Üritused

"EESTI LAULU" II POOLFINAAL: edasi pääsesid Kerli, Koit ja Laura, Liis Lemsalu, Rasmus Rändvee ja Daniel Levi (54)

LISA KOMMENTAAR

Niikaua 20. veebruar 2017, 19:44
kui Eurovisioonile saadetakse laul/esitaja, mis on valitud tittede hääletuse põhjal, ei saa asjast asja.
vanaema( see teine)20. veebruar 2017, 11:01
Mõtlesin, et sel aastal ei vaata seda Eesti laulu üldse, aga siiski ei suutnud jääda selle mõtte juurde nii et- jah, 1) tõepoolest Eesti Lauluks seda võistlust nimetada küll ei tohiks, olgu või Eurovisiooni eelvoor
Miks tõepoolest lauldakse inglise keeles, see mõni eestikeelne lauluke sellest 20 tundub täitsa kohatuna- ja see on ju õudne?!
3) ja miks meil peab iga aasta seda võistlust korraldama, loe välja punnitama, kui ikka midagi tõeliselt sobivaid lauljaid-laule pole? Ja tõesti ju pole! Projektijuhid peavaod oma raha välja teenima?
Viimane ilus laul Eurovisioonile oli Ott Leplandi "KUULA".
Ivo Linna laul oli ilus tõesti , aga kindlasti mitte Eurovisiooni lauluks sobiv.
...20. veebruar 2017, 06:08
Koit võiks juba mehe häält teha.
Ärni19. veebruar 2017, 22:05
Mina arvan,et Endel ja Leida.Nende laul on ikka ülekôige.Viis,sônad jne.
minu tähelepanekud19. veebruar 2017, 14:44
naissaatejuht on kohutav, ausalt, soovisin edasi kerida tema lauseid, no riivab kõrva. ja kas see algus laulmine oli mingi huumor või? nõme oli. levi hääl ja selline ullikese olek on samuti minule täiesti vastuvõtmatu, ei suuda kohe taluda. koidule mu meelest see laul ei sobinud, aga eks tal ongi aeg kapist välja tulla, tänapäeval pole vaja ju häbeneda. seda ammeriklast vaatasin aga no ei suuda mõista selliseid vanemaid, kes välismaal olles räägivad oma lapsega võõras keeles. mõlemad vanemad eestlased ja laps ei oska eesti keelt, vot see on sigadus lausa. ja nüüd on 8 aastat siin elanud ja ikka ei räägi? inimesed, kes on siis poole aastat, räägivad ka paremini, vot see oli piinlik kuulata. lisaks otseeetris teatada, et ma rikun seadust ja oman kahte kodakondusust, kuigi Eestis see lubatud ei ole, on ka nõme. ja no siis see kerli. oi jummel küll, milleks seda rasvavolti demoda oli vaja? inetu.
positiivse poole pealt: marko on ikka hea saatejuht ja hästi säilinud. laura ja liis on ilusad inimesed, hea vaadata kohe. kahjuks muud ei jäänud.
vanainimene19. veebruar 2017, 11:45
ma ei saa aru, miks seda võõrkeelset laulusaadet , kus poolpaljad neiukesed ülipüüdlikult oma inglise keelt harjutavad, nimetatakse Eesti lauluks. Eesti lauluga ei ole nendel lauludel , mis selle kahe poolfinaali kestel kõlasid, küll mitte midagi ühist, välja arvatud 3 laulu, mis maakeeles olid.
Kallid korraldajad - nimetage seda lauluvõistlust küll teisiti, mitte eesti lauluks, mis seda mitte ei ole.
Kurb on, et Eesti nime sedasi mõnitatakse. Miks me halli passi omanikelt nõuame, et nad eesti keele ära õpiksid ? Nõuaks siis kohe ju inglise keelt, sest eesti keeles ei kõlbavat ju mitte lauldagi ...
K.J.Petersoni sõnad- et kas siis selle maa keel laulutuules ei või taevani tõustes üles igavikku otsida -jääbki hüüdjaks hääleks, sest eesti keel vist kõlbab vaid köögis ümiseda ja kord viie aasta jooksul pastlad jalas- laulukaare all laulda, muul ajal aga english ... Kurb, väga kurb...
19. veebruar 2017, 10:59
Kas Elina Born ei pääsenudki finaali?
viive19. veebruar 2017, 10:54
Eestil pole mõtet raha Eurovisioonile saatmiseks kulutada,sest seda jama, mis meil, pole mõtet kuulata Pole ei viisi,ega sõnumit.ega siis palja tutiga ei saa Kiievis võitu ,nagu arvab Kerli.
