 19. jaanuar 2017, 10:02
Vanapaganal oli kiire maapeale hingekeste järele rutata. Ütleb siis oma assistendile , et sina valva täna katelde järele. Et korralik tuli oleks all ja keegi välja ei roniks.
Esimesel katlal hoia eriliselt silm peal , sest seal on juudid. Kui mõni sõrmed katlaserva taha saab , siis aitavad teised ta välja ja see tõmbab kogu katla tühjaks,
Teisele viska vahetevahel pilk peale. Seal on venelased. Kui seal mõne hingekese sõrmed katlaservast kinni saavad ja ta välja hüppab, paneb kohe liduma, teised jäävad alles
.Kolmas katel ei vaja jälgimist, sest seal on eestlased. Kui keegi sõrmedega katlaservast kinni saab , siis teised hoolitsevad selle eest, et ta kenasti katlasse tagasi saaks.
dr. Mõngel18. jaanuar 2017, 16:43
Tubli! Haridusministeerium on õigel teel. Neid peabki lastele tutvustama. Millised on ohud, kuidas käidelda kui teil ema-isa sellise võtavad ja nii edasi. Mina muidugi kuivataksin sellise küllalt suure ja kaaluka õppevahendi ära. Oleks seda lihtsam mööda koole tassida. No seda ma ei kujuta ette hästi, kuidas dresseerija sellist äsja siia saabunud tegelast kettipidi koolist-kooli tirima hakkab ja kas ta lapsi näksata ei või...aga ma ei ole ka asjatundja. Olen kuulnud, et soomlased on teinud dresseerimisel edusamme. Olla Helsinkis selline kummaline lugu juhtunud, et üks dresseeritud pagulane olla ilma suukorvita lastud iludusvõistluste ajal laht. Olla teine catwalkile küll roninud aga nurka ei roojanud ja kõik lõppes vist siiski hästi. Oli selline elamusterohke missivalimine olnud.
Seega - kohe avalikku ruumi lasta pole mõtet - enne ikka teeme tutvust ja siis vaatame. Mõistlik.
pole siin19. jaanuar 2017, 09:39
miskit mõistlikku - valges Soomes must ja kole miss, mustas Namiibias aga valge ja väga ilus miss
aga eks aega tasub kätte - kunagi irvitasid soomlased punaste kitsukaapijate virolaste üle, nüüd kaabivad ise äärmiselt vastikult mustade kintsu lausa ilma Siberi kartuseta
huvitavad arengud18. jaanuar 2017, 14:34
Alles hiljuti kurjustas Trump,et iisraelile on liiga tehtud.Ei läinud kaua aega,kui Objektiiv alustas siionipropagandaga "Eesti ja Iisrael".Iisrael on ju põgenike kriisi ja organiseeritud kaose autor.See on ekre vastastele hea uudis,sest ekre teenib samu peremehi,kes globalistidki ja meie poliitiline eliit.Süsteem paistab olema lüpris lihtne.Et võimul püsida,peab olema nii sise,kui ka välisvaenlane.Netis on selle kohta palju dokumente,kui lapsemeelsetele võiks seda lühidalt selgitada nii( http://www.veteranstoday.com/wp-content/themes/_stylebook/timthumb.php?src=http%3A%2F%2Fwww.veterans...)
18. jaanuar 2017, 09:31
# enam ei vali?? / 20:11, 17. jaan 2017
Just nüüd hakataksegi valima, kullakene..#
Täpselt sama jura ajasid ekre kutid ka enne presidendi valimisi.
Kui keegi julges siis piiksatada, et Marti ei valita mitte iialgi presidendiks, siis läks alles ekrelaste sõim selliste arvajate pihta marutulena kohe lahti ja seejärel karjuti veel kooris
- aga just NÜÜD, kui nii väidetakse, et ei saa presidendiks - just nüüd valitaksegi meie Mart presidendiks!
Peab tõega nentima, et ekre vabrikusse on valitud helmedele kuulekad palgalised kirja-orjad ehk eht idi.ootide kari!
Shalom18. jaanuar 2017, 11:33
Kui helmesid poleks kes siis valgustaks pimedat Eesti rahvast?
dr. Mõngel18. jaanuar 2017, 18:11
Eks siis valgustaks meid Idel Jakobsoni sugused. Saaksime kui mitte tina hammaste vahele, siis Siberi virmalistest valgustet. Shalom Sullegi.
jajah19. jaanuar 2017, 18:05
Kahtlemata oleks jama, kui me saaks näha ohtusid hämaras sealtpoolt, kust Helmed meile prožega silma lasevad.
kohustusliku kirjanduse 18. jaanuar 2017, 08:41
loetellu peaks aga kindlasti lisama Tania Kambouri raamatu "Saksamaa vilkurivalgel. Politseiniku appihüüd" - annab tõese pildi "vaeste sõjapõgenike" käitumisest uuel asukohamaal.
18. jaanuar 2017, 01:34
siin peaks vist kommunismi kiitma hakkama, muu ei lähe läbi.
pärnakas17. jaanuar 2017, 22:05
Hea, et on julgeid poliitikuid, kes ei vaiki kui meie põhiseadus ära unustatakse.
