Tele

Väljatõstetud Nancy maja tegelik omanik on skeemitaja ja naisepeksja Rainer Nisu? (107)

LISA KOMMENTAAR

`???21. jaanuar 2017, 11:22
Skeemitaja? Seega ilmselt ärisoont omav inimene. Ehtne varakapitalistlik ning postsotsialistlik tegelane. Kahjuks vist küll veidike hiljaks jäänud, sest kapitali esialgse akumulatsiooni periood on juba läbitud etapp. Aga veerand sajandi eest olid skeemitaja au sees. Praegu on need kunagised skeemitajad, erastajad-ärastajad, pankrotimeistrid ja muu taoline rahvas lugupeetud ettevõtjad, ärimehed, P.S. Kui paljud praegused suured ärimehed ja ettevõtjad on siiralt tunnistanud, kuidas nad oma esimese miljoni teenisid?
mugavuspagulane21. jaanuar 2017, 08:29
Saade oli ikka väga lahja. Loo tegelased mingu ravile koos pealtnägijatega.
19. jaanuar 2017, 22:49
Tean Dianat terve elu ja ta on alati omadel kuludel elanud. Ta ei võta isegi sünnipäeval kinke vastu.teiseks kuni ta tervis jamama hakkas töötas naine 4 tööl korraga juhtis veel mtü .ja oü.mis töötab edasi. Ja aitavad inimesi. Eriti lapsi.Alati õppis koolides juurde midagi ning sama aeg kasvatab oma lapsi täis väärtuslikult.Nisu ei ole kunagi oma lastele kodu andnudki alati on Diana teinud seda.Olen ise aidanud Dianal lastega korduvalt kolida ,kui unn neid leidis ja kõik kordus jälle. Tundub et see Unn ainult vägivallaga oskabki lahendada kõike.Täitsa 90 ajastu.Värsks kandis kasvatatakse vist nii
neljal töökohal?20. jaanuar 2017, 17:25
Üks töökoht nõuab 8 tundi töötamist, kas ta töötas 4x8=32 tundi ööpäevas? Või kõigil neljal kohal vaid 2 tundi töökohal? Siis ei maksa seda 4 kohta rõhutada. Naistel on head võimalused lisa teenida, kui ainult prouadele sobiks ja poleks mingit laste trennidest loobumist.
19. jaanuar 2017, 19:33
Väärikas käitumine on alati tere tulnud ja olnud . Ja kui ühised lapsed siis peaks seda tōesti rohkem arvestama. Meestelt raha saamine või nõudmine tähendab ka seda et naine viisaka käitumisega saavutaks palju rohkem. Ja kui lapsi muretseda tuleks alati ka mõelda natuke ette . Nagu kurtsid et trennid ja muud mured juurde. Olen ka üksi kasvatanud lapsi ja ei kiida midagi heaks aga selline asi et juba meedias no antke andeks ja armu lastele. Ja siis imestate et narritakse lapsi. Haloooo
Lugeja19. jaanuar 2017, 19:21
Ei tunne Diaanat ega tema meest aga tahan mainida kuidas mehed äkki siis nii halvad on. Lapsi oli hea teha ja nagu aru saan olid ka aastaid mehe õlgadel . Raha ju meeldis küll ja oleksid pidanud kohe selja keerama aga oh ei vaja oodata kas veel midagi saaks. Ja olen kindel et ka sinul on mehe ees süüd . Alati kahepoolne. Kõigil inimestel välja kujunenud oma enda iseloom ja kõigil omad vead ja head ja nii ka sinul Diaana . Hülbus ja kättemaks ei vii kuhugi seda enam kui teil ühised lapsed ja siis veel kogu meedia lahkab pere küsimusi. Mōelge palun oma ladtele
laps20. jaanuar 2017, 12:56
kus lastekaitse on lapsed ju kannatavad sellise avaliku solgiloopimise pärast kõige rohkem.Kas sellistele emadele saabki lapsi kasvatada usaldada.