Ei aita see,et poisid teda kehast lakuvad.Kõigepealt on vaja laulu.Meil käib aga asi nii,et esmalt tehakse projekt laulu esitamiseks,seejärel valitakse teema,tavaliselt ikka see vana armastuse lugu.Siis valitakse laulu esitaja,koostatakse vastav tekst ja kõige viimaseks mõeldakse välja mingi suvaline segane viis,- jura, millele lisatakse kõva tümps ja ongi laul valmis.
mees19. veebruar 2017, 22:18
Viive,kirjuta mulle [email protected] ,ajame juttu sel teemal.olen sama meelt.
juuli19. veebruar 2017, 10:36
Seda Levit küll ei suuda ükski normaalne lauluinimene kannatada. Vastik,vastik, vastik.
mart19. veebruar 2017, 10:35
Kui see Levi peaks mingil moel pääsema eurovisioonile, siis hakkan küll oksele. Kõige ebameeldivam tüüp. Hääl ka nagu inguval põrssal.
oh19. veebruar 2017, 10:17
Mida see žürii üldse hindab? Laulmist igaljuhul mitte ja see mis juba aastaid toimub ei ole aus!
tühjus19. veebruar 2017, 10:17
olgem ausad, ei ühtki tugevat võimstat häät.Isikupäratud poisi mõõtu mehed, Ülemeigitud ja kohati väga maitsetult riietatud neiud.Ükski esinemine hinge ei jäänud.Esinejad võiksid ikka rohkem vaeva näha.See et sinul laval lõbus ja mõnus on ,ei tähenda veel,et vaatajatel on ka sind mõnus vaadata.Võtke laulutunde,harjutage laval liikumist.See on kõik suur töö, mitte lolli mängimine.
n19. veebruar 2017, 08:12
Kiievi pelmeenid kindlustatud!
Vaatasin ka,19. veebruar 2017, 08:11
Aga mind häiris Marko R.ütlus žürii liikmete tutvustamisel Allan Roosilehe kohta ! Ta ütles , et Allan on "LÄBIKUKKUNUD EMAKEELE ÕPETAJA "!Tahan Markolt küsida,aga milles Sina, Marko ,läbikukkunud oled ?
veel üks vaaraja19. veebruar 2017, 10:20
lisaks mõnedele üliviletsatele lauludele häiris mind ka saatejuht Marko kohati lausa matslik käitumine - vastajal ei lasknud isegi lauset lõpetada vaid sõitis oma tekstiga sisse. ja veel häiris, et kui anis arumetsaga vesteldi, kisas liisu saatjaskond nagu lasteaed taga
to veel üks19. veebruar 2017, 13:25
see ongi saatejuhi töö, et iga "hingeloom" ei kukuks oma pseudoteadusest jahuma. mingi nõiakivid jne, no kuulge, kes seda kuulata jaksab, ega see jutusaade pole. seega marko on tubli. samas mats on ta vahel küll.
Ei saa aru19. veebruar 2017, 06:32
miks Lemsalu üldse lavale kipub,ei ole ta häält lihtsalt harju keskmine.
Kahju19. veebruar 2017, 01:22
Ainuke laul, millele välismaal on palju tähelepanu pööratud, on Verona, kuna seal on nõkse, mis ka Lõuna-Eurooplastele peale lähevad. Verona võidu korral ennustatakse meile üsnagi kõrget kohta... Samuti juhib see laul ka erinevaid ennustusportaale. Aga nojah, ega meil ju võita/esikümnesse tulla pole vaja, Eurovisiooni poolfinaalist piisab ju :) Lapsed ketravad hääletada ja nii see läheb... Ja kahju et lugupeetud züriiliikmed ei hinda nii nagu võiks- ikkagi seda, kuidas üks või teine laul meid esindaks, mitte et oma maitse järgi. Midagi on natuke mööda, et valitakse mingi laul välja ja muude auhindade hulgas on "preemiaks" ka Eurovisioonil esinemine. Sellise lähenemisega pole mõtet osaledagi Eurovisioonil.
Keegi19. veebruar 2017, 09:19
Täiesti nõus selle kommentaariga!
no19. veebruar 2017, 10:03
Nõus minagi.
