Rannar Raap on Pärnu vigastustelaine järjekordne ohver.Foto: basket.ee
Korvpall
15. veebruar 2017, 12:21

Üks mees audis, siis teine, kolmas, nüüd neljas. Mõni on lahkunud - mis Pärnu kossumeeskonnast saab?!

Kui tänavusel hooajal kellegi nahas ei tahaks olla, siis on need kindlasti Pärnu korvpallimeeskonna vedaja Mait Käbin ja peatreener Heiko Rannula. Ei mäleta, et mõni klubi oleks nii palju (vigastus)probleeme kaela saanud.

Eile alistati meistriliigas TTÜ 76:67 ja jätkatakse võitlust põhiturniiri esinelikusse pääsemise eest, kuid teisel veerandajal väänas hüppeliigest Rannar Raap. Meenutuseks: juba hooaja alguses langesid pikaks ajaks rivist Silver Leppik ja Tormi Niits, eelmisel nädalal Balti liiga mängus hooaja lõpuni Norman Käbin. Lisaks lahkusid hooaja jooksul võõrleegionärid Teddy Okereafor ja Vaidotas Volkus - tõsi, korvi alla saadi juurde Domagoj Bubalo.

Eile õhtul tehti Raabi jalast pilti. Käbin ütles Õhtulehele, et veel ei tea selle vastust. "Aga tõenäoliselt midagi liiga hullu pole, muidu oleksin sellest juba kuulnud. Eeldan, et paus tuleb üks-kaks nädalat."

Pärnu plaanidesse lõi suure mõra põhimängujuhi Norman Käbini vigastus. "Olen mõelnud meeskonna täiendamisele, suured toetajad läbi helistanud. Praegu pole rõõmustavat rääkida, aga ma ei välista midagi," rääkis Mait Käbin.

"Koosseisu täiendamiseks on tagumine aeg (uusi mängijaid saab registreerida veebruari lõpuni - toim). Plaan B-le tuleb kogu aeg mõelda, iseasi, millist plaani saab kasutada." Küll on selge, et Pärnu meeskond plaanib meistriliigasse registreerida kaks noormängijat.

Käbin ohkas: "Mõtled, et kui üks põhimängija saab hooaja lõpuni vigastada - ikka juhtub. Aga et ka teine, kolmas, neljas - selleks pole keegi valmis, see lööb jalad nii alt. Kui mõelda, mis mõni kuu tagasi kõik võinuks olla - kogu aeg tuleb tuleb reageerida vigastustele ja üleostmistele."

Pärnu Sadam asub meistriliigas võitude arvult kolmandal, võiduprotsendi poolest aga viiendal kohal. Pärnul on võite-kaotusi 12-12, Raplal 11-7, TTÜ-l 11-8.