Ainus mida me teha saame on jääda oma tõekspidamiste ja aastatuhandetega väljakujunenud väärtuste kaitsjateks ja edasikandjateks. Aeg on veenvalt nüidanud, et kõik suured revolutsionäärid saavad endile ärateenitud "austuse".
kõigil19. jaanuar 2017, 18:06
Kes kuritarvitavad põhiseadust, on see dokument väga täpselt meeles. Vene huvides propaganda tegemine ei ole selles nimetatud ega keelatud.
tulevane EKRE valija17. jaanuar 2017, 21:04
Eesti kvoot on null, valimistel näeme, juba kohalikel!
tere ekre lasteaed!17. jaanuar 2017, 22:32
Eelmistel valimistel saite ainult nigela 8% hääli, järgmistel ehk ainult 3%, kui sedagi.
Saate jah, täpselt samuti nagu Mardile VAID 16 häält anti!
Lõbus naer!
jah tõepoolest18. jaanuar 2017, 15:06
Clinton sai ju nii kindlalt presidendiks ja Inglismaa ei teinudki Brexitit.
Valijameeste kogule appelleerida on mõttetu, aga ega loogika ei kuulugi vasakpoolsete arsenali, nad rüdavad kaigastega.
Kui vasakpoolsel tekib ajus konflikt soovunelma ja reaalsuse vahel, hakkab ta nutma või muutub vägivaldseks.
dr. Mõngel18. jaanuar 2017, 18:17
Ma olen elus ikka igasugust rämpsu valinud mõnikord. Teinekord jälle jätnud valimata. Suurt nagunii ju ei muutu. Ega Jüri Ratase valitsus ka midagi muud ei muuda kui jagab lihtsalt toiduahela omade vahel ringi. Aga nüüd on aeg ja võimalus muutusteks. Natsionaalsotsialism on ainus pääsetee ja EKRE esindab seda suunda vast kõige rohkem. Seega, minu lugupidamine, EKRE saab juba KOV valimistel minu hääle, sest ilma kohapealse toetuseta pole riigi valitsemine võimalik. Alaku muutused! Taara avita!
nii tore19. jaanuar 2017, 18:07
et kõik EKRE valijad ja osad trollid siin oma eelistust kuulutavad. saab hääled juba pikalt ette kokku lugeda.
Mofo17. jaanuar 2017, 20:23
Ei tõmbles üldse selle va pagulaste asja pärast juhul kui "pagulaste" vastuvõtmise, kooseluseaduse jm korral oleks nii lihtne asi nagu rahvahääletus korraldatud.
Aga miskipärast politoloogia kardab teatud teemade rahvahääletusele panemist nagu vanatühi välku. Hea on elada demokraatlikus Eestis ja Euroopas, ainult miskipärast meenub NSVLi aegu kogetu ja vanematelt kuuldu, palju "äratundmisrõõmu"
ja rahvas18. jaanuar 2017, 17:38
hääletaks letosveti eesti rahvuslauluks, see on sinu rahva tase.
dr. Mõngel to ja rahvas18. jaanuar 2017, 18:47
Õnneks Teie, kes Te esinete siin rahva nimel ja räägite nõmedusi. Õnneks on Teid üks ja seega olete indiviid, mitte rahvas. Aga kui EKRE võimule saab, ma loodan, et ehitatakse sellistele indiviididele kasvatusasutus, kus neid õpetatakse käituma ja teistega viisakas olema. Naudi oma Letosveti üksinda.
Epp17. jaanuar 2017, 19:58
nagu näha, elamegi juba riigis, kus ei ole sõnavabadust!. Miks ei lasta kommentaare läbi, ma ei kirjutanud midagi labast. julgesin vihjata olukorrale Malmös
sõnavabadus 17. jaanuar 2017, 20:20
on osaline. Pead kasutama nutikust arvatavate keelatud sõnade kirjutamisel - punktid, tühikud, alakriipsud jms, et arvuti ei leia nimekirja lisatud keelatuid sõnu. Aga Malmös ja Rootsis on asi väga hull, sellest lihtsalt ei räägita, veel.
jah [tle n1ger18. jaanuar 2017, 15:15
nüüd võib17. jaanuar 2017, 21:08
välja öelda, et ootame piki silmi eestisse rootsist põgenevaid põlisrootslasi, võtame need põlisrootslased hea meelega vastu ja lööme brüss. elist ette kirjutatud vastu võetud põge. nikekvoodi pauguga lõhki! Saamegi oma eestimaalaste (-maalaste!) iibe kohe korda..
nüüd võib 17. jaanuar 2017, 21:09
välja öelda, et ootame piki silmi eestisse rootsist põgenevaid põlisrootslasi, võtame need põlisrootslased hea meelega vastu ja lööme brüss. elist ette kirjutatud vastu võetud põgeni. kekvoodi pauguga lõhki! Saamegi oma eestimaalaste iibe kohe korda..
nüüd saab17. jaanuar 2017, 21:16
välja öelda, et ootame piki silmi eestisse rootsist põge.nevaid põlisro.otslasi, võtame need põlis.rootslased hea meelega vastu ja lööme b.rüsselist ette kirjutatud vastu võetud põ. genike kvo.odi pauguga lõhki! Saamegi oma eesti maalaste iibe kohe kiirelt korda..
nüüd õige aeg välja öelda, et 17. jaanuar 2017, 21:20
ootame eestisse omalt maalt põgenevaid põlisrootslasi nende maal toimuva võõraste terrori eest. Nii saame eesti kvoodi ka edukalt normaalsete inimestega täidetud.
hinnang18. jaanuar 2017, 14:15
sellise hoiakuga on varsti kõik euroopa põlisrahvad Põhja Jäämere ääres.Tuleb haarata relvad ja koduõu puhtaks teha ja kodumaa reeturid tribunali alla anda!
eeh17. jaanuar 2017, 19:55
mida need ekrriidid siin jälle tõmblevad?
jää vait kord.17. jaanuar 2017, 19:57
köhh köhh17. jaanuar 2017, 20:10
Ainuke kes veel päästa suudab ehk, ongi ekre.