Aga senikaua kui mel selline vabandage väljenduse pärast juhm žürii on, ei saa ju head laulud võita!
realist19. veebruar 2017, 01:18
Verona! Ilusa kõlaga ja hästi lauldud.
Kuulaja20. veebruar 2017, 09:29
Tegelikult oli Laural eelmisel aastal veel parem ja vingem laul, kui sellel aastal. Kahjuks tookord liig ekstravagantne riietus tõmbas eurovisioonile minekule kriipsu peale, sest paljudele vaatajatele oli see vastuvõetamatu, kuigi laul oli super. Õnneks on nüüd riietuse osas õppust võetud.
Rasmus Rändvee saadaksin Eurovisioonile19. veebruar 2017, 00:33
Kuulasin kohe kõik lood audios käbi, kui need älja tulid.
Tema lugu jäi meelde ilusa meloodia poolest ja esitus ka hea.
Ebamus lugusid ei jõunud üle kolmandiku ära kuulata.
Aga eks kõige aktiivsemad on ikka need noored om Twiterite ja lemmikutega - neil pole tähtis, mis joru nende lemmiku suust tuleb.
Laura ja Koit on vokaalselt head ja esteetiliselt nauditavad, lool pole ka viga. Kõrge komisjisjon millegipärast ei pidanud neis miskikski.
Ei hakkagi hääletama, mingi imelik kord on nüüd, et igaüks võib niipalju helistada, kui telefoni akut piisab. See pole õige minu meelest.
oleg Tartust.19. veebruar 2017, 00:30
Aga suurel eurolaval Kiievis ma neist küll kedagi finaalis ei näeks !!
helena19. veebruar 2017, 10:30
kahjuks nõus!
kuigi mulle meeldis Rasmus väga! ta oli juba Eesti otsib superstaari minu lemmik.
ja Kerlist muidugi jumala nõme nüüd niimodi Eestisse tagasi tulla, et eurovisioonile ennast promoma minna. varem ei tulnud Eesti meeldegi ja nüüd, kui Ameerika produtsendid tal koti pähe tõmbasid, tuli siis Eesti meelde.
Pekka19. veebruar 2017, 00:22
Ainoa hyvä biisi Verona ! Onnea Laura ja Koit !!
Väga kõva poolfinaal oli.19. veebruar 2017, 00:16
Mõni laul jätab esimesel kuulamisel külmaks ( Kerli, Rasmus, Angeelia) ja hakkab tundeid tekitama alles pärast 4-5-7 kuulamist. Kardan, et keskmine Euroopa televaataja ei viitsi 10 korda kõiki laule läbi kuulata. Ameerika-Eesti räpi lugu oli päris hea, aga kuidagi-midagi jäi veidi lahjaks. Koidu ja Laura esitatud laul pani kuulama juba esimese poole minuti jooksul. Usun, et kuulama jääb ka suur osa Euroopa televaatajatest.
ja19. veebruar 2017, 10:05
Rasmuse loost ei mäleta ma enam mingitki viisijupikest, Verona jäi kohe kummitama!
19. veebruar 2017, 00:06
Sellest ei tule midagi ka seekord.pole lihtsalt muusikat.Eestisiseselt vöib tömmelda, aga maailmapildis 0.Kahjuks
jaa19. veebruar 2017, 00:05
Oh, Ei laulu, ei lauljat! Ainult karvased ja poolpaljalt karglejad...
omg18. veebruar 2017, 23:52
Niinimetatud kõrgeaustatud kohtunike arust oli Koidu ja Laura laul puhas jama onju. Kuulge, see pole enam normaalne, et aastate viisi parim laul lihtsalt prügikasti visatakse.
to omg19. veebruar 2017, 00:03
Ma arvan, et valitakse siiski selle põhjal, KUI puhtalt artistid oma loo ette kannavad. Kui ikka noodist mööda laulda ja seda veel nii vähese publiku ees, siis midagi pole teha, tuleb koju jääda.
19. veebruar 2017, 00:25
Milleks see žürii siis üldse? Keskmine euroopa televaataja seda küll ei kuule.
Finaalis18. veebruar 2017, 23:52
Sel aastal lemmiklaulu ei olegi. Kui kedagi peaks neist eelistama, siis on see Elina Born.
OK!19. veebruar 2017, 07:27
...aga pangu siis end riidesse,mitte ujumiskostüümis.
