Ardo Arusaar.Foto: Viljar Voog
Spordivaria
8. veebruar 2017, 16:01

Maadleja Arusaar pisipere täienemisest: mähkmevahetust ikka teen vahepeal (1)

Möödunud nädalal kaksikute isaks saanud maadelja Ardo Arusaar teatas, et vaikselt hakkavad uued ilmakodanikud kodus harjuma. 

"Kõik on hästi läinud siiamaani, ei kurda," rääkis Eesti tippmaadleja esimestest muljetest. "Oleme praeguseks olnud kolm-neli päeva kodus. Üritame asjad rahulikult paika saada."

"Ütleks, et suhteliselt rahulikud on, vähemalt siiani," kirjeldas Arusaar pisikest poissi ja tüdrukut, kelle nimeks said vastavalt Albert ja Aliis. 

Ta lisas, et unetuid öid veel ette pole tulnud. "Eks mina ei pea ju süüa andma neile. Mähkmevahetus ikka teen vahepeal ja natuke üht-teist veel."

Kuigi praegu on koduste rõõmude tõttu trennipäevad vahele jäänud, siis sportlikud eesmärgid, kuidagi muutunud pole. "Järgmisest nädalast hakkan vaikselt jälle trenniga pihta."

"Tuleva kuu keskel on Eesti meistrivõistlused, pärast seda on laager Ungaris. Põhimõtteliselt algab järgmisest kuust ettevalmistus Euroopa meistrivõistlusteks," rääkis Arusaar lähiaja plaanidest. 

Kui pärast suviseid olümpiamänge pidi igapäevaseks ära elamiseks maadleja juhutöid tegema, siis nüüd on seis veidi paranenud. "Praegune plaan on ikkagi EMil hästi esineda ja ettevalmistumiseks on vahendid olemas, saame laagrisse minna."