Kui'19. jaanuar 2017, 17:47
inimene natukenegi asja jagab ,siis on Võimuesindajad päti ees võimetud .nagu telkust näha oli.
mis võimetud?20. jaanuar 2017, 17:28
Nagu selgus, siis praeguseks on maksnud kõik võlad sellele emmele koos protsentidega. Sinusugune nõuaks endise issi vangipanekut ja siis ei saaks nii "targad" naised pennigi.
korduma kippuv ettepanek19. jaanuar 2017, 17:38
"Eelmise aasta vaadatuimast videost sai näha kuidas armastatud poplauljatar Nancy oma uhkest kodust väidetavate võlgade tõttu politseinike poolt välja lohistati."
Eesti nn. "ajalehtede" ja "ajakirjanduse" kohta võiks mõne uue termini välja mõtelda kuna nimetatud terminid eeldavad siiski mingit kokkupuudet meid ümbritseva objektiivse reaalsusega.
1. Nänsi puhul ei olnud tegemist "väidetavate võlgadega" vaid maja oli võlgade katteks pool aastat tagasi juba maha müüdud - s.t. tegemist ei olnud ka tema koduga.
2. "Armastatud poplauljatari" Nancy ainus CD-album ilmus aastal 1996.
Kuidas oleks nt. terminiga "sotsialistlik poolulme" või "roosa ajuk...p"?
Pättide ja sulide paradiis19. jaanuar 2017, 17:37
Asi selles et meie ettevõtlusega seotud seadusandlus on mäda, skeemitamine või otsene petmine on sisse programmeeritud st on loodud võimalused ja alati leidub seltskond kes seda kasutab. Algus seal et mingi "äriühingu" loomine ja sellest lahtisaamine on nii lihtne ja kiire . Seega tee aga võlgu, või jäta kauba eest maksmata ja enne kui kauba (metsa näit) müüja arugi saavad et neid on petetud , müü ettevõte edasi samasugustele tüüpidele ja siis veel edasi ja ongi kauba müüja rahast lootusetult
ilma.
A19. jaanuar 2017, 16:19
Nänsi ja nisu peaksid ühinema. Vot koos nad teeks tegusid.
nänsike19. jaanuar 2017, 15:51
oli puuküürnik, mis need nisu kuriteod teemasse puutuvad?
teemase 21. jaanuar 2017, 12:11
ja veel kuidas, sest lauljatari puhul kasutati jõudu, seega samasuguse võlgniku nisu puhul oleks tulnud samuti kasutada jõudu. miks ühe puhul on see lubatud aga teise puhul mitte ja nagu näha, nisusugused valivadki naisi välja kellest jõud üle käib, mitte aga mehi. selline on minu mulje. seega kordan, et oleks ka nisu puhul tjlnud jõudu kasutada, et ta oma võlad ära maksaks ja kõik.
Kultuura tempel 19. jaanuar 2017, 14:36
Majale peaks paigutama sildikese - siin skeematas ja sooritas kuritarvitusi Nanzy...
igal juhul on19. jaanuar 2017, 14:01
see alatu näoga nisu süüdi
kättemaksu aktsioon19. jaanuar 2017, 12:49
või ei? mida see ärapanija praegu siia naisepeksu toob? mis puutub nn. Nänsi lollus ja võlad siia? kaks täiesti eraldi teemat. minu riist on väike, aga naabrimehel veel väiksem???
jah19. jaanuar 2017, 12:30
jubedad sellised lõustad, peksta oma radedat naist see on hullem kui loom.
vasikas19. jaanuar 2017, 12:05
Mainisin kord,et tõde saabub. Ja varsti tulevad ka selle paarikese patud kes seda lollust alustas. Annan au sellistele naistele nagu oli seda Nisu eks,nimi oli vist Diana. Tõesti pättidele tuleb koht tänaval leida. Elagu kanged naised?
to : vasikas19. jaanuar 2017, 12:48
õigust räägid muidu küll. aga kui terav pliiats see diana siis ise on. et ÜLDSE sellisega lapsed tegi ???