Epp17. jaanuar 2017, 19:54
Lisage kooliprogrammi ka kruiis Rootsi nt. Malmösse, kus toimub õhtusel ajal ringkäik armsate nn.põgenike linnaosas politseiga koostöös(kui viimased julgevad kaasa tulla). Kindlasti meeldejääv ja erinevaid kultuure lähendav üritus!!!
17. jaanuar 2017, 19:44
"Ainuke kes veel päästa suudab ehk, ongi ekre. "
mamma miia!
Aga millegipärast eesti rahvas teid ekre kutte aga siiani ei ole meie päästjateks valinud,
isegi vana mart see teie suur juhtoinas ja eesti "päästja" materdati ju presidendivalimistel ainult 16 häälega ajaloo prügimäele,
mis siis veel teistest võõrviha ja eesti rahvalõhestajatest ekre poliitikutest rääkida.
Te olete ise oma ajulagedate ja vihaõhutavate sõnavõttude ja poliitikaga ennast maatasa teinud, seega ära neednud.
Laulge, kiitke, lõõritage ja laksutage palju tahate palgalised töllid -
Täpselt samuti nagu Mart Helme ei saanud Eesti presidendiks, täpselt samuti ei saa Ekre mitte iialgi Eesti riigi valitsusse!
Nii saabki olema17. jaanuar 2017, 19:52
Ekre ei saa iialgi valitsusse.Aamen.
Ehh18. jaanuar 2017, 07:26
Ära ole nii kindel, isegi mina olen seekord riigikogu valimistel otsustanud valida kellegi EKRElaste seast ja kohalikel valimistel Vabaerakonda.
Mujal maailmas on hakatud juba multi-kultit hukka mõistma , aga meie oleme nagu tagurlased, alles saame hoo sisse.
Tahaks meediast lugeda, mida arvavad asjast haridusametnikud, eelkõige Reps ja kultuuriminister ?
ja17. jaanuar 2017, 19:55
täpselt samamoodi ei ole väikerahvastel oma kultuuriga kohta siin planeedil, nad tuleb lasta immigrantide poolt jalge alla tallata! (?)
vastik tolarast seuke…
tõsi,17. jaanuar 2017, 20:08
ainuke kes veel päästa suudab ehk, ongi ekre.
17. jaanuar 2017, 21:22
Ei tea midagi. Asi võib päris minna hulluks ja siis pööravad kõik näod EKRE poole. Elame näeme.
Asi18. jaanuar 2017, 15:09
läheb hulluks siis, kui murjanid on juba kohal ja neid on palju. Siis saab olema hilja.
Teisitimotleja to 19.4418. jaanuar 2017, 13:18
Kui Eestis oleks demokraatlikud presidendi valimised siis Helme oleks juba president olnud aga praeguse tagatubade valimissusteemi korral on ausal ja otsekohesel inimesel peaaegu voimatu presidendiks saada. Ise oled arvatavasti sots voi moslemi usuline et Helmeid nii vaga vihkad.
dr. Mõngel18. jaanuar 2017, 18:19
Mart ei tahagi presidendiks ja kui tema tahab, siis meie ei taha. Tema amet on riigikantsler.
Pakun veel ühe rollimängu, et migrandid ennast siin koduselt tunneks17. jaanuar 2017, 19:41
Pealkiri õhtulehest: ema süütas tütre põlema sest tütar rüvetas perekonna au
See17. jaanuar 2017, 20:42
sobiks rohkem kodutööks
õppida, õppida, õppida17. jaanuar 2017, 20:46
ametnikele ka 1 huvitav situatsioonimäng. (rootsist)
sotsiaalhoolekande kontori evakueerimine
21 a Eminil ei lubata elada koos oma naise, 14a täditütre Aisihaga kes on 7 kuud rase. Aisiha ähvardab aknast alla hüpata
http://www.barometern.se/kalmar/barnaktenskap-skapar-kaos/
http://www.friatider.se/dodshot-och-brak-pa-socialkontor-nar-arabiskt-barnaktenskap-skulle-stoppas
🇪🇪17. jaanuar 2017, 19:27
Ei tea kas Alo Mattiiseni pärand hinnatakse ka ümber. Ei sobi ju enam laulda peatage migrandid või eestlane olla on uhke ja hää. Nüüd on jälle rahvaste sõprus au sees.
aga muidugi17. jaanuar 2017, 19:43
lisaks pole vaja ju 24 veebruari, sest seda riiki ei ole, mis sel kuupäeval sündis. Muidugi keelatakse võidupüha ja jaanipäevad, sest ega meie president ei lähe ju lõkke juurde, see tema vaba valik ja seda usku ta ju pole. RIP Eesti Vabariik, elagu brüsseli ääremaa.
