Maik-Kalev Kotsar võitlemas, suure tõenäosusega tulevase NBA mehe, De'Aaron Foxiga. Foto: Michael Reaves
Korvpall
22. jaanuar 2017, 10:08

VIDEO | South Carolina ja Kotsar jäid USA ühe tugevaima ülikooli tulevaste NBA meeste vastu hätta

South Carolina ja Maik-Kalev Kotsar läksid läinud öösel vastamisi kogu USA ülikoolikorvpalli ilmselt tugevaima - Kentuckyga. 

Terve kohtumise tagaajaja rollis olnud South Carolina püsis küll pidevalt löögiulatuses, kuid lõpuvile kõlades tuli tunnistada kodumeeskonna 85:69 paremust. 

Põhikoosseisus alustanud Maik-Kalev Kotsar teenis mänguaega 16 minutit ning viskas selle ajaga neli punkti. Korraliku partii tegi meeskonna liider Sindarius Thornwell, kes tõi 34 silma. 

Mitmete NBA potentsiaaliga mehitatud Kentucky parim oli 27 punkti visanud Malik Monk. 191 sentimeetrist tagameest pakutakse tulevas unistuste liiga draft´is kindlaks esikümne valikuks. 18aastase noormehe stiilinäited:

South Carolinale oli see oma konverentsis (SEC) esimeseks kaotuseks. Kokkuvõttes on 19 mängust teenitud 15 võitu, millega hoitakse teist kohta. Kentucky jätkab puhaste paberite ja kindla liidrina. 

Eile õhtul pidas kohtumise ka Rauno Nurgeri koduklubi Wichita State, kui alistati kindlalt 84:58 Indiana ülikool. Eestlasest keskmängija viskas 16 mänguminutiga neli punkti. Nurgeri leivaisa on võitnud 21 mängust 17 võitu, millega hoitakse enda divisjonis teist positsiooni.