Hannes SoomerFoto: Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon
Auto-Moto uudised
2. veebruar 2017, 11:36

TOHOH! Eesti motomees liitub vinge MM-sarjaga, millele saab kaasa elada Eurospordi vahendusel!

Hannes Soomer stardib eeloleval hooajal motoringraja MM-võistlustel ja teeb meeskonna WIL Sport Racedays Honda esisõitjana kaasa klassis World Supersport. 

Hannese jaoks algab hooaeg 31. märtsil Hispaania etapiga ja Eesti televaatajad saavad võidukihutamisele kaasa elada kanali Eurosport vahendusel. Eelmisel aastal jälgis kõnealust võistlussarja 285 miljonit televaatajat ja sellel aastal pääseb pilti ka Eesti motomeest. 

"Ootan põnevusega esimest testi, et saaks jätkata sealt, kus eelmise aasta lõpus pooleli jäi. Meeskond, milles ma sõitma hakkan, on mulle tuttav EJC aegadest ning sel hooajal on meil ka Honda tehniline tugi," sõnas Soomer.  

Meeskonna hooaja eesmärk on saavutada stabiilselt esikümne kohti ning võita ESS arvestus (arvesse lähevad vaid Euroopas toimuvad MM-etapid).

"Veebruaris algavad esimesed testid ning eesmärgiks on saavutada hea koostöö minu, mootorratta ja meeskonna vahel," lisas ta. "Ma tänan meeskonda, kõiki toetajaid, oma peret ja fänne, kes on aidanud mind kohta, millest ma 10 aastat tagasi ei julgenud mõeldagi – teha oma unistuste tööd ja seda tehasetoega meeskonnas."

Asjade käiguga saab end kursis hoida lehekülje http://www.worldsbk.com/ vahendusel ja samuti tasub märtsis telekaval silm peal hoida.

6. veebruaril algavad Hannesel treeningsõidud Hispaanias, Cartagena ringrajal.