Jalgpall

Ragnar Klavan sai kohutava kaotuse järel Liverpooli meediakanalilt hävitava hinnangu (6)

LISA KOMMENTAAR

Steve22. jaanuar 2017, 21:02
Iga mäng ei saagi õnnestuda, arvestades, et 1.aasta Poolis ja Inglismaal on Klavan väga hea olnud
am22. jaanuar 2017, 14:57
No tabeli teine ei tohiks kodus küll kaotada tabeli viimasele.See on ikka käkk.Võiks nagu unistuse liiga võidust maha matta sest selle saab nagunii Chelsa.Aga see on Inglismaa.Kunagi ei tea,mis homme võib juhtuda.
Auag ausalt22. jaanuar 2017, 13:56
Paraku on see mitmes mäng järjest, kus Klavani tegelik klass välja tuleb. Ei saanud ta eelmises mängus hakkama Fellainiga (sealt tuli ka viigivärav) , ei saanud nüüd Llorentega (kes kahtlema ongi tippklassi ründaja). Olgem ausad, peamäng ei ole kunagi Raku tugevaim külg olnud. Ja probleemide tunnistamine tavalistelt aitab kaasa lahenduse leidmisele. Pole vaja midagi siin üle haipida !
Liverpooli lehed ja eksperdid22. jaanuar 2017, 00:16
Ei oska enam midagi tarka öelda kui süüdistada olukordi kus kohast väravad sisse imeti. Üks värav tuli selgelt Lovreni pealt kelle vastaste ründaja üle hüppas aga sellest ei mainitud midagi. Okei kaitse kaitseks aga selles meeskonnas on ikka midagi muud paigast ära. Ei oska kohe täpselt kirjeldada aga kogu meeskonna peale jääb millestki puudu. Jääb ikkagi mulje et igas liinis on paanika. Pärast aastavahetust on muidu löömatuna tundunud liverpool ikka täiesti hambutu. See mida need ajalehed arvavad ja hindavad on täielik jama. Probleemid näivad palju sügavamal millest ei taheta rääkida. Mina ei näe küll enam rünnakute laviini mis hoiaks vastaste kaitset pinge all kogu aeg. Kogu meeskonna vaim on alla käinud. Väitke et mul pole õigus ja asjad polegi nii hullud kui mulle näivad.
12322. jaanuar 2017, 16:48
Asi algab siiski kaitsest, Chelsea ei pommita ka vastaseid iga nurga alt aga taga hoitakse 0 ja sellest piisab. Parema kaitse korral oleks tulnud võit või kasvõi viik. Aga tabeli viimaselt 3 sisse imeda on hale.
Selline tunne....21. jaanuar 2017, 22:52
nagu oleks Klavan üksi mänginud. Klavan ei olnud üldse kõige kehvem. see kui kollase sai oli lihtsalt et vastase ründaja liikus otse Klavanile otsa. Klavanil ei olnud seal midagi teha. Ja 3 väarav situatsioonis Klavan libastus ning lükkas palli kõrvale. Kuid miks oli üks vastastest äärelt tulijana vaba??? Küsimus parem kaitsele? Nii, et ärge virisege!!!