Mario BalotelliFoto: NICOLAS TUCAT
Kõmu
23. jaanuar 2017, 13:52

JÄLLE RASSISM! Balotelli sattus ka Prantsusmaal ahviskandaali (5)

Inglismaa Prantsusmaa vastu ja Liverpooli Nice'i vastu vahetanud Mario Balotelli sattus taas rassismiskandaali keskmesse, kui kohtumises Bastiaga mõnitasid vastasmeeskonna Bastia fännid teda ahvihäältega, vahendab BBC.

Nice'i ja Bastia vaheline kohtumine lõppes 1:1 viigiga ning kuigi tulemusega võis Balotelli rahul olla, siis sotsiaalvõrgustikus valas ta oma pahameele välja kohtunike peale, kes lasid poolehoidjatel teda naeruvääristada. 

"Kas see on normaalne, et Bastia fännid teevad ahvihääli "uh uh" terve mängu ja mitte keegi distsiplinaarkomisjonist ei tee sellest välja? Kas Prantsusmaal on rassism LEGAALNE? Või ainult Bastias? Jalgpall on võrratu spordiala, kuid sellised inimesed nagu Bastia poolehoidjad teevad selle hirmsaks!"

Balotelli kaitseks astus välja ka tema meeskonnakaaslane Alassane Plea: "Mõned fännid solvasid teda terve kohtumise. Balotelli oli endast väga, väga väljas!"

 Bastia jalgpalliklubi läkitas laupäeval ametliku kirja, kus väljendas juhtumi üle sügavat üllatust, kuid Prantsusmaa jalgpalliliit (LFP) alustas tagamaade uurimist.

Balotelli on taolistesse skandaalidesse varemgi sattunud - 2012. aastal viskasid Horvaatia jalgpallimeeskonna fännid Horvaatia-Itaalia kohtumises teda banaaniga, 2013. aastal ähvardas toona AC Milani särgis mänginud Balotelli kohtumises AS Romaga platsilt ära minna, kui solvamised ei lõppe.