Tennis

KAHJU! Tugeva sakslanna vastu avaseti võitnud Kontaveit langes konkurentsist (2)

LISA KOMMENTAAR

am22. veebruar 2017, 10:13
Näha,et Anton tunneb asja.Mina,tavavaatajana olen seda sama märganud.Ja mulle tundub,et ta ei suuda oma mängu mängu käigus muuta,vastavalt vastase mängule.Kuigi ma pole mingi spetsialist.
Tõnu Anton21. veebruar 2017, 17:52
Anetist loodeti muidugi rohkem, kui ta seni näidanud on. Neiu on tennist mänginud juba mitu head aastat ja esialgsele arenguhüppele on järgnenud pikk seisak. Tundub, et motivatsioon on kuhugi ära kadunud. Jätkuvad topeltvead, mis peaks küll sedaaegu juba selge olema, palju on lihtvigu ja ega Anett eriti keerulisemate või raskemini mängitavate pallide järele ka ei viitsi joosta. Kuigi mängija vanus on selline, et särtsu ja kiirust peaks jätkuma. Aga mida pole, seda pole. Korraliku servi võiks ka ära õppida ja vindi suuna pallil ära märgata. Raskem muidugi on see, et korraga näha löödavat palli ja ka seda, kus vastasmängija parajasti on või kuhupoole ta liikumas on.
Praegune seis Aneti mängutasemes on umbes sama mis oli aasta-poolteist tagasi. Tahaks loota, et ei ole nii, et mängija alustas kiire säraga ja kustub vaikse visinaga.