Arsene Wengeril läks hari punaseksFoto: IAN KINGTON
Jalgpall
27. jaanuar 2017, 20:43

Kohtunikku tõuganud Wenger sai kardetust lühema juhendamiskeelu

Arsenali peatreener Arsene Wenger sai kohtuniku tõukamise eest Inglismaa jalgpalliliidult 25 000 naela suuruse trahvi ning neljamängulise juhendamiskeelu, vahendab BBC.

Wenger asus kohtunikku tõukama liigamängus Burnleyga. Prantslasel ajas harja punaseks, kui kohtunik Jon Moss andis Arsenali 1:0 eduseisus esmalt kaheldava väärtusega punase kaardi Granit Xhakale ning määras kohtumise esimesel üleminutil veel Burnleyle ka penalti.

Teenekas treener eemaldati valjuhäälse protesteerimise tõttu meeskonna pingilt - Standardi andmetel kutsus ta Mossi petiseks -, ent ta jäi mängu lõpplahendust kaema väljakuäärsesse tunnelisse. Kui matšil neljanda kohtunikuna ametis olnud Anthony Taylor Wengeril edasi astuda käskis, tõukas loots vilemehe torisedes endast eemale.

Hiljem Wenger küll vabandas, öeldes, et oleks pidanud vait olema ja rahulikuks jääma. "Oleksin pidanud end paremini kontrollima, isegi siis kui olin endast väljas!"

Prantslane peab mossitades telerist jälgima karikakohtumist Southamptoniga ning liigamänge Watfordi, Chelsea and Hull Cityga. Hoolealuste juurde pääseb ta tagasi 4. märtsil, kui võõrsil kohtutakse Ragnar Klavani koduklubi Liverpooliga.