Korvpall

Henry Rull | 3 põhjust, miks korvpalli Tähtede Mäng täiesti külmaks jätab (29)

LISA KOMMENTAAR

Nu17. veebruar 2017, 23:36
Kõik oleneb taustsüsteemist, mille suhtes keegi on täht. Antud ürituse jaoks on taust Eesti, see on eesti üritus ja esinevad kohalikud tähed. Kindlasti oli see õnnestunud ja misssiooniga üritus, mis muuhulgas propageeris sporti ja tervislikku eluviisi. Rahvas nautis seda, keda oli üritusel palju. Ei loe kellegi üksiku arvamus, kui rahvas ütles üritusele jaa.
Adolf Haider16. veebruar 2017, 10:46
soovitasin juba ammu inimestel seda teemat ja üritust lihtsalt ignoreerida - korvpalli propageerimisega pole sel mingit pistmist, see on ühele grupile rahategemise üritus. Ja nagu massiivsest reklaamist näha - vaevalt et nad seda reklaamirahagi sealt tagasi saavad. Mul on kahju nendest korvpalluritest ja treeneristest, kes sedasi on purki pandud ja peavad tola tegema.
mnjah16. veebruar 2017, 09:31
kahju et väga paljudele inimolevustele pole emapiimaga kaasa antud refleksi, et teiste peale ei oksendata. Kui ikka ajab mulksuma, siis minnakse tavaliselt vetsu või kusagile mujale turvalisemasse paika ja tühjendatakse ennast ära, kui vaja, aetakse ka näpud kurku. Aga selliselt oma okset siia laiali laotada on ikka väga rõve. Poleks uskunud et üks kirjatsura võib nii madalale laskuda.
Mofo15. veebruar 2017, 23:01
Näiteks NBAs jõuavad aga Tähtede Mängule vaid tõelised tipud.
NBAs ongi kõik tõelised tipud ja rahvahääletus on ka NBAs vähem tipud all star algviisikusse toonud, n.t. Yao Ming oma hiinlaste häältega.
Andrus ([email protected])15. veebruar 2017, 17:57
põhimõtteliselt, kui mõned erisused välja jätta on tegu bocki ja pehmode omavahelise tähtsusetu mänguga. sobiks ideaalselt vaseliini spordimaia.
tähed või asi15. veebruar 2017, 00:01
Cramost 15 mängijat??? Seega on osad need "tähed" sellised, kes mahuvad alles kolmandasse rivistusse mudasatsil, kes saab regulaarseid 50+ pakke igas välissarjas. Kui nende hulgas oleks aumehi, loobuksid nad ise sellel piinlikul palaganil osalemast, kuna saaksid aru, et nad pole mingid tähed.
margus15. veebruar 2017, 11:21
Lol14. veebruar 2017, 21:18
Ja Rull, nimeta môni maailmastaabis Eesti laulja vôi näitleja mulle?!
veel lollim15. veebruar 2017, 10:46
No ongi ju :) Sellisel juhul ei saaks Eestis ka ühtegi Eesti Laulu korraldada.Tegemist on ju showüritusega,ei pea kõike täht-tähelt ja sõna-sõnalt võtma. Ja jummel küll,keegi pole käskinud sinna minna,vägisi ju ei veeta sinna kedagi mu meelest.Ning olgem ausad,noorte (lapseohtu noorte) jaoks ongi needsamad korvpallurid tähed. Pole ju paremaid võtta.Ja kui tänu sellisele üritusele vähemalt mõnigi laps ennast kossutrenni veab,siis on eesmärk ju täidetud :)
X fänn14. veebruar 2017, 20:32
Kle, äkki vaatame ürituse ikka ära ja siis kommenteerime? Ette vinguda on veidi piinlik...
Mihkel Espoost14. veebruar 2017, 19:09
Tähed olid Lipso,Lepmets, Tomson,Tammiste,Krikun,Enden,Sokk,Kuusmaa,Myyrsepp,teised lihtsalt head mängijad.
Kossumees14. veebruar 2017, 17:30
Delfi taipas ürituse korraldada ja on saali täis müünud, nüüd on teistel kade meel ja selle tõttu ka sellised "hapud viinamarjad" artiklid siin ilmutatud!?! Sa Rull oota vähemalt üritus ära enne kui kirjutama hakkad. Või pidid ise kah pileti ostma? Ei antud pressikaarti sulle? ;)
Jaan14. veebruar 2017, 16:58
Selge on see , et korralike mängijaid meil pole ja seetõttu ka shoud ei tule . Eelmisel nädalavahetusel oli VTB tähtedemäng ja ka NBA-s on sel nädalavahetusel sama üritus. Reeglina need mängud ei paku midagi silmale
Tere Karu14. veebruar 2017, 16:46
Õige kraam @ Henry Rull. Eesti korvpall on laussitt.
See ülereklaamimine on üritusele pigem kahjulik. Koit Toome ja Shanoniga publikut ei püüa.