Raivo19. jaanuar 2017, 13:17
Eks diana elaski kogu aeg mehe mahhinatsioonidest.ja nad elasid päris rikkalt.aga nüüd on mehele koha näitaja.selge see et kättemaks.
Tõsi küll19. jaanuar 2017, 12:03
Läheb teise juurde või saab hoopis lähenemise keelu :-) suur vahe ikka.elagu õnnelikult teise juures.Nisu on nii suur isa et anna abi.Ega nisu ainuke skeemitaja eestis pole nii emad kui isad 60%kes on elatis võlglased .on töötud ametlikult ja tegelt töötavad mustalt.
ärge tüüdake19. jaanuar 2017, 13:34
Äkki ei tahagi läheneda,selles on probleem.
arvan nii19. jaanuar 2017, 11:51
Ühe majas elab keegi, kes ei maksa üüri, no milles küsimus...Visati välja, see on normaalne, kui üüri ei maksa aga too Nisu, no lahkuläinud paaridest on enamus naised, kes siis hakkavad nõudma. Muidu on kõik hästi aga kui mees ära läheb teise juurde, siis hakatakse nõudma. Ei saa probleemist aru.
Teinepool19. jaanuar 2017, 12:10
Pealtnägijas ei kajastatud üldse üürileandja seisukohti ja seda, kui palju enne Nancy väljatõstmist oldi temaga tulemusteta tseremoonitsetud. Nüüd on politsei ja täiturid pahad!?
eelmise valitsuse jäänuk19. jaanuar 2017, 11:33
see sai küll selgeks , et politsei turvas, kaitses sulisi ja ilmselgelt töötas n-ö tugevama poole heaks ja aitas kaitsetumaid hävitada.
Ehk siis19. jaanuar 2017, 12:01
aitas välja tõsta kaitsetumaid sulisid.
19. jaanuar 2017, 12:12
Nisu või Rukis, suli või mitte aga miks kaks eri asja on nüüd üheks segatud? Kas sellepärast, et keegi on suli, või kes iganes, võib teine võlgade katteks müüdud ja juba teisele inimesele kuuluvasse majja jäädagi elama?
Jah19. jaanuar 2017, 11:28
Jälk,sadistlik isend on see Rainer Nisu ikka tõesti.
emase arvamus,19. jaanuar 2017, 21:46
Raivo19. jaanuar 2017, 11:16
Selles loos on kaks elukunstniku.üjas on nänsi ja teine see härra.nad said lihtsalt ühe maja juures kokku.
Tean Nisu19. jaanuar 2017, 11:11
See Nisu on sama palju naisepeksja kui Tulevi mees. Skeemitaja ta muidugi on, aga antud juhul "ohvritele" kaasa tunda ei suuda. Ei väljalohistatud Nancyle (olen ise ka buumiaegsest majast ilma jäänud, ei tulnud pähegi vastu punnida ja pahasid ostjaid süüdistada) ega vaesele EKSelukaaslasele, kes erinevate meestega lapsi saab ja siis tige on, et skeemitaja ei tahagi tema mõnusat elu kinni maksta.
jurist20. jaanuar 2017, 12:49
kõik peksmissüüdistused peavad olema tõestatud,vastasel juhul on see laim.Soovitan naine ja pealtnägija avaliku laimamise pärast kohtusse kaevata aga kui oled tõesti peksja siis soovitan endale jupp nööri otsida.
.19. jaanuar 2017, 10:03
Imetlen, kui müüdav on meedia, ja kuidas teatud tegelased asuvad oma sigaduste kaitseks rünnakule, valimata meetmeid.
Nanki ja Raineri lood on tegelikkuses kaks täiesti erinevat asja. Aga ole lahke--otsiti välja raskekahurvägu, laaditi solgiga, ja anti kõigist raudadest tuld.
Raineri kohta hetkeseisuga ju midagi ette heita ei ole--kõik rahalised nõuded täidetud. Seda tunnistasid ju isegi "Radari" intrigandid.
