Pep Guardiola elu Inglismaal pole liiga kergelt alanud. Foto: Andrew Yates
Jalgpall
21. jaanuar 2017, 21:38

Manchester City väravavaht näitab kohutavat statistikat! 

GALERII | Taaskord võimsalt domineerinud Manchester City andis kaheväravalise edu käest

Tänase Inglismaa kõrgliiga jalgpalliõhtu lõpetas tõeline põnevusetendus, kui Manchester City ja Tottenham leppisid 2:2 viiki. 

Väga ründavalt mängima tulnud Pep Guardiola hoolealused haarasid kohe esimestest minutitest mänguohjad ning loodi hulgaliselt olukordi. Avapoolajal siiski sihile ei jõutud ning riietusruumidesse mindi seisult 0:0.

Pärast pausi hakkas aga kohe juhtuma, kui vähem kui 10 minutiga õnnestus Cityl Leroy Sane ja Kevin De Bruyne väravatest 2:0 edu haarata. Siiski oli Tottenhamil vastus olemas, kui neli minutit hiljem tõi Dele Alli värav külalised mängu tagasi. 

Võõrustajatel oli võimalus mäng enda kasuks pöörata. Umbes veerand tundi enne kohtumise lõppu pääses väravavahiga silmitsi Raheem Sterling, keda viimasel hetkel pealtnäha määrustevastaselt takistati. Siiski kohtunike vile vaikis ja penalti jäi andmata.

Vaid mõned hetked hiljem õnnestus Tottenamil seis viigistada, kui täpne oli Heung-Min Son. Kuigi City debütandil Gabriel Jesusel õnnestus lõpuhetkedel vahetusest sekkudes pall väravasse saata, siis määras kohtunik olukorras suluseisu. Nii säraski lõpuvile kõlades tablool 2:2. 

Gabriel Jesus tähistas väravat, mis temalt ikkagi ära võeti. Foto: Andrew Yates

Manchesteri sinisel meeskonnal on viimastes mängudes selgelt probleeme kaitsega. Statistika näitab, et esiväravavaht Claudio Bravo on 24 raami sooritatud löögist enda väravasse lasknud lausa 16.

Tottenham säilitas tänu punktile tabelis teise koha, kui pärast 22 vooru on kirjas 46 silma. City jätkab viiendal kohal 43 punktiga. Liidermeeskond Chelsea (52) tuleb väljakule homme, kui vastamisi minnakse Hulliga.

Kõikide tänaste kohtumiste tulemused:

Tabeliseis: