Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
18. veebruar 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 18. veebruar (18)

Jäär

Täna võiks sulle soovitada passiivset puhkust, rahulikult omaette olemist. Võta aeg korraks maha, sest vastasel korral läheb pinge järgmisel nädalal liiga suureks. Ole koos perega, ära tiku seltskonda!

Sõnn

Tajud vastuolu materiaalse ja hingelise maailma vahel. Võid avastada, et oled liialt keskendunud asjadele ja materiaalse maailma välisele küljele ning oled oma hingevajadused vaeslapse ossa jätnud.

Kaksikud

Püüad mitte sattuda olukorda, kus sinu õlgadele pannakse mingi töö või pead milleski meeldivast loobuma. Sõbrad-tuttavad võivad sinult samuti mingit teenet paluda, mis ei pruugi sulle meeldida.

Vähk

Üsna hea päev naistele ja üldse neile, kes peavad oma välise küljega mõju avaldama. Sinus on ürgset atraktiivsust ja magnetilist aurat, mis avaldab teistele inimestele märkimisväärset mõju.

Lõvi

Õige päev selleks, et oma perega siiralt ja usalduslikult rääkida. Võta oma kallitel ümbert kinni ja ütle neile midagi ilusat! Sinu ja su lähedaste vahel on rohkem südamlikku energiat.

Neitsi

Kosmilised seisud sunnivad sind keskenduma eelkõige oma sisemisele maailmale, kodule, pereasjadele. Nüüd tasuks oma lähedastega rääkida asjadest, millel on sügavam ja kestvam tähendus.

Kaalud

Vajad nüüd vaimutoitu – loe midagi põnevat, vaata väärtfilmi, mine mõnda muuseumi. Või kui sul tutvusringkonnas mõni vandenõuteoreetik, siis teoretiseeri temaga mõne uuema ja värskema vandenõu üle!

Skorpion

Kuu liigub kuni kella 20.52-ni veel Skorpionis. Päev soosib olukorda, kus sa ühendad endas seltskondliku elevuse ja mingi põneva ja kaasahaarava teema. Avasta endas ja teistes uusi maailmu!

Ambur

Täna võiksid väga rahulikult võtta. Ehk siis passiivne puhkus on igati õigustatud. Samas vajad sa vaimutoitu – loe või vaata midagi huvitavat, lase oma vaim vabaks. Kell 20.52 jõuab Kuu Amburisse.

Kaljukits

Psühholoogiliste mõjudega päev, mil sinu hingesügavustes toimub aktiivne käärimine. Ereda unenäo või mõne muu omapärase vaimse läbielamuse võimalus. Võlgu mitte võtta ega ka anda!

Veevalaja

Võimalik, et tunned soovi kuidagi oma väärikust ja erilisust rõhutada. Jälgi ainult seda, et sa ei teeks seda viisil, mis võib kellegi teise väärikust riivata.

Kalad

Kell 13.31 siseneb Päike Kalade märki. Seega on päeva teine pool igati soodne uuteks algusteks. Päevas tervikuna on üsna palju selliseid emotsioone, mis panevad sind asjade ja inimsuhete üle filosofeerima.