Palliga on Rain Veideman.Foto: Stanislav Moshkov
Korvpall
5. veebruar 2017, 13:52

HÄSTI! 18-punktilise eduseisu vaat et maha mänginud Cramo sai Ühisliigas Veidemani juhtimisel hooaja neljanda võidu (1)

Korvpalli Ühisliigas alistas Eesti esiklubi BC Kalev/Cramo võõrsil 78:72 Astana ning teenis idaliigas hooaja neljanda võidu. Tegemist oli Cramo esimese võiduga Kasahstani pealinnas.

Ehkki Cramol, kelle 18-punktiline eduseis kahanes vahepeal viiele, on tabelis 11 kaotust ja neli võitu, on Alar Varraku juhendatavad suutnud alistada vaid kaks vastast: nii kodus kui võõrsil on parem oldud just Astanast ja tabeli punasest laternast Permi Parmast.

Kohtumise eel Ühisliiga tabelis kaheksandat kohta hoidnud Astana vastu viskas Cramo resultatiivseimana Rain Veideman 24 punkti. Eestlane oli ka kohtumise suurim korvikütt.

Kena esituse tegi ka Erik Keedus, kelle arvele jäi seitse punkti, seitse lauapalli ja kuus resultatiivset söötu, Sten Timmu Sokult kümme punkti, kuus lauapalli ja kuus korvisöötu. Cramo ridades ei teenud vigastuse tõttu kaasa põhimehed Gregor Arbet ja Vitali Ljutõtš.

Ühisliiga tabelis jätkab Cramo 13 meeskonna konkurentsis 11. kohal. Tabeliseisu vaata SIIT.

Järgmise kohtumise Ühisliigas peab Cramo 13. veebruaril Saku Suurhallis, kui Venemaalt sõidab külla Eesti koondislase Siim-Sander Vene leivaisa Nižni Novgorod.