Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
25. veebruar 2017, 05:30

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 25. veebruar

Jäär

Marsi ühendus Uraaniga ja kvadraat Pluutoga muudavad päeva võnked sinu jaoks üsna rahutuks ja äkiliseks. Vajad energia mõistlikku väljaelamist - kuid tee seda viisil, kus sa end vigastada ei saaks.

Sõnn

Kui oled pereinimene, siis võiksid koos oma lähedastega midagi põnevat ja vaimu stimuleerivat ette võtta. Kunstiga seonduv võiks hetkel palju pakkuda, mistõttu minge kunstimuuseumi või vaadake koos mõnda väärtfilmi.

Kaksikud

Kui omad selleks kalduvust, siis võid ette võtta midagi veidrat või tavatut. Su vaim vajab uusi muljeid ehk siis korralikku toitu. Samas erilist ettevaatust nii liikluses kui ka kõrgustes viibides!

Vähk

Päeva hoovustes võid võid avastada enda jaoks uusi sügavusi – või ka kõrgusi. Hetkel tunduvad paljud asjad sulle kuidagi eriliselt kummalised või tähendusrikkad. Näed hästi erinevaid seoseid asjade vahel.

Lõvi

Täna tasuks uute suhete loomisega olla ettevaatlik. Keegi võib sind kuidagi ära kasutada või siis mõjutada sind tegema midagi, mis pole tegelikult sinu huvides. Ise kipud liialt lobisema.

Neitsi

Planeetide seis annab sulle võimaluse vabanemiseks kõigest vanast ja mittevajalikust. Olgu need siis ammendunud inimsuhted või hoopis mõned iganenud arusaamad.

Kaalud

Eriti just kõikide üks-ühele suhete osas püüa jääda viisakaks ja taktitundeliseks. Samuti hoidu oma tahte teistele pealesurumisest. Eriti just suhetes konkurentide ja oponentidega kipud üle reageerima.

Skorpion

Enesetunne on kindlasti parem, kui mõtled positiivseid mõtteid ega lase end hädaldajatest segada. Siiski ole ettevaatlik võõraste penide suhtes, samuti väldi alkoholi ja ära liialda ravimitega!

Ambur

Valitsev planeetide seis muudab elu mõnusalt vaheldusrikkaks ja põnevaks. Nüüd on lihtne jätta endast huvitavat ja intrigeerivat muljet, mis soodustab uute tutvuste loomist.

Kaljukits

Koduses majapidamises ole nüüd eriti hoolikas nii tule, gaasi kui ka elektriga. Rikkis asjad-esemed võivad sulle peavalu põhjustada. Lähisuhetes tuleks jääda äärmiselt diplomaatiliseks.

Veevalaja

Kuu liigub Veevalajas. Päev loob olukorra, kus meeldid kõigile ja kõik meeldivad sulle. Isegi võõrad inimesed tunduvat sulle naeratavat. Selline seisund annab sulle palju energiat.

Kalad

Keegi üritab sind ehk kuidagi provotseerida või lihtsalt närvi ajada. Säilita külm närv ja ära selle mänguga kaasa mine. Uute riiete ja ehete ostmine ega esimest korda kandmine pole soovitav.