Anett Kontaveit.Foto: Jörgen Norkroos
Spordivaria
9. veebruar 2017, 00:45

NII SEE JUHTUS | MIKS KÜLL? Eesti omas Serbia vastu 5:2 eduseisu ja matšpalli, kuid kaotas! (2)

Karge kolmapäevane talvepäev toob endaga sporti peamiselt pallimängudelt. Põhirõhk läheb korvpallile, kui Balti liigas jätkatakse play-off´idega - täna vastamisi TTÜ ning Kalev/Cramo. Lisaks veel palju huvitavaid lahinguid üle Euroopa. Kuid päeva mahub veel hulgaliselt muudki ning parim koht kõigega kursis olemiseks on Õhtulehe otseblogi. Head kaasaelamist!
00:45
UNE-MATI

Nende värskete tennisemuljetega tõmbame tänasele spordipäevale joone alla ning soovime kõikidele vapratele spordisõpradele hüva ööd!

00:44
TENNIS

Eesti tennisenaiskond alustas kodust Fed Cupi turniiri ülivalusa 1:2 kaotusega Serbiale. Emotsionaalselt raskeks teeb tolle allajäämise tõik, et paarismängu kolmandas setis juhtisid Maileen Nuudi - Anett Kontaveit serblannade vastu 5:2, kuid langesid lõppeks 5:7 (kogu matš 4:6, 6:1, 5:7). 

Naiskonna treener-kapten Märten Tamla oli mängujärgsel pressikonverentsil mõistagi sama löödud nagu tüdrukud isegi. "Võit polnud mitte ainult ühe punkti, vaid reaalselt kolme sentimeetri kaugusel," toonitas ta.

"Vastane lõi matšpalli teise servi pool palli joone peale. Aga see on sport, midagi pole teha. Kahju," ohkas Tamla. "Aga tüdrukuid saan ainult kiita. Nii nagu ma lubasin, et oodake paarismängu. Meie tüdrukud mängivad väga kihvtilt paari. Usun, et sellega saavad kõik nõustuda, et oli väga kõrgetasemeline mäng."

"Algul tuleb natuke maha rahuneda, ei oskagi kohe midagi öelda," alustas Kontaveit ja jätkas teemal, kuidas säärasest kaotusest üle saada.

23:40
TENNIS
Anett Kontaveit ja Maileen Nuudi. (Jörgen Norkroos)
23:39
TENNIS

Ülivõitlusliku tenniselahingu galeriid vaata SIIT.

Anett Kontaveit. (Jörgen Norkroos)
23:29
TENNIS

Ent sellega Õhtulehe tennisekajastus tänasest ei lõppe. Peatselt saate Õhtulehest lugeda ka ülipõneva lahingu järelkaja ehk meie neidude ja Fed Cupi koondise kapteni kommentaare. Püsige lainel!

23:24
TENNIS

LÄBI! 5:2 eduseis polnud meie naistele piisav, sest Serbia võitis paarismängu 7:5, sealjuures murti otsustavaks kujunenud geimis ka meie naiskonna serv. Lahing oli äraütlemata vägev, seda ei tasu unustada, aga kahjuks tuleb Eesti naiskonnal tunnistada kaotust mängudega 1:2. Pole hullu, homme teeme Iisraelile juba säru!

23:11
TENNIS

Oijah. Seisult 30:30 eksib Kontaveit kaks korda järjest lüües palli pikaks ning Serbia on otsustavas setis 2:5 kaotusseisust jõudnud 5:5 viigini, kusjuures Eesti minetas selle 0:3 seeria käigus kaks oma servigeimi. See on väga valus.

23:07
TENNIS

Serbia pääseb ette 15:0 ja 30:15, aga Eesti viigistab mõlemal puhul. Geimi viienda punkti võidavad serblannad, aga teevad kohe otse topeltvead (mäng tasa) ja siis toob Maileen Nuudi hea ründelöök Eestile esimese matšpalli. Serbia eksib esimesel servil, aga teine on kavala vindiga ja Kontaveit tõrjub võrku.

Serbia saavutab edu, aga Nuudi hiilgav mäng toob taas tabloole tasaseisu. Serbia teenib veel ühe geimpalli, aga jätab selle realiseerimata. Siis löövad külalised ässa ja saavad järjekordse geimpalli, mille nad õnneliku võrgutripsu abil ka realiseerivad. Eesti 5:2 edu on sulanud 5:4 peale, aga ees ootab meie esireketi Anet Kontaveidi servigeim.

22:57
TENNIS

Maileen Nuudi servigeimis jääb Eesti 15:40 taha, aga viigistab. Serbia teenib aga ka kolmanda murdepalli, mida enam päästa ei õnnestu ja seis on Eesti kasuks 5:3. Nüüd on servimise kord Serbia naiskonna päralt.

22:52
TENNIS

HIILGAV! Eesti naiskond murrab taas Serbia servi ja asub otsustavat setti 5:2 juhtima, kusjuures järgmisena on serviõigus meie käes. Anett Kontaveit ja 16aastane WTA edetabelikohata Maileen Nuudi on võidelnud kui emalõvid ja lähedal vahvale võidule!

22:48
TENNIS

Paarismängus käib otsustav sett, mille alguses murdis Eesti Serbia servi ning juhib hetkel 4:2. Kaks geimi lahutab meie naiskonda avamatši võidust, mis oleks kohe suur samm eesmärgi - väljakukkumise vältimine - suunas.

20:27
TENNIS

OLEMAS! Kontaveit võidab teise seti Stojanovici vastu 7:5, kogu lahingu 2:0 (6:2, 7:5) ja viigistab matši üldseisu 1:1.

20:15
TENNIS

Esimese seti võitnud Kontaveit on teises jäänud 4:5 taha.

Anett Kontaveit (Jörgen Norkroos)
20:05
JALGPALL


19:34
KORVPALL
19:33
TENNIS
19:20
LASKESUUSATAMINE

Segateate senised valitsejad:


19:19


19:18
WRC
19:16


Loe rohkem