Talisport

Karel Tammjärv: pigem lähen siit ikkagi positiivsete emotsioonidega minema (2)

LISA KOMMENTAAR

Suusa Suusataja20. veebruar 2017, 12:39
Olen nõus mitmete teiste suusatajatega, et Anti on tore poiss, kuid mitte treener. Samas, eks kogemused peavad ju kuskilt tulema.
Treenigu noori, kuid mitte Eesti parimaid suusatajaid. Anti treenib team haanjas reaalselt 2-3 kolme sportlast. Ülejäänud on igasuguse tähelepanuta. Pooled mehed team haanjas ei usalda Anti plaane. Team haanja ainus naissuusataja on igasuguse tähelepanu ja abita. Väga lahtiste jalgadega Marko ja Raido on ilmselgelt ära kõrvetatud. Ei oskagi öelda kas kõrvetatud ajudest või füüsiliselt. Treener peaks olema optimistlik, kuid samas ka elama reaalsuses. Kui poisid ise räägivad hetkel ikka utoopilistest tulemustest, siis vist on ikka ülevaltpoolt süstitud meestele valet infot. Team haanja tegelik juht, kelleks on Mati Alaver, peaks lükkama seda tiimi natuke veel edasi ja rohkem käima, et kõik suusatajad saaks ikka võrdselt abi ja Annuse rahaga treenitud. Anti vajab praegusest oluliselt enam juhendamist ja abi.
Mis puudutab suusaliitu, team haanjat ja selle tüliga ümbritsevaid muid targutajaid on asi lihtne. Suusaliit vajab head juhti, kes ühendaks ja paneks organisatsiooni tulu tootma. Praegune süsteem toodab kahjumit. Oleks tegemist ettevõttega, siis oleks see ettevõte kehvade ja vastutöötavate inimeste tõttu pankrotis ja maamunalt õnneks kadunud.
Jõudu Teile suusatajad, pidage vastu ja püüdke negatiivsele meediale tähelepanu mitte pöörata.
Ka Emm Aa19. veebruar 2017, 20:50
Viimane aeg oleks siit minema minna ning positiivsed proovid ja emotsioonid kaasa võtta.