Mall17. jaanuar 2017, 19:49
Ekret küll enam mitte keegi ei vali.Eesti rahva löhestajad ja vaenu öhutajad.
enam ei vali??17. jaanuar 2017, 20:11
Just nüüd hakataksegi valima, kullakene..
Valib ikka küll17. jaanuar 2017, 22:49
Mall räägi enda eest! Kust sina tead , et keegi ei vali? Valib ikka küll ja ma arvan , et uutel valimistel saab EKRE rohkem kohti kui sotsid.
dr. Mõngel18. jaanuar 2017, 18:24
Mall, Teile ma soovitaksin võtta paar tilka palderjani. Ma ei taha Teid kuidagi solvata ega halvasti öelda. Aga tõepoolest on tarvis pigem rahu kui vastastikust süüdistamist. Ei ole EKRE kedagi tülli ajanud. See on meeskond ja see liidab. Tüli teeme pigem sissetungijatele aga omavahelised jamad palume-anname andeks üksteisele ja päris kuritahtlikku käitumist karistame. Meil oleks aeg hakata rahvana kokku kasvama, mitte jätkata inertsist seda, mida Reformierakond on süstinud meisse - omavahelist riidu. Mall, mind ja Teid sama moodi on valitsetud põhimõttel: jaga ja valitse. Aja tülli ja valitse, võta ära ja valitse, mõnita ja valitse. Sellest on küll mõõt täis.
Miks?17. jaanuar 2017, 19:20
Miks ekre helmed kogu aeg irisevad, virisevad ja inisevad ja mitte millegiga ega mitte kellegiga rahul ei ole?
Miks?
Järgmistel valimistel tuleb kõik see helmede ja palgalise ekrelaste poolt meediasse saadetud sõnnik nagu bumerang teile tagasi.
Eelmistel valimistel saite ainult nigela 8% hääli, järgmistel ehk ainult 3%, kui sedagi.
Täpselt samuti nagu Mardile juba tuli.
Ainult 16 häält! Naerukrambid kestavad tänaseni.
Ja nüüd tuli Martinile kah veel suur ja auväärne tiitel ehk vägev pauk –
Martin Helme on Eesti suurim šovinist!
jube tuttav jutt,17. jaanuar 2017, 19:28
pidev kommenteeria oma üheülbalisusega, igav...
Meelsus on näha plusside ja miinuste hulgas, sa võid siin sisistada mida soovid aga jõuvahekorrad ainult suurenevad ekre kasuks.
teame- teame ...miinused ja plussid17. jaanuar 2017, 19:50
Ekre esimene salk kirjutab helmedele kiidulaule,
teine salk õhutab võõrviha ja sõimab normaalse mõistusega eestlasi ja EV ministreid ja Eesti valitsust
kolmas salk laob omadele massiviisi plusse ja
mitte-ekrelastele laotakse siis massiviisi miinuseid.
Hahaahaa…plussid ja miinused!...hahaa…tore ekre lasteaed!
jube lahe mõtteviis17. jaanuar 2017, 20:14
mis küll annab sellise fantaasiale kütust? Sorose raha, ei see on veel midagi hullemat hahaa
19:20Miks..17. jaanuar 2017, 19:45
...sina jälle väänled siin oma vahkvihas? Jälle unustasid näpud klahvide peale,nädalaid, kuid ja aastaid ühte mula, tule mõistusele juba.
just õige "sina jälle"17. jaanuar 2017, 20:12
Gil18. jaanuar 2017, 09:00
Naer on terviseks - ütleb Eesti vanasõna. Krambid on alati kahtlane värk ja terviserisk. Aga see tiitel on kahtlemata auväärseim ja hinnatuim siin Maarjamaal. Olen uhke, et nominenti ei pidanud tikutulega otsima. Kadestajaid on karjakaupa. Tubli töö, feministeerium!
Illusiooni lõpp18. jaanuar 2017, 15:14
Sinusugune multikulti sots on selgelt mõne lääne ülikooli kultuurmarksismi produkt. Pean sind kurvastama - teie aeg hakkab läbi saama. Laip teeb veel viimaseid korinaid ja lõpuks saavad krambid läbi.
Mann19. jaanuar 2017, 17:03
MIks? Kas Mart Helme sai teiste kandidaatidega võrreldes sama palju eetriaega või sõna võtta? Tuletage meelde, kuidas meedia käitus EKREga. Kõik läksid ju rahvaema Marinat valima. Kui kergesti ikka laseme end lollitada. Hea, et EKRE juhib tähelepanu asjadele millest meedia vaikib.
teemapäev17. jaanuar 2017, 19:16
paljudes koolides peetakse aeg-ajalt nn teema- v stiilipäevi.
kui varem on teemadeks olnud nt tulnukad, hull teadlane, valgus, mereröövlisaar vms, siis sel aastal on vähemalt kahes pealinna koolis olnud teemaks soovahetus ning ühes ka vikerkaareparaad...
