End üdini naiselikuks nimetav näitlejanna Katrin Karisma (69) peab soorollidest tähtsamaks tasakaalu ja rahu otsimist. Sellest veel olulisem on oskus mõista ja armastada oma lähedasi.Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
18. jaanuar 2017, 07:43

Katrin Karisma: "Olen enda laste ellu sekkudes suhteid rikkunud."

End üdini naiselikuks nimetav näitlejanna Katrin Karisma (69) peab soorollidest tähtsamaks tasakaalu ja rahu otsimist. Sellest veel olulisem on oskus mõista ja armastada oma lähedasi.

Kuigi Katrin Karisma on elanud üsna värvikat ja mitmekihilist elu, ei tuldud seda talle nina alla hõõruma. Tema esimene abikaasa oli näitleja Peeter Jakobi. Pärast seda abiellus ta ooperilaulja Hendrik Krummiga. Hiljem oli tema elukaaslane Tõnu Kilgas. Katrinil on kolm last: poeg Ivo ja tütred Mari ning Piret. Viimase isa on Tõnu Kilgas.

Katrin tunnistab, et mõnikord pole just meeldiv tulla koju, kus keegi sind enam õhtul ei oota, kuid ta juba oskab sellest mitte välja teha. Kui nii on läinud, tuleb end sellesse rolli sobitada ja leida üles positiivne pool. On käes aeg elada taas iseendale. Naisel on ka palju sõpru ja lähedasi, kellelt küsida abi ja koos midagi teha. Vanemad, kellel on eesmärgid otsa saanud, kipuvad näitlejanna sõnul oma laste ellu sekkuma. "See on aga väga-väga vale!"

Artikli täismahus lugemiseks:
Telli digiajakiri €/kuu
Oled juba lugeja? Logi sisse