Aga oli vaja inimest tagantjärgi mustata. Et ikka saade müüks.
Kui selle oksionite värgiga ei tegeleks Rainer, tegeleks keegi teine. Kogu see hapuks lastud võlgade värk on kõigis riikides, ja igal pool müüakse võlgnike vara, et heausklikud laenuandjad oma raha kätte saaks.
Ikkagi ei saa aru seosest--Nanki vegeteerimine puuküürnikuna ja Raineri rahasuhted (kusjuures klaaritud rahasuhted) oma lahutatud perekonnaga.
mann19. jaanuar 2017, 15:09
Pealtnägija võiks ta eksnaise tausta ka natuke uurida.
19. jaanuar 2017, 09:47
Olen ise küll hea inimene ja nagu ei tahaks kellegile paha aga nautisin seda täiega et kes ei maksa siis välja ja seadus toimis õigesti ja igati. Oli isegi liiga kaua elanud tasuta nagu võis aru saada tema jutust lausa närviajav asi. Kuna seda petmist nii palju siis see lugu annab abi just nendele kes ei maksa
to : 9.4719. jaanuar 2017, 10:30
1) enesekiitus haiseb rämedalt
2) kuidas on omavahel seotud headus ja raha-maksmine ?
19. jaanuar 2017, 11:26
Sa ei saa ju üldse loetust aru, proovi uuesti.
loogiline19. jaanuar 2017, 09:44
pankrotivaraga nüüd küll sellist varandust ei teeni
peab olema veel miskit kriminaalsemat, nerkots , väljapressimine vms
üldjuhul19. jaanuar 2017, 13:23
peaks saama pankrotivara odavalt kätte ja pärast saab müüa kallimalt edasi.
Lugeja19. jaanuar 2017, 09:42
Kes peab end staariks siis mõtleb et kõik on tasuta või peaks olema ja siis kui endal vesi ahjus hakkab otsima teise inimese asju mis ei kuulu hetkel tema väljatõstmisse. Väga naljakas et ei maksa ja otsib süüdlast teisest liivakastist
Ahto19. jaanuar 2017, 09:33
Mis siin valesti on inimene ostab oksjonilt maja ja kui majaga tuleb kaasa inimene kes ei taha või ei ole suutnud maksta,viskaks samamoodi välja .Tasuta lõunaid ega elamist ei eksisteeri kuskil.
kas see nisu19. jaanuar 2017, 09:30
on seesama pärna tank,,kes kruudale katust pakkus?
19. jaanuar 2017, 09:15
Nancy selles vanuses käitu väärikalt ja ole naiselik ja ise nautis põrandal lohistamist. Keegi poleks lohistanud kui oleks ise viisakalt kõndinud ja seaduse vastu ōigesti käitunud . Maksnud korralikult ja elanud väärikalt ja kõndinud ise kahe jaja peal õigust otsima kuidas saaks tasuta elada
tuhajuhan19. jaanuar 2017, 11:13
Jah Nancy muidugi ise langes ka oma elukaaslase ohvriks... Aga eks teisi süüdistada kõiges on ka popp ju!
Lugeja19. jaanuar 2017, 09:12
Tõesti mida see naine või laulja keda ōieti ei teagi nüüd tahab . Kui ei maksa siis õeti välja ja kogu moos .
19. jaanuar 2017, 09:09
Ōieti tehtud ja pole mōtet omanikku süüdistada. Kui on maja võetud siis selge et tuleb maksta ja mitte otsida süüdlasi mittemaksmisel . Tuttav lugu
väga19. jaanuar 2017, 09:02
pudru ja kapsad saade oli. juba üsna alguses kadus järg käest. mis / kes / mida / keda / jne. Pealtnägija tegi end täis selle saatega.
jah, ega nad19. jaanuar 2017, 21:51
tõesti enam tegijad pole.
