Mariel Merlii PullesFoto: Aldo Luud
Talisport
18. veebruar 2017, 10:16

MK-etapi noorim startija Mariel Merlii Pulles: rahvas andis jõudu juurde, emotsiooni pealt tuli kõik (5)

Eestlannade parima tulemuse koduse MK-etapi vabatehnikasprindis sõitis välja 18aastane Otepää gümnaasiumi abiturient Mariel Merlii Pulles, kes sai ajaga 3.12,51 (+20,06) 52. koha.

"Päris hästi läks. Kogu see rahvas andis jõudu juurde, emotsiooni pealt tuli kõik," lausus Pulles laia naerutase saatel vahetult pärast finišit Õhtulehele. 

Muide, debütant Pulles on kogu MK-etapi noorim startija (sai novembris 18). Kuidas ta end kesk staariarmaadat tundis? "Väga tähelepanu ei pööranud nendele, tulin siia oma sõitu tegema," lausus ta.

Otepää neiu tõdes, et ei jõudnud publikule sõidu ajal tähelepanu pöörata, kuid on veendunud, et sõbrad ja pere olid teda toetamas.

Kas temast ka profisportlane saab, ei osanud Pulles tänasel päeval öelda. Esmalt on tarvis keskkool lõpetada ning palju sõltub ka sellest, kuidas tal tänavune hooaeg läheb.

Mis Pullesele suusatamise juures meeldib? "See, et saad sõpradega õues aega veeta. Kõik teevad seda, mis neile meedib. Meile meeldib suusatamine ja saame niiviisi koos aega veeta."

Pulles lisas, et kui võimalus antakse, astub ta ka Lahti MMil stardijoonele, ent omaette sihiks seda ei pea.