Õhtulehe horoskoobid

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 23. jaanuar (12)

LISA KOMMENTAAR

Kalad23. jaanuar 2017, 08:16
Püüa hoiduda täna konfliktidest, seda eriti just armualastes asjades. Konfliktid on kerged tekkima ning nende lahendamine võib kujuneda üsnagi keerukaks ning lüüa suhtesse kaasaga märkimisväärse mõra. Hoia eemale lõvist ja neitsist.
Veevalaja23. jaanuar 2017, 08:15
Tervisega pole lood kõige paremad. Kui võimalik, otsi abi looduslikest vahenditest. Praegu pole hea aeg alustada uute väljakutsetega. Veenuse vastasseis Pluutoga loob suurepärase võimaluse uue armusuhte tekkimiseks kaljukitsega.
Kaljukits23. jaanuar 2017, 08:14
Näed järsku enda ümber inimesi, kellel on vähem kui sinul. Ühest küljest teeb see sinu tuju heaks, teisest küljest aga tunned neile kaasa. Abista, kui saad. Aeg on lõpetada kodus avatud uste suhted ja otsida omale kindel kaasa ja partner kes leiab ühise keele sinu lastega.
Ambur23. jaanuar 2017, 08:12
Kaalu kõiki riske enne kui ennast millessegi segad. Küsi ka nõu oma armukeselt, sest sel kuul on vähese suhtlemise tõttu nii mõnigi suhe ohus, eriti lastega kui oled isekas.
Skorpion23. jaanuar 2017, 08:11
Sind kannavad läbi tänase mälestused. Heietad neid nii oma mõtetes kui ka kõva häälega välja öeldes. Tegelikult ihkad olla teises ajas ja kohas sest eestimaine niiskus ja jahedus on sinule raske.
Kaalud23. jaanuar 2017, 08:10
Mida aasta edasi, seda rohkem võivad teostuda sinu pikaajalised unistused. Olgu see siis tööalane edukus või kodune õnn. Uus armuleek võib lõkkele puhkeda. Hoia eemale alkoholist ja hiiresüdamega lõvist.
Neitsi23. jaanuar 2017, 06:44
Mine täna kindlasti kuskile rahva sekka! Kas siis klubisse või niisama sõbrale külla, kus loodetavasti rohkem inimesi koos on. Nimelt mõjuvad inimesed täna sulle tervislikult ? nii energeetilisel kui ka ideede tasandil.
Lõvi23. jaanuar 2017, 06:44
Suudad anda endast rohkem, kui tavaliselt. See muudab Sind edukaks nii tööl kui ka suhetes. Kui sinu hiiresüdame julgus ja pealehakkamine otsa ei saa, võib tänane päev tuua suure pöörde Sinu elus. Hoia eemale jäärast, amburist ja kaljukitsest.
Vähk23. jaanuar 2017, 06:43
Oled ootamatult sattunud armukolmnurka, mille lahtiharutamiseks pead kõvasti pingutama. Pinged kuhjuvad. Püüa rohkem puhata ning olla eemal igapäevarutiinist ja puhata oma ihu ning hinge. Hoia eemale jäärast sest tema isekus põletab sinu vähjaüdame.
Kaksikud23. jaanuar 2017, 06:41
Sind ei häiri põrmugi see, et sinu praeguses armushtes on mõra. Et saavutada hingerahu pead siiski leidma armusuhetes tasakaalu ning mitte laskma suhtel vinduda. Värskenda ennast kõrvale vaadates, tuleb kasuks. Hoia eemale jäärast ja kaljukitsest.
Sõnn23. jaanuar 2017, 06:40
Kui sul on ülesande täitmisega raskusi, pea veidi vahet ja võta käsilemidagi muud olulist. See aitab su meeltel selgineda. Kui pöördud esimese asja juurde tagasi, võib see oll ajuba iseenesest lahenenud.
Jäär23. jaanuar 2017, 06:39
Ole valmis andestama armsamale inimestele mõningad väiksemad eksimused, sest vastasel korral võid ainult endale liiga tegema hakata. Kui töökohas on pingeid on praegu hea aeg otsida uus töökoht. Hoia eemale lõvist ja neitsist.