Mofo17. jaanuar 2017, 20:19
Meil oli ka koolis soovahetuspäev nii ca 20 a tagasi aga see oli lihtsalt pulli tegemine. Vikerkaareparaadi osas tehti lihtsalt nalja ja ei olnud teema mille pärast põdeda, täna aga on seltsimehed sallijad asja väga pekki keeranud ja inimesed vihale ajanud.
no mida jälle17. jaanuar 2017, 19:15
see Mart Helme, see Eesti suurim šovinist siin kireb ja pläkutab!
jää vait17. jaanuar 2017, 19:16
tõsi17. jaanuar 2017, 19:26
ekre helmed on tõesti eesti rahva lõhestajad, seega eesti rahva hävitajad
muidugi muidugi 17. jaanuar 2017, 19:32
tahtlikult võime lollimängida igat moodi. Said aru küll, muidu ei tõmbleks siin..
naer saalis, kõva naer17. jaanuar 2017, 19:35
saad aru küll millest jutt ag ahea on ju turat mängida.. :-))
tõsi mis tõsi18. jaanuar 2017, 10:35
Ära räägi rahvanimel,reptiil!
hallo17. jaanuar 2017, 19:24
ikka Martin on see šovinist
aga see on ükstaspuha kas isa või poeg
mõlemad on nad ühe vitsaga löödud
helmed17. jaanuar 2017, 19:35
veel päästavad eesti, ole valmis:-)
Mann19. jaanuar 2017, 17:04
Kui see on šovinism siis on see šovinism hea asi ju.
kusti17. jaanuar 2017, 19:14
Täitsa õige jutt. Mart on ajudega mees.
jube!17. jaanuar 2017, 19:04
Kõige tähtsam on see, et ekre helmede õõvastav ja eesti rahvavaenulik ja üldse inimvaenulik ideoloogia meie koolidesse ei tungiks!
teri17. jaanuar 2017, 19:12
Vaata nüüd siin seisukohtadele jagatavaid plusse ja miinuseid. Ja siis, kui jamaks läheb, vaata hoolega seljataha, leiame su üles. Oota ainult oma aega.
sina jube17. jaanuar 2017, 19:12
oled eesti surm. Ainuke kes veel päästa suudab ehk, ongi ekre.
Anti18. jaanuar 2017, 15:22
Järjekordne sotsialist, kes arvab, et tema teab , mis rahvale hea on. Tunne ajalugu ! Siis teaksid, et sotsialismist pole mitte iial ja mitte kuskil asja saanud. Küll aga on miljonid jätnud oma elu tapatalgutes, mida sotsialistid on korraldanud. Nii oli see 1789, nii oli see NLiidus, nii oli see natsionaal-sotsialistlikul Saksamaal. Nii oli see Hiinas, nii oli see Kambodžas, nii on see igal pool, kus sotsialismiutoopia rumalaid hullutab.
ajalugu18. jaanuar 2017, 17:45
näitab ka seda, kuidas natsid lõpetasid.
laine19. jaanuar 2017, 13:40
Jube! Juhe kokku jooksnud?!
Triin17. jaanuar 2017, 19:02
Usume ,et Sotse edaspidi ei valita
nad teevad endast kõik sõltuva, 17. jaanuar 2017, 19:12
et see nii oleks, pöidlad pihku!
mida toimub?17. jaanuar 2017, 18:59
mida siin modeda on,et kirjutis ei ilmu!No ei kummarda valitsuse tahtmiste ees,sest järjest nõmedamaks asi kisub.Helmel on tuline õigus!
minu arvamus17. jaanuar 2017, 19:18
ka ainult modemisele. Haige eu haiget poliitikat ei ole vaja meile. Imekspandav kuidas neid ärapööratud ajudega inimesi niiii palju meil on..
gil18. jaanuar 2017, 09:05
Neid on käputäis, aga see on pumbajuures ja nupud, mis kustutavad onnende käes
kallid kaasmaalased17. jaanuar 2017, 18:57
tuletan teile meelde,et oleme omal maal ja oma rahvas ikkagi oma kommetega ja peame siis sellest ka lugu.Tundub,et selliste rollimängudega mõnitatakse meie oma lapsi ja tuuakse esile ja hinnatakse rändega siia saabuvaid pagulasi.Meie omas riigis jäetakse meile madalseisu ja allumiste positsioon,kuigi peaks vastupidiselt olema.Olen isiklikult nendele mängudele vastu ja ei pea seda õigeks.Tulevikus on hilja neid rollimänge kahetseda.Helmedel on arukas ja väga õige meeldetuletus meile kõigile,kes me oma maad ja lapsi kalliteks peame.
Juulius17. jaanuar 2017, 18:37
Mina olin koos pioneerirühmaga 70-ndatel solidaarne Nelson Mandelaga, rühm oli meil vist Pavlik Morozovi nimeline ja Tallinnas käies oli kindel käik (ei mäleta enam, kas Jevgeni Nikonovi või Matrossovi kangelasteo juurde. Matrossovi olevat olnud see, kes heitis ennast dzotile. Nii et kõik see toimus vabatahtlikult vastu tahtmist. Lastena oleksime ehk tahtnud Tšehhi lunaparki minna, aga ei.
Nüüd on samamoodi, aga kangelased on teised.
ja aga naat18. jaanuar 2017, 15:26
tehti lopp peale sellele riigile kaua susiti
raudmees 17. jaanuar 2017, 18:17
Ratas on lühinägelik poliitik sest tegi koalitsiooni eestlasi vihkava sotslitside erakonnaga
muidugi17. jaanuar 2017, 18:47
Savisaare keskerakond eesotsas Jana Toomiga armastab ju nii väga meid :)?
Mann19. jaanuar 2017, 17:06
Ratas ei ole eestimeelne.
Juku17. jaanuar 2017, 17:55
Üks tore rollimäng jäi veel mainimata - Taharrush Gamea.
