Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney.Foto: Jason Cairnduff
Jalgpall
13. veebruar 2017, 10:21

VIDEO | Wayne Rooney imeline käärlöögi-värav tähistas sünnipäeva

Manchester Unitedi jalgpalliklubi kõigi aegade resultatiivseima ründaja Wayne Rooney üks mälestusväärsemaid väravaid tähistas pühapäeval kuuendat sünnipäeva.

12. veebruaril käis Inglismaa meistrivõistluste kohtumise Manchester United - Manchester City viimane veerandtund. Nani oli viinud võõrustajad 41. minutil juhtima, aga David Silva 65. minutil viigistanud. Viigi tõenäosus üha suurenes, aga siis juhtus see:

Wayne Rooney lõi 78. minutil ühe oma karjääri vägevaima värava. Tõsi, tähelepanelikult kordust jälgides ilmneb, et inglasel oli ka veidi õnne, sest palli ei tabanud ta puhtalt jalgpallisaapa pealse, vaid osaliselt ka säärekaitsega, aga fakti - Rooney lõi Manchesteri derbis ülepeakäärlöögiga võiduvärava - see ei muuda.

Wayne Rooney'st sai 21. jaanuaril Manchester Unitedi kõigi aegade resultatiivseim mängija, kui ta tabas 1:1 viigimängus Stoke City'ga. Senine rekordimees Bobby Charlton andis talle sel puhul üle eriauhinna. Foto: OLI SCARFF ADRIAN DENNIS IAN KINGTON ANDREW YATES LINDSEY PARNABY
Wayne Rooney'st sai 21. jaanuaril Manchester Unitedi kõigi aegade resultatiivseim mängija, kui ta tabas 1:1 viigimängus Stoke City'ga. Senine rekordimees Bobby Charlton andis talle sel puhul üle eriauhinna. Foto: Phil Noble