Kergejõustik

LÕPUKS OMETI! Kergejõustikujuhid lubavad inimkaubandusele piiri panna. Kas liiga hilja? (7)

LISA KOMMENTAAR

Kas Coe2. mai 2017, 18:21
ei saa aru, et rahvusriike ei ole enam olemas? Mida tähendab kaasaegses maailmas rahvus? Mitte midagi. Inglismaa ei ole ammu enam rahvusriik. USA ei ole kunagi olnudki rahvusriik.
Juhan7. veebruar 2017, 18:03
arenenud riikides jääb järjest vähemaks neid kodanikke, kes sooviksid rasket füüsilist ja pahatihti tervistkahjustavatki tööd teha ja kui koduturult ei ole osta piisava tasemega meelelahutajaid ostetakse need sisse. nii toimib ärimaailm. rahvusvahelise meelelahutusäri osa on ka profisport.
7. veebruar 2017, 15:41
vähemalt tekib tahtmine omadele kaasa elada, mitte sisse ostetutele!!!
Mihkel Espoost7. veebruar 2017, 15:24
Päästke veel,mis päästa annab.
leo7. veebruar 2017, 15:14
Aga kuhu jääb siis sallivus ja globaliseerumine?
just sama mõtlesin2. mai 2017, 18:16
kas on ausam osta oma inimeste asemel sisse odavat tööjõudu? Kas on aus vedada Euroopasse miljonite viisi pagulasi, kellest paljud ei teagi, mida nad siia otsima tulevad? Millised on ilm ja elutingimused riigiti? Ärge tulge ütlema, et seda ei soosita valitsuste tasandil. Miks siis sportlased ei võiks olla need "õnnetud ja abitud sõjakoldest põgenenud isikud", kes tulevad Euroopa marjamaale ja tahavad uue kodumaa auks ja kuulsuseks oma riiki võistlustel esindada. Kuidas siis see mõte nüüd äkki enam ei sobi? Vahet seal, kas ta on antud riigis elanud 1-2-3-4 või rohkem aastaid? Lõpptulemus on ju sama. Ja kui muidu ei saa, siis abiellub. See kahepalgelisus ajab juba oksele. Tühistame spordirekordid. Nagu ma aru saan, siis valikuliselt. Ühed kuulutatakse ausateks ja teised tehakse valelikeks. Minge õige metsa!
See sport...7. veebruar 2017, 15:06
ongi ainult üks suur äri!