5-10 poissi hakkavad Marit ringis kabistama, tuled kustu aga aknaid pole vaja lahti teha, muidu Maril hakkab veel külm ilma riieteta.
Oh, tahaks kooli tagasi ...
Vanad ajad on tagasi17. jaanuar 2017, 17:45
Meenuvad oma kooliajad kuidas meist nõukogude inimest taheti voolida. Дружба народов ja Pavlik Morozov jälle au sees.
just nimelt17. jaanuar 2017, 19:20
see krdi Pavlik propaganda Morozov on tänane sissetungiv pagulane keda eu eliit siiani avasüli ootab. Ainuke pääsetee on exit.
EKREmli pasunakoor17. jaanuar 2017, 17:43
kui meie võimu haarame, siis keelame koolid ära!
jäävad vaid srednaja škola'd!
Virulane19. jaanuar 2017, 07:31
Tegelikult olen Ida-Viru metsast. Kiviõli lähedalt. Raporteerin kohapealt - Narva niiöelda allalaskmisega tegi Eesti Vabariik endale karuteene. Siinsed inimesed (jah, me pole rikkad ega liiga kõrgelt haritud, sest meie elustiil on metsad, sood, rabad, meri, röövpüük ja salaküttimine, metsavargus ja metallimüük - sellise lihtsa inimese elu) on kuni viimse veretilgani patrioodid. Ei ole meist saanud jagu ei sõjad, küüditamised ega rängalt meie maakond tabanud etnotsiid. Elame oma elu, pole ka segunenud eelmise põlvkonna sisserändajatega. Ja nüüd tuleb haugub keegi siin kommentaariumis minu rahvuse ja hariduse ja elus hakkamasaamise oskuste üle! See ei ole hea. Olen alati arvanud, et väikerahvale on vaja natsionalismi enda väe tunnetamiseks. Aga kui teised seda ei mõista, siis siit metsast ma kinnitan - Mart! Pane siiagi oma inimene või nimekiri. Ma luban, et sõidan kõik naabrid läbi ja palun oma rahvuse säilimise nimel anda kõigil oma hääl EKRE-le. Muidu me siin hääbume ja pärast meie oma rahvas kirub, et miks me ei olnud siin nii kanged, et seda maad oma järglastele säilitada ei suutnud. Seega - pista oma srednaja shkoola endale....taskusse.
Palun avalikustage!17. jaanuar 2017, 17:26
Praegu on teada juba kaks kooli, kus kindlalt toimub multikulti ajupesu. Need on Kiviõli 1 Keskkool ja Kuristiku Gümnaasium. Kui te teate veel mõnda kooli, kus selline, moraalne, vägistamine toimub, siis, palun, avalikustage need koolid! Soovitavalt mingite linkide või muude asitõenditega.
http://www.k1k.ee/galerii/galerii-2016
http://www.kuristiku.ee/1790.html
lastevanemad17. jaanuar 2017, 19:22
palun astuge laste ajupesu vastu välja!
jep17. jaanuar 2017, 19:25
olen kiviõli keskkooli vilistlane ja tõesti häbi. omal ajal hindasin väga oma kooli.kahju
Vabaduse eest.17. jaanuar 2017, 17:21
100% nõus Helmega ja ajupesu tuuritab mis hirmus.
Kodanikuna NÕUAN haridusminni Repsi ASJALIKKU kommentaari ja prowa presidendilt sama.
AVALIKULT ja SIINSAMAS.
Aga palun!17. jaanuar 2017, 17:43
http://televeeb.ohtuleht.ee/781386/tv3-video-mailis-reps-pagulasteemast-koolis-haridusministeerium-e...
Niisuguse avalduse peale oleks minister ammugi pidanud tagasi astuma, kuna ta teatas avalikult, et ei kontrolli oma alluvaid ja ei saa seega ka oma tööga hakkama!
pole meil eestis presidenti,17. jaanuar 2017, 19:23
on vaid üks brüsseli ametnik, kellel eestist ja eestlastest(!) on ükskõik.
SOS17. jaanuar 2017, 17:15
Milleks muretseda? Euroopas on juba nagunii koolikorda muudetud. Jõulud kui sellised on juba paljudes koolides varsti ajalugu, koolisööklates on juba eri menüüd mis meie lastele ei maitse aga teha pole midagi, sest käsk on kõrgemaltpoolt ja seda tuleb täita. Nüüd on asi juba Eesti koolidesse jõudnud ja seda ravida on isegi ohtlik.
Irw17. jaanuar 2017, 20:47
Kuuldavasti Haapsalu koolis enam sealiha menüüs ei ole!
Rollimängud koolis17. jaanuar 2017, 17:08
neljandas klassis on rühmatöö: Tüdrukud joonistavad paberilehtedele, kuidas nad meeste suguelundeid ette kujutavad ja panevad kirja, mis nimetusi nad nende kohta rahvasuus kuulnud on. Teises rühmas teevad poisid sama, ainult joonistavad naiste suguelundid ja panevad kuuldud nimetusi kirja.
eestlane17. jaanuar 2017, 17:05
Martin Helmel on 100% õigus!
Lausa17. jaanuar 2017, 18:51
Tänud Helme17. jaanuar 2017, 17:01
Saab 17. jaanuar 2017, 18:52
Putini asevalitsejaks, nagu Trumpgi?
vene hirm17. jaanuar 2017, 19:26
ei ole enam teema, saa aru lõpuks.
