Glenn Robinson III näitas ülivõimsaid õhulende. Foto: Bob Donnan
Korvpall
19. veebruar 2017, 10:40

VIDEOD | NBA metsik tähtede nädalavahetus: hullumeelsed pealtpanekud, täpsed kolmesed, maailma osavaim lätlane

Korvpalliliigas NBA on käima tähtede mängu nädalavahetus, kui läinud öösel selgitati parim pealtpanija, täpseim viskaja ja osavamad pallurid. 

Tänavuse aasta pealtpanekuvõistlusel võttis võidu Indiana Pacersi mängumees Glenn Robinson III, kes uskumatut lennukust näitas. Teiseks jäi Derrick Jones Junior. Lisaks olid konkurentsis veel DeAndre Jordan ja Aron Gordon. 

Vaata pealtpanekuvõistluse vingeimaid hetki:

Kolmepunktivõistlusel ei teinud kaasa ilmselt maailma valusaima käegaStephen Curry, mis teiste meeste elu natuke lihtsamaks tegi. Põnevas heitluses, kus läks vaja ka lisavooru, võttis nappi võidu Houston Rocketsi pallur Eric Gordon. Talle jäi napilt alla Kyrie Irving ning kolmanda koha hõivas Kemba Walker.

Õhtu parimaks tulemuseks jäi Gordoni 24 punkti eelvoorus. Mõnel mehel aga oli sootuks halb päev, kui CJ McCollum sai kirja vaid 10 ning Kyle Lowry 9 silma. 

Kokkuvõte kolmepunktivõistlusest:

Osavusvõistluse võidu võttis mõnevõrra üllatuslikult Läti vägilane Kristaps Porzingis. 221 sentimeetrine mängumees võttis järjepanu DeMarcus Cousinsi, Nikola Jokici ja lõpetuseks Gordn Haywardi skalbi. 

Vaata osavusvõistluse parimaid hetki: 

Nädalavahetusel lõpetab täna öösel kell 3 algav tähtede mäng, kus vastamisi lähevad ida- ja läänekonverentsi parimad mehed.