Karl-Martin RammoFoto: Jesus Renedo/Sailing Energy
Spordivaria
27. jaanuar 2017, 10:40

Purjetamise MK-l suurepäraselt alustanud Rammo: mind toodi väikest viisi pilvedest maale tagasi

Miamis peetaval purjetamise MK-l suurepäraselt alustanud Karl-Martin Rammot tabas kolmandal võistluspäeval väike tagasilöök ning tuli loovutada nii mõnigi positsioon.  

Laser Standard klassis purjetav Karl-Martin Rammo (ROPK/TJK) saabus kahes sõidus finišisse kohtadel 19 ja 25. Kuigi teine koht tuli loovutada, asub eestlane sellele vaatamata kokkuvõttes 50 punktiga tublil kuuendal positsioonil

"Sinine särk nii hästi ei istunud ja mind toodi väikest viisi pilvedest maale tagasi," andis Rammo päevale hinnangu "Käed-jalad olid tööd täis, sest esimestes krüssudes ei suutnud mitte üks raas tänase keerulise tuulega sina peale saada.

Positiivne on see, et sellise, end mitterahuldava sõiduga ei kukkunud ma kaugemale kui kuuendaks ja mis veel parem, et olen võimeline päris kaugelt tagant end enamvähem kohtadele välja sõitma.

Negatiivne on see, et ma sealt kaugelt tagant viimased 3 sõitu olen alustanud. Proovime homme selle asja tõusuteele tagasi pöörata, mis muud." 

Laser klassis jätkab liidrina täna kaks sõitu võitnud prantslane Jean Baptiste Bernaz 14 punktiga.

RS:X purjelauad seilasid täna kolm sõitu, kus Ingrid Puusta (NYCS) sai kirja 13., 11. ja 12. koha. Kokkuvõttes on Ingrid 106 punktiga 12. kohal.

RS:X naiste klassis jätkab üheksa sõidu järel liidrina hiinlanna Yunxiu Lu 24 punktiga.

Miami MK etapp kestab pühapäevani, eelsõitude tulemuste põhjal selgunud iga klassi kümme parimat purjetavad topeltpunkte andvas medalisõidus RS:X klassis laupäeval ja Laser klassis pühapäeval.