Maria Šarapova.Foto: EDUARDO MUNOZ
Tennis
2. veebruar 2017, 18:36

Spordiajaloo seksikaima dopingupatuse Maria Šarapova tihe võistluskeeld: õpingud Harvardis, uus hobi ja raamatu kirjutamine (1)

Mullu keelatud aine tarvitamisega vahele jäänud naistennisist Maria Šarapova elukarussell keerleb võistluskeelust hoolimata täistuuridel: viis Suure Slämmi turniiri võitnud venelanna on kirjutanud näiteks raamatu ning tudeerinud ilmakuulsas Harvardi ülikoolis.

29aastasele Šarapovale määrati dopingu tarvitamise tõttu 15-kuuline võistluskeeld ning tagasitulekuvõistluse teeb venelanna tänavu 26. aprillil Stuttgartis.

Šarapova sõnul pole ta võistluskeelust hoolimata end haletsenud ning füüsilise vormi hoidmiseks on ta tegelenud uue hobi poksimisega. "See oli suurepärane, sest sain ette kujutada inimesi, keda klobida tahaksin," sõnas ta Venemaa uudisteagentuurile TASS.

Kaunitar on vabal ajal tegelenud palju ka reisimisega. Näiteks on ta käinud puhkamas Horvaatias, turistina Londonis ning uue aasta võttis Šarapova vastu Hawaiil.

Harvardi ärikoolis õppis naine vaid ühel põhjusel: et kasvatada oma kommifirma Sugarpova veelgi edukamaks. Ent ülikoolis käimine pole veel kõik! "Kirjutasin oma elust raamatu, mis avaldatakse septembris," ütles Šarapova.