Korvpall

Cramo peatreener Alar Varrak: ime, et üldse mängus püsisime (7)

LISA KOMMENTAAR

ime22. veebruar 2017, 09:10
Huviline fänn20. veebruar 2017, 18:48
Varrakul õigus, lauavõitluse kaotas BC Kalev/Cramo ikka absurdselt suuresti. Paljudel juhtudel oli aga tegemist lihtsalt lahtistest pallidest ilma jäämine, ehk siis lihtsustatult ei võideldud piisavalt. Kuid Küsijale märgiks, et BC Kalev/Cramol võivad ju olla head mängijad, kuid teistel on meiega võrreldes väga head. Ja see on sellel aastal eriti nii keskmängijate osas - no ei ole isegi mitte võimalik võrrelda meilgi tegusid teinud nüüdset siberlast Elegari ning meie keskmängijaid Simmonsit ja Gladnessi -, aga ka tagamängijate sektoris.
Ants20. veebruar 2017, 09:38
Naljakad olete, Cramo fännid. Tõsiselt kohe.
Kui Varrak suudab viia Cramo võiduni mõne Eesti meeskonna üle või üliheal päeval suudab viia meeskonna harva võiduni VTB-s, tõstate ta jumalaks. Kui aga saab meeskond tappa, siis on Varrak kõiges süüdi, mis maailmas valesti...
Küsimus20. veebruar 2017, 09:28
Cramol ju head mehed meeskonnas ja need tuleks mängima panna. Viimane on treeneri ülesanne. Aga kahjuks ... Juba mitu aastat on Kalevis midagi viltu.
Antonio20. veebruar 2017, 08:50
Ime, et sa Alar üldse veel treeneriametis püsid.
19. veebruar 2017, 21:40
Aga Varrak püsib alati mängus, kuigi fotol kujutatud ilme on tal tavaline kõigis mängudes.
HM19. veebruar 2017, 20:17
Tuntud tõde- kui tuleb võit-võidab meeskond,kui tuleb kaotus.kaotab treener! Kaua võib seda pealt vaadata et,mäng mängu järel see väide peab Kalev/Gramo puhul paika.Isegi korvpalliga sisuliselt ja tehniliselt mittekursis tavavaatajale on selge,et Varraku tegevus mängude ajal tekitab hämmingut -
mängijate vahetuste ebaõnnestumised,taktika muudatuste mittetegemine olenevalt mängu käigust jne.Ootame põnevusega igat mängu ja ikka ja jälle mängitakse võidetavad mängud lihtsalt maha.Kaua võib?
Huvitav oleks teada,mis sellest arvavad sponsorid,Eesti korvpalli juhid!