Rauno Sappinen (palliga).Foto: Tiina Kõrtsini
Jalgpall
19. jaanuar 2017, 10:37

Hollandi vutiportaal: FC Flora Rauno Sappinenil on eeldusi tõusta tipptasemel ründajaks (1)

Hollandi üks populaarsemaid jalgpalliportaale Voetbalzone reastas kümme väiksemates liigades mängivat ründajat, kellel on potentsiaali tõusta tipptasemel kesktormajaks. Mainituks osutus ka FC Flora Rauno Sappinen.

20aastast Sappineni pandi hiljuti paari Rootsi tippklubi Norrköpinguga, kes meie mehe teenetest aga praegu loobus. Sellest hoolimata on Sappinen kahtlemata andeks pallur ning teadmata suurus pole ta ka hollandlastele.

Mullu jagas Sappinen koos Paide Linnameeskonna legendi Vjatšeslav Zahovaikoga 19 väravaga Eesti meistriliiga väravaküttide edetabelis teist kohta. Tunamullu sai Sappinen kirja kolm tabamust vähem.

Lisaks välisklubi(de) radari(te)l olevale eestlasele on Voetbalzone välja toonud veel üheksa mängijat: Sebastian Driussi (Argentiina kodakondne, koduklubi River Plate), Dimitri Oberlin (Šveits, Red Bull Salzburg), Henry Onyekuru (Nigeeria, Eupen), Marcus Ingvartsen (Taani, Nordsjaelland), Enis Bardhi (Makedoonia, Ujpest), Luka Zahovic (Sloveenia, Maribor), Ryad Bajic (Bosnia ja Hertsegoviina, Konyaspor), Cecilio Dominguez (Paraguay, America ja Cristian Guanca (Argentiina, Kasimpasa).