Spordiblogi

Mart Treial | Talisport ja lollide lohutus (11)

LISA KOMMENTAAR

to asdf6. veebruar 2017, 11:50
Tabanus on otse kümnesse.
asdf6. veebruar 2017, 10:51
Tegelikult võiks sellest kohe eraldi loo teha: "kui palju kahju on Dopingu Mati Eesti suusatamisele TEGELIKULT tekitanud?". Kui murdmaas medaleid lausa külluse sarvest puistati, tedagi-kuidas, siis liikusid rahad ainult läbi Alaveri sõrmede. Laskesuusale visati sandikopikaid, kahevõistlejatele anti ainult söögiraha, Nurmsalu ei lubatud üldse võistlema (sportlase enese huvides, väitis Alaver tookord) ainult murdmaameeste staabis alpimajas oli elu nagu lill. Andrus ja Jaak vedelesid diivanil ja libistasid õlut, see oligi nende raske trenn.
Nüüd aga pärast kasvuhormooni kaardimajakese kokkuvarisemist on seis selline, et tulemused vastavad just eelnevalt tehtud tööle. Seis kahevõistluses ja laskesuusatamises on just selline nagu ta olema peab pärast pikki aastaid alarahastatuses vegeteerimist. Murdmaas ja sprindis need, kes enne professor Kõksi turbo abil vabalt punktikohtadele sõitsid ei jaksa seda puhtalt enam kuidagi. Nii lihtsalt on ja kõiges selles tuleb "tänada" Keemja Matit.
fdsa6. veebruar 2017, 15:07
Paraku on reaalsus see, et dopinguprofessor ruulib edasi. Lihtsalt varjatult kulisside tagant, lükates rambivalgusessse teisi mängijaid. Kasvuhormoon oli vaid üks kokteili osa, aineid ning meetodeid oli veel. Egas muidu meie sangar end hingevärinaga metsa vahele põgenedes lõpuks kätte ei andnud lootes, et purakas on selleks hetkeks lahkunud. Missed testide limiit oleks koheselt täitunud, sest maksimum oli juba all = dopingukaristus. Eks ühel hetkel tuleb kõik päevavalgele. Nii tegijad kui ka sisu. Siis ei aita enam advokaadid ka.
er6. veebruar 2017, 10:32
kusti6. veebruar 2017, 10:22
Jutt lihtne - puudub dopingumati.
muki6. veebruar 2017, 10:11
Aga kuidas ma saan kaasa elada, kui suusatajad, vähemalt minu silmis, osutusid valeturakamängijateks? Kui nende "tankistist" treener räägib sokkide söömisest ja on üldse nagu Iraagi infominister. Kui treenimise asemel otsitakse vabandust mingi "ahistava lepingu" pealesurumisest? Ei, need sõbrad on endale ise vee peale tõmmanud ja mina nende kallal ilkumast ei väsi. Kui tuleb uus generatsioon uute treenerite ja uue mõttemaailmaga, siis hakkan neile kaasa elama, aga praegu küll mitte
maali6. veebruar 2017, 09:22
Mis asi on see suur sport ? Jutt ikka neist, kes võiduajamise oma üldjuhul tervistkahjustavaks raskeks füüsiliseks tööks valinud ja sellega püüavad endale kuulsust võita ja leiba lauale tuua. Meelelahutusäris kaasa löömine kõige ehedamal kujul.
nojah....6. veebruar 2017, 09:20
Tänu dopingule on meil ka ikkaagi olnud häid suusatajaid.
suusataja6. veebruar 2017, 08:13
jah. raske on dopinguta midagi saavutada
mikk6. veebruar 2017, 07:55
Meie parim murdmaasuusataja on...president.
Võts6. veebruar 2017, 07:23
Pane suusad alla ja sõida, mida Te vingute.
Samas sama võrdlus, igal hommikulu ootan, et seekord tuleb hr. Treialilt hea artikel, Mõttega kirjututataud ja sisukas, aga näe - pigem sarjab teisi.