19. veebruar 2017, 10:32
mu meelest on Elina Born mõttetu eneseimetlejast poosetaja, kahjuks.
toomas18. veebruar 2017, 23:50
Praegu on ilmselt hea aeg odavalt reisile minna, et siis eurovisiooniks tagasi jõuda: http://onecheaptrip.com
Ikkagi Verona18. veebruar 2017, 23:49
Kerli ei olnud tasemel, istus nii, et kõik näha. Rasmuse käte ja liikumine ei olnud üldse ilus, Kummitama jäi Verona. Liis on kena neiu, kuid tema laul jah ei pannud kuulama. Räpp oli ja ei olnud, kuigi kõige parem inglise keel ja pidigi ju olema. Ikkagi jääb minu valituks Verona. Esimeses poolfinaalis jäi kummitama Linna lugu. Born oma kostüümiga ei pakkunud pinget ja ilma Rästata ei ole ta suurem asi. Lenna jah hea hääl aga laul ei olnud see mida vaja. Duett, puine ja tütarlapse hääl oli kuidagi kile ja külm, kuigi kleit oli armas aga ei midagi muud. Blond tütarlaps, armas aga palju peab ta veel harjutama, kui sobib suurele lavale. Sõelale jääb ikkagi kas Verona või Linna
19. veebruar 2017, 00:02
Pm kõigega nõus. Lisaks veel et Daniel Levil on väga mõnus hääl ja hea lavaline olek ka, aga laulu kahjuks mitte. Ja Veronal oleks võinud teine salm ka olla, kiiresti jääb kordama väga, aga tõesti- kummitama jääb esimesest korrast juba. Laura ja Koidu hääled sobivad ka kokku ja lavašõu meeldis rohkem kui Stigi ja Elina oma, ehkki sarnane oli väga.
Vemba Pervar19. veebruar 2017, 00:23
Verona oli kindlalt parim. Aga mis sellel Kerlil näha oli? Pean vist uued prillid muretsema või suurema telaka ostma, ei näinud ma vana inimene seal midagi. Eks pea siis kordusest uuesti kaema.
19. veebruar 2017, 00:43
Üks pluss veel- olin enne seda poolfinaali teadlikult kuulanud vaid 1. laulu- Veronat. Ja seda mitte Laura või Koidu pärast (mulle Koit tegelikult üldse ei meeldi), vaid puhtalt sellepärast, et pealkiri äratas huvi.
vaike18. veebruar 2017, 23:35
Kindlasti võidab finaalis Rasmus, Plikad ju hääletavad kõik tema poolt ,Küll ta 4 märtsiks ka kuulsa puusanõksu selgeks saab, mis eelmisel aastal Pootsman tegi ja ongi kõik kombes.
Aga mis saab Eurovisioonil,see on ?.
liis18. veebruar 2017, 23:44
Miks selline küsimus Eurovisioonil sama koht mis Pootsmanil !!
jajah19. veebruar 2017, 10:23
paneme veel sama ülikonna samale taustale ja kaardid ka kätte - eelmisel aastal ju pootsman ka ülbitses pärast, et rahvas teda valis. kas päriselt ka keegi usub, et mingigi aus valmini e toimub või?
Kuulaja20. veebruar 2017, 07:54
Rasmuse poolt lauldud laul tuletab vägagi Pootsmani esitatud laulu ja selle käekäiku meelde: esitaja sarmikas noormees, erineb teistest lauludest oma veidi rockiliku stiiliga, kuid eurovisioonil see kahjuks läbi ei löö.
18. veebruar 2017, 23:27
Laural ei pea närv vastu, lausa kahju. Laulis kohati vägagi valesti ja noodist mööda.
18. veebruar 2017, 23:14
Too löhmuse lugu käib juba alguses maha.ei ole minekut.Nad ei oska.käib maha nagu lötv rihm.
mnjah18. veebruar 2017, 23:11
Pole nagu hoida, sest pole laulu ega lauljaidki häid.
Kindlasti18. veebruar 2017, 22:38
18. veebruar 2017, 21:57
ma hoian markole pöialt, et ta ikka vastu peaks. sellise kriiskava tibina kõrval on väga raske.
naised18. veebruar 2017, 22:08
omavahel ju harjunud.
Laura18. veebruar 2017, 23:19
Koos Koiduga on slaavipärased.Liis Lemsalu laulust ei saanud midagi aru..
Minule meeldisid Rasmus ja Daniel, aga no Eurovisioonil ei oskaks nendegi kohti prognoosida.
Kati18. veebruar 2017, 21:50
Koit ja Laura ,ongi esiviisik teises poolfinaalis