Ja Trump on terve mõistusega ärimees ja näitab vabalt koha kätte korrumpeerunud eu eliidile, sulle ka.
18:5217. jaanuar 2017, 19:50
Mida sa ülbad siin, Eesti oma Stalin?
e.17. jaanuar 2017, 20:59
1940-l muutusid eestlased ühe kommunismiaastaga sakslaste vihkajaist sakslaste ootajaiks. Eestimeelsetele konservatiividele pole Venemaa (nagu Saksamaagi) kunagi lahke olnud, kuid ühel hetkel võib Venest saada kõigile normaalsetele inimestele ainus koht, kuhu taganeda. Mis teha, kui üldinimlikud konservatiivsed väärtused ületavad isegi tuhat aastat kestnud ida-lääne vastuolu! Isegi Stalin oli sõja raskeimal aastal sunnitud õigeusu kiriku palveid tunnustama. Seal, sügavaimas alateadvuse kihis, peitubki terve mõistuse ja valge rassi püsimajäämise võti. Kahju, et anglosaksid I-s ja II-s Maailmasõjas teineteist nottides ei mõistnud, et tegelikult hävitavad nad üht-sama kultuuri, iseennast.
Stalinil18. jaanuar 2017, 17:49
oli alati 100% õigus.
lasnamäe vatnik21. jaanuar 2017, 17:02
just. nagu vene trollide arvates on ainult venemaal õiglus ja õigus.
Vastus17. jaanuar 2017, 16:31
4933 uusmuulast idast aastas
küsimus17. jaanuar 2017, 17:04
Kus need idast tulnud uusmuulased asuvad? Äkki on need Venemaalt ja Ukrainast tulnud meditsiinitöötajad, kes asendavad Eestist madalate palkade tõttu lahkunud arste ja medõdesid
Eesti on väike ja kui ei kärbita kaitsekulutusi, mille poolest oleme Euroopas esirinnas, kui ei vähendada mittevajalike ametnikearmeed, kui jätkates Merkeli pagulaste vastuvõtmist ning tahetakse neid maksumaksja rahaga üle kullata, siis ei jää muud üle kui tuleb Idast odavat tööjõudu sisse tuua. Või tahab kodanik "vastus" haigestumise korral mõne Süüria või Aafrikast saabunud pagulase vastuvõtule minna?
17. jaanuar 2017, 16:25
Helme, ole vait! Miks sellist joga avaldatakse?
maire17. jaanuar 2017, 16:34
Te ei saanud vist aru: sellist " joga" ajab haridusministeerium, mitte Helme.
Gil17. jaanuar 2017, 16:47
Täpselt seda uhutud mõistusega tegelased loodavadki, et on võimalik käratada "ole vait!" ja saabubki vaikus, ollakse harjunud tegutsema paksude ministeeriumimüüride vahel, pimedas ja teki all. Aga näed - ei toimi ja ei hakkagi toimima, Asi ei ole ju sallimises, immigrantide (mitte pagulaste) käitumine on hüperagressiivne ja täiesti ettearvamatu ses suhtes, et iial ei tea, kus või kes satub rünnaku alla: spaas, kohvikus, promenaadil, trepil, kaubanduskeskuses. Kuidas on võimalik siin midagi mõista, olgu siis aknad kinni või lahti?
siis poleks17. jaanuar 2017, 18:54
maksnud relvadega neile demokraatiat viia, nüüd vingud tagajärgede pärast.
mats maalt17. jaanuar 2017, 22:31
demokraatiaviijad olid eelkõige ikkagi jänkid aga tagajärjed saavad eurooplased.Tõsi Eestigi sörkis jänkide sabas kaasa.
/to,16,2517. jaanuar 2017, 18:14
Ole ise vait,näib et oled sõge peast ,kui asjadest aru ei saa.Teine variant,ehk oledki kibestunud lasteta vanatüdruk või vanapoiss,et sinule nii tõsised probleemid korda ei lähe.?Siiski soovitan ka sellise variandi puhul siiski olla hoolivam oma rahva suhtes.Kui oled aga ajukääbik siis pöördu ravile ja hoia suu kinni!
oh heldene aeg17. jaanuar 2017, 19:04
Kas Tõnu Runnel on siin see vaikima käsutaja? Nimelt "joga" on võrdlemisi vähelevinud sõna, ent alles eile leidis see kasutust Brändrahnu-loos: www.poliitika.guru/brandrahn/
Helmele17. jaanuar 2017, 16:13
Tahad rahvusriiki, koli Põhja Koreasse. Kui puhas eestlane see Helme ise ka on?
mis krd. see on kui kumbagist on miljonid puudu.17. jaanuar 2017, 16:24
Taht rahvusteta riiki kolime indja ja hiina ka siia lisaks, neile keda kolitakse ja on liikvele läinud, kuidas see käib tõmbame lihtsalt neile vastu tatti kui liikuma ei suvatse hakkata.
Kui...17. jaanuar 2017, 16:28
...komme vaadata,siis olek odavam sind ennast sinna kolida.
16.1317. jaanuar 2017, 17:26
Sina kao ise siit minema, Eestimaa kuulub eestlastele, nüüd ja tulevikus, saad aru, töll.
