James Ellington pärast kohutavat mootorrattaõnnetustFoto: INSTAGRAM
Kergejõustik
18. jaanuar 2017, 16:52

JÕHKER FOTO | Briti olümpiasprinterid sattusid treeninglaagris hirmsasse mootorrattaõnnetusse (3)

Rio olümpialgi võistelnud Briti sprinterid Nigel Levine ja James Ellington sattusid Tenerifel treeninglaagris viibides mootorrattaõnnetusse. Viimastel andmetel said mõlemad tõsiseid vigastusi, mis võivad osutuda mõlema kergejõustiklase karjäärile saatuslikuks, vahendab Daily Mail.

Levine ja Ellington olid parasjagu mootorrattaga teel treeningult tagasi hotelli, kui mehed põrkasid kurvis kokku sõiduautoga. Kohaliku politsei andmetel oli sõiduauto juhiks turist, kes sõitis valel pool teed ning sportlased järgisid kõiki liiklusreegleid. 

"Mehed on teadvusel ning stabiilses seisundis," teatas Briti Kergejõustikuliit, kuid ei soostunud vigastusi täpsustama. Hiljem postitas Ellington haiglavoodist Instagrami pildi, kus tänas toetuse eest. "Me oleme mõlemad tugevad isiksused ning loodame sellest hirmsast õnnetusest kiirelt paraneda!" 

Daily Maili andmetel murdis 31aastane Ellington, kes võitnud nii 2014. aastal kui 2016. aastal Euroopa meistrivõistlustel 4x100 m teatesprindis kulla, õnnetuses mõlemad jalad ning vaagnaluu. 27aastane Levine, kes võidutses Suurbritannia meeskonnas 2014. aasta EMil 4x400 m teatejooksus, murdis samuti vaagnaluu.

 

Face looks madddd lol, end of another solid session with the lads. #work #training #fit #sun #track #2017

A photo posted by James Ellington (@jimmyells) on