Madis Soodla suvel Kalevi ja Žalgirise veteranide mängu vaheajal toimunud pealtpanekuvõistlusel osalemas.Foto: Arno Saar
Korvpall
16. veebruar 2017, 17:31

Tsirkus Barcelona: tähtede mängu pealtpanekumagnet vahetati välja, sest poisil on Audenteses koolis probleeme (4)

Täna peetaval koduse korvpalliliiga tähtede mängul on esialgselt välja kuulutatud koosseisudes toimunud vigastuste tõttu mitu muudatust. Hoopis kurioossemal põhjusel on aga vahetunud üks pealtpanekuvõistlusel osaleja.

Korvpalliliidu kodulehel basket.ee on tähtede mängu puudutava artikli pealkirja lausa lisatud: "(Selgitus M.Soodla puudumise kohta)". Ning tekstis täpsemalt: "NB! Algselt üles antud Madis Soodla ei osale pealtpanekuvõistlusel kuna tema õppimine Audenteses pole korras. Madis Soodlal on meeskonnasiseste reeglite rikkumise eest terveks veebruariks mängukeeld. Ta ei osale ka G4S Noorteliiga mängudes, KMLis ja mujal."

Sama teema ümber käib arutelu ka Facebooki rohkem kui 5800 kasutajat hõlmavas avalikus grupis "Korvpall", kus Madise isa Tõnu Soodla on EKLi seisukohale omalt poolt vastanud: "Madis sai Audentesest käskkirja hilinemiste ja puudumiste eest. Ei õigusta seda üldse. (Küll ei meeldi mulle, et räägitakse puudulikest hinnetest ja "meeskonnasiseste reeglite rikkumisest", millest käskkirjas polnud sõnagi)."

Soodla asemel esindab pealtpanekuvõistlusel Audentest Taavi Jurkatamm.