Juan Mata.Foto: Andrew Yates
Jalgpall
11. veebruar 2017, 18:51

MIS SEE KÜLL OLLA VÕIKS? Manchester Unitedi äss tegi midagi väga haruldast! (2)

Manchester Unitedi ründava suunitlusega poolkaitsja Juan Mata, kes on võimeline mängima ka äärel, aitas täna oma leivaisa 2:0 võiduni Watfordi vastu. Ühtlasi tegi hispaanlane midagi haruldast!

28aastane hispaanlane avas 32. minutil Anthony Martiali söödust skoori, mis tähendab, et Mata on nüüd löönud värava kahes järjestikuses Inglismaa kõrgliiga kohtumises. Viimati suutis ta ManU eest Premier League'is kahel järjestikusel korral resultatiivne olla 2015. aasta septembris.

Kohtumise lõppskoori vormistas 60. minutil Martial, kes on alates oma debüüdist ManU särgis löönud kõrgliigas 14 väravat ning andnud kaheksa tulemuslikku söötu. 21aastase prantslase debüüdist saati pole rohkem resultatiivsuspunkte kogunud ükski Punaste Kuradite - nii Manchesteri klubi kutsutakse - mängija.

Võit tõstis ManU tabelis 48 punktiga viiendale kohale, ent seis on äärmiselt tihe: ühe mängu enam pidanud Arsenal ja sarnaselt Unitedile 24 kohtumist pidanud Tottenham Hotspur jäävad kahe silma kaugusele, Manchester City on ühe punkti kaugusel ning Liverpool ManUst omakorda kaks silma taga.