Kas pole mõtet käinud Michael Jordan ja/või Kobe Bryant või mõni NBA staar kohale tuua, see oleks publikumagnet. Üldiselt Eesti on nii persös omadega, et vahet pole mis üritusi siin korraldatakse.
Mõnusat Eestit kõigile!
Irw14. veebruar 2017, 16:21
Eesti korvpallis ei ole tähti! Kõik väga õige mis Henry Rull artiklis räägib.
Tähed on ainult võrkpallis. Pea kõik eesti koondise mängijad teenivad leiba välismaal, ja mängivad seal väga tugevates liigades.
Mofo15. veebruar 2017, 23:21
Naisekandmises, murdmasuusatamises ja mingi liiga kaatrite võidusõidus on meil lausa maailmameistreid olnud :)
Nimeta mulle palun 1 maailmakuulus võrkpalliklubi :)?
Pole kossufänn14. veebruar 2017, 15:27
Pole kossufänn, aga enne võiks ikka ürituse ära vaadata ja näha, siis saab alles järeldusi ju teha?
Jah14. veebruar 2017, 14:12
Väga hea artikkel. Mõtlen ise samamoodi. Tarmo Paju saates "Mehed ei nuta" ka pidevalt ketrab seda teemat. Delfi on juba mitu kuud sellest söögi alla ja söögi peale pasundanud. Arvata on, et tegelikult see väga paljusid inimesi ei huvita ja eriti korda ei lähe. Kindlasti on tänavune Tähtede Mäng ületurundatud.
Sest,14. veebruar 2017, 13:20
Naerukoht tõesti14. veebruar 2017, 13:15
Ka mina ei saa aru, miks see juba hääletusüsteem nii vigane oli, et rapla ja valga fännid said omadele ebaausal teel niipalju hääli panna. Jah tõesti valga omadelt võeti need ära ja ka üks kord rapla omadelt. Aga seda esimest korda kui tunni kahega tuli tuhandeid hääli rapla omadele ära ei võetud! Lisaks miks siis ei tehtud peatreeneri ja abitreeneri hääletust? Lisaks sellele, et võtsid veel need treenerid enda juhendatava klubide tolvanid soosingusse. Oli plaanis ka algul minna aga peale seda kui see selliseks tsirkuseks muutus siis kerge boikot.
Miks selline artikkel?14. veebruar 2017, 13:08
Milleks selline artikkel, järjekordne ving, hala ja korvpallurite mahategemine!? Inimesed korraldavad ürituse, teevad selle õnnestumiseks palju tööd! Sina Rull tuled ja virised avalikult enne, kui üritus on üldse toimunud!! Tuletan meelde, et see on show ja usun, et tuleb meeleolukas üritus!
siiski..14. veebruar 2017, 13:04
Öegi palun nimepidi,kes on meie tähed ,Niipalju,kui mina asjast aru saan,neid lihtsalt ei ole.
koss14. veebruar 2017, 12:52
Mina ei vinguks, kossu populiseerimisel kindlasti tänuväärt üritus, iseasi kuidas reeglid paika on pandud ning mis põhimõttel mehed valitud.
Need, kes juba eos vinguvad on sellised kauged korvpallivõhikud, kes ise ehk kunagi mänginud pole ning arvavad, et nemad teavad kõige parimini nagu enamik tänapäeva kommentaariumi põhulõugu.
Käige ära ning vinguge siis, võimalik et tuleb väga vinge üritus!? Ise kavatasen minna ning peale seda ka adekvaatse hinnangu anda.
Hando14. veebruar 2017, 12:22
Tähed on ainult võrkpallis. Jalg- ja korvpall - tühi tünn kõmiseb kõvemini!
a15. veebruar 2017, 20:22
Võrkpalli "tähed" on maailma mõistes veel vähe tähed, kui korvpallurid.
Mofo15. veebruar 2017, 23:17
Kogu austusest võrkpallurite vastu tuleks siiski tunnistada, et pole mõtet pöialt sellesamusega võrrelda. Sama kui kunagi Šmigun Kanepi ees aasta sportlaseks valiti - alad pole ju võrreldavad.
ww14. veebruar 2017, 12:20
minul on vaid 1 põhjus,mis jätab külmaks :) nimelt,kus on tähed? vaataks siis,kui oleks nt leegionäärid versus kohalikud `nn tähed.muidu klounaad.Head sõbrapäeva !
Ants Tutt14. veebruar 2017, 12:14
Lugupeetud Henry Rull on tabanud südakümnesse. Kossu huvilisena pean lugu ka Eesti korvpallist aga ajad ei ole viimastel aastatel teps mitte kõige paremad. Muidu tublid poisid aga "tähtedest" pole mõtet rääkida. Ja see üles- ja ülehaibitud mäng, kas seda nii okseleajavalt reklaamida ikka vaja on ?! Kas seda mängu üldse vaja on ?
irw14. veebruar 2017, 11:45
ometi on mõni ajakirjanik jõudnud õige tõdemuseni , mida arvab sellest masendavast kambast.