Naima N@lkjas19. jaanuar 2017, 08:41
Kas mitte kogu asja taga pole Rainer NIsuviina tegemised.
gg19. jaanuar 2017, 07:10
Eesti õigussüsteem lonkab kahe jalaga. Aga mida neist seadusekehtestajatest ikka loota, keda RAHVAS valib.
ja nii tohib siis teha19. jaanuar 2017, 05:15
et Nancyt lohistatakse mööda põrandat,mitu suurt mehajurakat koos, väga inimlik.
Tore on19. jaanuar 2017, 08:25
Tore on mida rohkem puuküürnikke satub selliste tegijate otsa.
Püüküürinikud panevadki oma panuse sellele, et omanik on pehmo nunnutaja ja arg ning ei soenda võlglast lihtsalt välja visata.
to ja nii tohib19. jaanuar 2017, 08:58
aga mis teha, kui puuküürnik heaga välja ei lähe ? Teine asi, Nancy ise viskas ennast põrandale
MUIDUGI TOHIB19. jaanuar 2017, 10:20
oleks tulnud aknast välja visata,19. jaanuar 2017, 21:53
see oleks olnud õiglasem.
Kahju19. jaanuar 2017, 00:40
Viimase lapse isast maru kahju Tunnen teda pea kogu elu ja ta tuttavaid Lahedamat kutti ja seda seltskonda pole ma näinud loodan et sama saatus teda ei taba ja kogu see asi mis tegelikult toimub ükskord välja tuleb..peace
19. jaanuar 2017, 10:58
Ei saanud midagi aru.
to Kahju19. jaanuar 2017, 11:04
Aivar Matsniukust räägid ?
pilves vist teine,19. jaanuar 2017, 21:55
s.ttagi pole aru saanud,mille üle ta kahju tundis.
Horros19. jaanuar 2017, 00:39
Selline kallutatud artikkel.
.
Esmalt, mis seltskond, Tulev ja teised :D
Samas mis "armastatud poplauljatar" ta on? Tavaline vananev afärist.
.
Kui kirjutada lugu, siis peaks ikka kõikide osapoolte versioone esitama ja olema objektiivne.
.
Teadmata, kes need teised mõttetsed on, kuid too "armastatud poplauljatar" on küll kõige labasem ja kibestunud AFÄRIST.
aga kaua võib 119. jaanuar 2017, 00:33
saates olid mitu teemat segamini paisatud lisatud siis siia juba selle inimese tegelik elu ja eriti see tema ööeliu
saates mainiti,et Nisu kohta leiab netist palju pilte... kurat no mina ei leidnud,aga ema kohta tuli küll nii et ei jõua äragi vaadata
see naine ei annagi kellegile rahu.nagunii ketrab järgmise lapse isa kohta ka juba oma uut väljamõeldud teemat.mA ei saa aru täpselt,et kui niipalju lapsi on,siis niipalju meedias esinemisi keerab ju laste elu sinnasamusesse mitte pole mingit parandust.
realist18. jaanuar 2017, 23:27
Kohati nagu ei saanud päris aru, mida siis Pealtnägija üritas selgeks rahvale teha. Kas seda, et kui oled oma majast võlgade tõttu ilma jäänud, siis peaks kuidagi nagu läbi rooside majast välja kandma. Asi sai alguse ju ainult ühest probleemist- võlgnevusest ja sellele järgnevast trikitamisest. Seda, kas pankrotipesast ostab elamispinna välja paadunud pätt või pühak, ei tohiks antud teema juures rolli mängida. Siinkohal tekkis muidugi kohe küsimus, kust tulevad olematu palgaga Nisu finantsvarad sellisteks ülesostmisteks, aga see on juba täiesti teine teema. Hetkel kõlas saade nagu meediapoolse kättemaksuna.
Kiks18. jaanuar 2017, 23:52
Tubli arusaamine. Isegi kui vara omanik on võlgnik, sisi seda parem-müüakse uuesti tema võlgade katteks . Aga vana inimene Nancy peaks ikka nii palju aru saam, et kui on üle võimete elanud õi vale inimesega koos elanud või vale inimese pinnal, siis tuleb sealt lahkuda kui vara müüdud teisele isikule, KES EI SOOVI ET EDASPIDI SEALVIIBIVAD ISIKUD PINDA KASUTAVAD.
