Lindsay LohanFoto: Getty Images
Inimesed
22. veebruar 2017, 14:02

Lindsay Lohan šokis: mind peeti lennujaamas pearäti kandmise eest kinni! (6)

Lindasy Lohan on šokis ning väidab, et teda üritati Heathrow lennujaamas rassi alusel diskrimeerida, kuna ta kandis pearätti. 

“Ma üritasin hiljuti New Yorki lennata. Ma kandsin pearätti ja mind peeti kinni ning eristati rassi alusel esimest korda elus. Siin, Heathrows,” rääkis Lohan, kelle kohta on hiljuti hakanud ringlema kõlakad, et ehk on naine islamiusku pööranud, kuna jäi pildile Koraani käes hoides ning kuna ta on hakanud pearätti kandma.

“Ta (lennujaama töötaja) avas mu passi ja nägi, et ma olen Lindsay Lohan ning hakkas koheselt vabandama, kuid siis ütles, et ma võtaksin pearäti ära. Võtsingi, see oli okei. Aga mis mind tol hetkel hirmutas oli, kuidas tunneks end mõni teine naine, kes ei tunneks end mugavalt, kui peaks pearäti ära võtma? See oli minu jaoks väga huvitav, ma olin šokis,” rääkis Lohan.

Lohani sõnul sai ta inspiratsiooni klassikalistelt ikoonidelt nagu Audrey Hepburn. “Teate, mis on huvitav, kui me vaatame tagasi Grace Kellyle ja Audrey Hepburnile, kes on vanad Hollywoodi näitlejannad, nemad katsid end samamoodi, suurte prillidega ja pearätikuga, kuid seda võis teha, kuna nad ei tahtnud, et neid lennujaamas nähtaks,” sõnas ta, lisades, et torkab samuti oma punaste juustega hästi silma.

Lohani sõnul kannab ta pearätti, et avaldada austust teatud kultuuridele. “Ma tegin seda, kuna ma olin Türgist lahkumas ning tahtsin näidata austust teatud riikide vastu, mida ma külastan. Kuna ma näen teatud inimesi, siis ma arvan, et ma tunnen ennast mugavana, kui käitun samamoodi nagu teised naised,” selgitas ta. 

Lohani sõnul on see tema isiklik viis näidata austust ning seetõttu ta pearätti kandiski.