Jose Mourinho. Foto: Lee Smith
Jalgpall
27. jaanuar 2017, 11:31

Sõjakas Mourinho pärast kaotust: tegelikult jäi mäng viiki, mina nägin ainult kahte väravat

Manchester United jäi eilses liigakarika poolfinaali korduskohtumises küll 1:2 Hull Cityle alla, kuid jõudis siiski kahe mängu kokkuvõttes finaali. 

Kuigi tulemus on Punaste Kuradite jaoks igati hea, siis meeskonna peatreener pärast mängu just parimas tujus polnud. Enim pahameelt tekitas Jose Mourinhos Hulli esimese tabamuseni viinud penaltiolukord.

"Mina nägin ainult kahte väravat. Seis jäi 1:1," keeldus Mourinho vastaste avaväravat tunnistamast. 

Videopilti vaadates selgub, et kogenud treeneril on pahameeleks igati põhjust, sest 11 meetri karistuslöök on ilmselgelt liiga kergelt määratud. Vaata penalti olukorda:

Löödud Mourinho jätkab: "Käitusin pingil hästi, mind ei saadetud ära, mitte mingit karistust, nii et rohkem pole midagi lisada." 

Pinget jagus viimaste hetkedeni ning portugallase sõnutsi ei läinud seis ärevaks lihtsalt niisama. "Rääkides mängust, siis kohtumine oli täielikult meie kontrolli all - mäng oli totaalselt tapetud. Aga siis juhtus ootamatult midagi, mis mängu avas," vihjas Mourinho taas kaheldavale penaltiolukorrale. 

54aastane treener ei olnud leebem ka tulevikust rääkides. "Pole vahet, kus ja kellega me mängime. Ma arvan, et me pole favoriidid kellegi vastu," kirjeldas Mourinho oma mõtteid finaalivastase kohta. 

Unitedi eilse kaotusega lõppes meeskonna uhke seeria, kui kaotuseta suudeti püsida 17 järjestikuses kohtumises.