Pealtnähtud18. jaanuar 2017, 23:20
See nisu tuleks jahuks jahvatada. Niisugused tüübid tavaliselt leiavad ise ükskord terava kivi.
tunnen18. jaanuar 2017, 23:22
Rainerit Nisu tänavalt,
5619. jaanuar 2017, 15:57
hihhi ma tunnen nisu uunot
JUHAN18. jaanuar 2017, 23:19
Arukalt oma raha asju ajavat inimest ei saa keegi tema oma kodust, temale kuuluvast majast välja tõsta. Kes ei ela ülejõu, kes ei laena end lõhki või kes ei käenda mõtlematult teiste, kas ebaausate või maksujõuetute isikute laene.
oik18. jaanuar 2017, 23:02
Kas skeemitajal ja naistepeksjal ei tohigi olla kinnisvara? Kas sellised inimesed peavad tingimusteta kogu oma vara puuküürnikele kasutada andma?
multi-kulti19. jaanuar 2017, 10:39
abitu katse sopaloopimiseks18. jaanuar 2017, 22:57
isegi kui on paha frukt ja nägu ka ei meeldi, siis mismoodi see õigustaks üüripuugist nänsi mitteväljatõstmist? üüripuuk on üüripuuk ka skeemitaja majas!
oktsion18. jaanuar 2017, 22:48
Kas Pealtpanija oli femisti reklaamikanaliks?18. jaanuar 2017, 22:35
Soovitus18. jaanuar 2017, 23:09
Olen Pealtnägijat vaadanud selle algusest saadik.
Viimasel ajal kiskus asi väga imelikuks ja poliitkorrektseks. Peale seda, kui "sallijad" saadet juhtisid, sai asi selgeks.
Seda saadet ma enam ei vaata. Selle saatega on siis asjad nii, et see on muutunud tööriistaks, nagu ka "Plärakas" ja pole põhjust neid lähemalt uurida, üks kräpp kõik.
Kristel18. jaanuar 2017, 23:53
Nagu nipiraamat peale Orgu heituste lisandumist-no ei ole see sama mis enne.
No mine kanni !18. jaanuar 2017, 22:21
nii, et naine oli18. jaanuar 2017, 22:08
süüdi kui julges küsida laste isalt toetust,See rainer on üks frukt.
ei ole19. jaanuar 2017, 09:04
naisel on täielik õigus nõuda laste isalt toetust laste kasvatamiseks. Samas on elamise omanikul õigus puuküürnik välja tõsta. Need on kaks täiesti erinevat asja, mida siin ja saates hoolega püüti segi ajada.
mann19. jaanuar 2017, 15:14
Tunnen sellele mehele kaasa et sattus niisuguse naise otsa .Exi ma mõtlen.
keeleteadlane18. jaanuar 2017, 22:04
"internetioktsionitel" - FOR REAL?!
T18. jaanuar 2017, 22:01
Sellised mehed peaks hullalris olema
aga nad ju ongi18. jaanuar 2017, 22:21
sest kus me siis elame (?)
Skvotter18. jaanuar 2017, 21:58
Tegemist on ju ikkagi Nancy endise majaga.
Kui laenumakseid ei laeku siis oledki ju majast ilma.
Mis siin keerulist on !
OEH19. jaanuar 2017, 12:33
Kas ei saanud aru et see rainer nisu olla ju kelm sadist? Sellest oli artikli sisu!
AB18. jaanuar 2017, 21:56
Ma tean teda!18. jaanuar 2017, 21:54
See on Nisu Rannu, Nisu Unni poeg!
Putsuvihast hullemat viha pole olemas.18. jaanuar 2017, 21:40
Praktika on tõe kriteerium...
belmondu18. jaanuar 2017, 21:55
selle eide saab veel korda, küll aga peab selleks keelt ilmselt kasutama :-)
leo18. jaanuar 2017, 21:26
see äärmiselt kallutatud,lapsikus keeles kirjutatud lugu ütleb,et meie kõrgharidusega on ikka midagi väga korrast ära.
