Eesti uudised

Nebokat võis oma koha kaotada Michali toetamise tõttu (6)

LISA KOMMENTAAR

Ta ju ajas mitu korda eriti jaburat juttu. See polegi ametikoht tobudele.23. jaanuar 2017, 10:02
Ta oli rehvite paadi karilesõidu üks disainer
norrakas23. jaanuar 2017, 09:54
voibolla peakski olema peasekretår erapooletu, mitte mingi kindla kliki poolt. kui oled kliki poolt ei saagi ju inimest usaldada løpuni, sest kusagil hakkab ta sulle vastu tøøtama. jårelikult ei ole usaldusvåårne inimene. reform aga tervikuna peakski vøibolla ka peret heitma, kuna liiga palju on igasugu omakasu eest vøitlevaid inimesi. michali , rosimannuste jne tiib. arvan et reformis on inimesi vast kyll kes suudaksid uute ideedega tulla.
23. jaanuar 2017, 09:10
Eks peasekretäri viga oli selles, et ta üldse hakkas seal mingeid pooli valima .Täpselt sama seis oli ka Toobaliga Keskerakonnast . Ühest küljest kas on mingisugune kinnitatud või kinnitamata reegel, et peasekretär peab kinga saama või ise lahkuma kui toimub juhi vahetus.Kui selline reegel eksisteerib,siis jääb mulje, et Nebokat on lihtsalt kas teadmatusest või ülbusest selle reegli vastu eksinud.
Küll aga vist tundub, et Reformis kardetakse kõige rohkem ühe poole väljaheitmist,väljaviskamist või kuidas iganes seda protsessi nimetada . Et Ojuland visati välja eelmise taolise jama korral ning tegi uue erakonna, Riigikogusse küll ei saanud, aga äkki uutel valimistel õnnestub. Noh ja suures plaanis järgmistel Riigikogu valimistel, mis varsti tulevad on rahval meeles Taavi Rõivase "superjuhtimine", omavahel kraaklev seltskond, kes valis küll juhi, mida suur osa ei aktsepteeri . Np ja ega seda teist juhikandidaati ju ka paljud poleks aktseteerinud ja ilmselt heal juhul võidakse veel sellel valimisel ehk mõned kohad Riigikokku saada, kuid kui erakonnal enam sõnumit pole, siis head vabaerakonnastumist . Ei lõhu reformikate ühtsust EKRE ega Kesk ega teised, vaid justnimelt moosinäod,kes ei suuda end kehtestada ning otsivad ainult kompromisse ja konsensusi.
Kuusk, Tamm, Kask23. jaanuar 2017, 09:03
MICHAL, NEBOKAT, HOLSMER
on need üldse eesti nimed?
kkk23. jaanuar 2017, 08:35
väga tugev kilekoti
tassija
kindlalt edasi23. jaanuar 2017, 07:33
Hea, et sellisest lahti sai.