Rumal oled ka veel, terve päeva presenteerid kommentaariumites oma ainukest teadmist geograafiatunnist, et maailmas on Põhja-Korea.
e.17. jaanuar 2017, 17:54
Ks on sinu arust puhas eestlane? Ilmselt tahtsid ikka väita, et puhast eestlast (loe: eestlast kui seesugust) pole olemaski, et see on fiktsioon. Kuule tüüp! Sind ennastki pole tegelikult olemas - mäletad ju keskkoolifüüsikast, et aatomid koosnevad tühjusest, mis jääb ringivuhisevate elektronide ja aatomituuma vahele. Lisaks oled oma arust arenenud ahvist. Millega on ka seletatav tung Eestisse oma reptiilseid esivanemaid importida. Aga palun jäta meid, eestlasi, sellest mängust välja! Aaftika on vaba - koli ise sinna tagasi ja lase end kui 'albiinoneegirit' ühiskatlas supiks keeta.
e.17. jaanuar 2017, 17:56
Ks on sinu arust puhas eestlane? Ilmselt tahtsid ikka väita, et puhast eestlast (loe: eestlast kui seesugust) pole olemaski, et see on fiktsioon. Kuule tüüp! Sind ennastki pole tegelikult olemas - mäletad ju keskkoolifüüsikast, et aatomid koosnevad tühjusest, mis jääb ringivuhisevate elektronide ja aatomituuma vahele. Lisaks oled oma arust arenenud afist. Millega on ka seletatav tung Eestisse oma reptiilseid esivanemaid importida. Aga palun jäta meid, eestlasi, sellest mängust välja! Aafrika on vaba - koli ise sinna tagasi ja lase end kui albiinoeksemplari ühiskatlas supiks keeta. (sry kommentaari kordamise pärast, sest ei viitsinud ära oodata, kuni esimest postitust modereertakse).
mahvalda17. jaanuar 2017, 18:30
Mul oleks sulle head nõõri pakkuda.
tore naerda,17. jaanuar 2017, 18:56
kuidas Putini palgalised leili läksid :).
16:13 seniilne vanaätt17. jaanuar 2017, 19:57
Aga lase käia, hakka astuma , kui siin ei meeldi. Sul pole vaja ju meie pärast muretseda, ühte intrit me taganutma ei hakka.Aga HELMED veel päästavad meid sinusuguste käest, võid kindel olla.
Mnjah17. jaanuar 2017, 16:08
Kahjuks on Helmel seekord õigus.
Ministeerium ei suuda kuidagi oma tööd korralikult teha, kuid ajupesuks ja perekonna vastu laste ässitamiseks oskusi jagub.
Õpikuid ei saada õigeks ajaks valmis, probleemisetega tegelemine lükatakse õpetajate ja tavaliste laste kaela. Nende probleemide lahendamise asemel lobisetakse rumalat teoreetilist juttu.
Ja siis kukutakse kommunistide moodi ja neid järgides uut inimest kasvatama.
Organiseerimis- ja vastutusvõimetud, mitte just ajudega isikud usuvad end olevat ainuõige tõe teadjad.
to mnjah17. jaanuar 2017, 16:41
Huvitav, miks Helme õpse lollideks peab. Mina näiteks rääkisin lastega pagulasprobleemidest ausalt ning nii nagu asi on. Ei teinud mingit propat. Vaatasime ka filme ning lastel enestel tekkis kaastunne nende laste vastu, kes on kodu kaotanud. Miks see halb on? Minu meelest on jube, kui juba lapsed oleksid Helme taolised küünikud ning näeksin ainult halba kõiges ja kõigis. Tunnis me jõudsime järeldusele, et parim oleks neid inimesi aidata nende enda kodus. Kahjuks seda alati teha ei saa. Ning iga pagulane ei ole automaatselt halb inimene ja samas võib nende hulgas olla väga jubedaid inimesi. Asjadest tasub rääkida ausalt ning Helme võiks vähem hüsteeritseda ja muretseda.
Mofo17. jaanuar 2017, 20:09
Esiteks need filmid on juba kergelt kallutatud, näidake lastele ka filme, kuidas "pagulased" Euroopas laamendavad, vägistavad jne. Peale seda võib veel geograafia tunni teha, eriti keskenduda demograafia tunnile, kus saaks näha kuidas Aafrika rahvastik plahvatuslikult paisub. Kannatavaid lapsi näha on kindlasti kole aga maailmas kogub ülerahvastumine järjest tuure ülesse ja mingi hetk väljub kontrolli alt. Nõrgemad (ja lollimad/naiivsemat) pannakse esimesena patta, nii on alati olnud ja on ka nüüd. Õpetage lastele ka evolutsiooniteooriat.
Irw17. jaanuar 2017, 20:42
Mnjahile17. jaanuar 2017, 16:51
Njäu17. jaanuar 2017, 17:28
väga terane tähelepanek:)
Noojaah17. jaanuar 2017, 20:40
Sest kui tal ei oleks õigus, oleks kõik hästi. Ajupesu koolid ei tehtaks, pagulasärile ei tehtaks koolis reklaami ega midagi. Kõigest saaks arutleda ilma vasakekstremistliku ettehäälestuseta.
Kahjuks on tal õigus ja vasakekstremistid mööbeldavad.
eks võtke18. jaanuar 2017, 17:55
oma lapsed koolist ära, pole neile haridust vaja, piisab 3 klassist külakoolist, nagu teil on :).