Õhtulehe horoskoobid

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 20. veebruar (12)

LISA KOMMENTAAR

Kalad20. veebruar 2017, 10:24
Praegu oled suunanud oma mõtted rahale. Parim viis, kuidas asju paremini näha, on minna tagasi algusesse, kust kõik käima lükati. Hoia eemale lõvist, skorpionist ja jäärast.
Veevalaja20. veebruar 2017, 10:23
Kohtud ehk mõne tuttavaga, mille tagajärjel pead mõned oma seisukohad ümber vaatama. Kui keegi küsib sinu arvamust, siis püüa seda esitada võimalikult diplomaatiliselt. Head suhted igal tasandil jäära, neitsi, amburi ja kaljukitsega. Ettevaatust kaljukitsega, kes ihkab piirata sinu vabadust.
Kaljukits20. veebruar 2017, 10:21
Tänu oma märkimisväärsetele jõupingutustele parandad sellel oma võimalusi leida oma elu armastus: Merkuuri liikumine Veenusesse loob selleks ideaalsed tingimused, ära neid maha maga! Oma uksest sisse kõndind suhe saada tänavale tagasi kus on tema koht.
Ambur20. veebruar 2017, 10:20
Praegu on Sinu jaoks edukas ja hea aeg. Sinu jaoks olulises suhtes võivad esile kerkida mitmed olulisemad muutused, mis Sinu edaspidiseid tegemisi väga positiivselt mõjutavad. Hea aeg leida uus hingesugulane kes peaks olema veevalaja.
Skorpion20. veebruar 2017, 10:19
Tunned, et vajad vaimutoitu – seega võid haarata mõne raamatu järele, mis toidaks su hetkel vägagi aktiivset fantaasiat. Samas võid ka ise midagi kirjutada – proovi, sest hetkel oled heas vaimses vormis!
Kaalud20. veebruar 2017, 10:18
Nüüd on hea aeg teha ülevaadet oma tööasjades või likvideerida võlgu. Suudate olla korrektsem ja täpsem, kui tavaliselt. Ebasoodne pidude pidamiseks. Ära tarbi alkoholi ja hoia eemale libedast teest.
Neitsi20. veebruar 2017, 10:18
Näed järsku enda ümber inimesi, kellel on vähem kui sinul. Ühest küljest teeb see sinu tuju heaks, teisest küljest aga tunned neile kaasa. Abista, kui saad. Õhtu veeda veevalaja või kalade seltsis ja tehke midagi pöörast.
Lõvi20. veebruar 2017, 10:16
Püüa oma emotsionaalsest madalseisust võimalikult kiiresti üle saada, muidu võivad sind kummitama hakata üksiolemisest tingitud üksindus ja masendus. Võimalusel loo uusi tutvusi kui keegi sinusuguse hiiresüdamega tegelasega tutvuda tahab. Hoia eemale jäärast, neitsist ja kaljukitsest.
Vähk20. veebruar 2017, 10:15
Säästmine ja kokkuhoid on sinu jaoks nüüd aktuaalsed teemad. Seda eriti energia ja tervise tasandil. Hoia jõudu kokku, vastasel juhul võid muutuda haigustele vastuvõtlikuks. Asjade kaotamise võimalus.Hoia emale jäärast, amburist ja kaljukitsest.
Kaksikud20. veebruar 2017, 10:14
Püüad ennast harjutada võtma asju nii, nagu need on ja mitte kinni hoidma nendest, mis on oma aja ära elanud. Ära püüa oma kallimat ümber kasvatada, lepi tema veidrustega.
Sõnn20. veebruar 2017, 10:14
Oled vastuvõtlik uutele suhetele. Võimalik, et saad uue sekspartneri või koguni uue hingekallima. Seega lähenevad päevad võivad Sulle tuua meeldivaid üllatusi. Hoia eemale pikadlasest kaljukitsest.
Jäär20. veebruar 2017, 10:13
Hommikul tundub üks tööülesanne liiga raske ja sa ei taha kuidagi sellega alustada. Kui juba asja käsile võtad, siis läheb kergemaks. Õhtu sobib hästi grupiseksiks veevalajatega.