Dani Alves teenib nüüd leiba Itaalias.Foto: AFP / Scanpix
Jalgpall
20. veebruar 2017, 19:37

Endine Barcelona jalgpallur: Mourinho-aegne Real oli luuserite kamp!

Kaheksa aastat FC Barcelonas mänginud ja eelmise aasta suvest Torino Juventust esindaval Brasiilia jalgpalluril Dani Alvesel on mõndagi öelda Hispaania kahe suurklubi kohta.

Barcelona koosseisus kolmel korral Meistrite liiga võitnud ja kuus Hispaania meistritiitlit teeninud Alves rääkis väljaandele ABC klubist lahkumise kohta:

"Armastan ennast piisavalt, et mitte olla seal, kus sind ei taheta näha. Just nii oli Barcelonas: nad tahtsid, et lahkuksin, kuni polnud üleminekukeelu all. Siis äkitselt pakuti uut lepingut.Barca praegune juhtkond ei oska mängijatega suhelda. Nad ei austa sind ja spekuleerivad üleminekukuuldustega, unustades, mida me väljakul nende heaks teeme."

Konfliktist Cristiano Ronaldoga:

"See on meedia väljamõeldis. Austan Ronaldot ja tema perekonda, kuid ajakirjanikud väänasid minu sõnu. Välja kukkus nõnda, et tegin Messist ja Neymarist jumalad portugallast samal ajal tühjusega võrreldes. Kahjuks Cristiano uskus neid jutte. Praeguseks on kõik korras."

Mourinho-aegsest Realist:

"Sellest meeskonnast on raske rääkida. Mourinho kogus kokku argade luuserite kamba. Nad kartsid kaotada ja tegutsesid väga mustalt."