Nimelt on ajukääbiku tasemega soperdise autor Tartu Ülikooli ajakirjanduse löpetanud.
Palju maksumksja raha on tuulde läinud.
ettepanek18. jaanuar 2017, 21:23
see NISU võiks olla eesti BRÄND .
18. jaanuar 2017, 21:22
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Kristel18. jaanuar 2017, 23:57
Täitsa huvi pärast statistikat teinud-lapse kulud eri arvelt-200 euri kuus ja ei virele ei ise ega koonerda lapse peale.
Mel18. jaanuar 2017, 21:16
Tundus selline kõiki mehi vihkav naisetaoline toode
to Mel18. jaanuar 2017, 22:35
Ilmselgelt ei vihka ilma põhjuseta.
....19. jaanuar 2017, 06:09
Nansy saab veel kohtusse antud valesüüdistuste pärast.Vastik mõrd selline.
...18. jaanuar 2017, 21:14
Tüüpiline kättemaksuhimuline naine ja jutt oli eile meile,peadele muhud.Mitu pead tal on paistab et aju juhib mitu pead.
18. jaanuar 2017, 21:28
nisu,ära kobise siin,maksa oma võlad ära kõigepealt!
Kõike võib teha18. jaanuar 2017, 21:11
Vabalt
Tolerastia on valitsev kord!
natuke laiemalt18. jaanuar 2017, 21:05
vaadanud ära tänase pealtnägija, tõdesin taas,et minul seaduskuulekana ei ole mingit inimväärset elu, elagu kõik pätid, kes pidevalt lärtsatavad seadustele ja hambutu seadusloome!!! eriti markantne oli veel "NALI" kurtide ja pimedate aadressil saate lõpus, need "NALJATEGIJAD" oleks saanud ju ükshaaval sotsmeediast vähemalt häbiposti suurte tähtedega kõigile lugemiseks panna,aga ei tehta meil ju mitte midagi, ahjaa, kaldun arvama,et ilmselt oleks teistmoodi reageeritud, kui "NALJAD" oleksid nahavärvi pihta käinud
18. jaanuar 2017, 21:22
aga reform on seda tahtnud alati
see18. jaanuar 2017, 20:59
saates esinenud jurist alar salu samuti krimikorras karistatud.
kp19. jaanuar 2017, 13:25
Jah, ja tal ka hetkel kuuldavasti kriminaalasi kraes
maksumaksja18. jaanuar 2017, 20:55
Mis see lugu nüüd ütleb? Et Nancy ei olnudki võlgu? Või et Kruuda on süütu poisike, ega tea midagi oma võlgadest? Ühed kohtutäiturid tõstavad välja, teised nõuavad elatusrahasid. Pigem tundub see naine olevat kuulsesejänune või kättemaksuhimuline, kui koguaeg meediasse ronib, kuigi kõik rahad talle juba makstud.
Kes on "jÄnu"?18. jaanuar 2017, 22:01
Kas kastreeritud isajänes? Kas "kuulsusejänu" on kuulsa inimese kastreeritud isajänes?
Selgita palun kollektiivile.
loll jutt18. jaanuar 2017, 22:14
Mille alusel siis kohus otsuse tegi ta sealt välja tõsta?
Võta18. jaanuar 2017, 22:15
aga18. jaanuar 2017, 22:24
sind ju tablett pole aidanud
oh issand18. jaanuar 2017, 22:45
kas sa oled üks nendest, kes paar aastat tagasi pealtnägijas esines? Kes siis oma riiki kuulutas ja kõikidele seadustele vilistas. Kusjuures samas saates oli ka Nancy, sel hetkel nö halbade poolel. Nagu ühes saates oli see jurist paha aga nüüd hea. Pealtnägijasse on vist väga lihtne lugu saada. Kiru ainult kedagi mõne faktiga ja kohe tehakse maatasa. Poole aasta pärast läheb keegi sind kiruma.